Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Egon znowu cos narobiles ? :polew:

heh bardzo smieszne moja pierwsza stluczka z mojej winy byla z Toba:P

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie spoko z egonem wszystko wporzadku nic nie piznal jak o to chodzi mijalismy sie dzisiaj na miescie

W Knurowie się nie poznaliście hańba... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Egon koles z passata co mi rok temu wjechal w tyl to samo mowil, ja strazy miejskiej tez to samo mowilem, ty tez takze oklepana gadka :tongue4:

Opublikowano

Egon koles z passata co mi rok temu wjechal w tyl to samo mowil, ja strazy miejskiej tez to samo mowilem, ty tez takze oklepana gadka :tongue4:

To juz wiem czemu Ci sie tak zderzak wgiol bo byl bity :polew:

Opublikowano

Hehe ty juz nie szukaj dziury w calym. Byl otarty lekko z boku, ale prosty :tongue4:

Opublikowano

Czester masz powód, żeby kupi zderzak z eSy :kox:

Opublikowano

królu idz spać a nie nabijaj se czasu przesiadywanego na forum :polew:

w tym momencie Mirosław jedzie po furacza ;( mam nadzieję że B6 zostanie do zimy :kwasny:

Opublikowano

Cześć Chopy :hi:

Opublikowano

Co słychać ?[br]Dopisany: 29-06-2009, 00:03:38_________________________________________________Trza spadać w kimę, dobranoc i do jutra ;)

Opublikowano

królu idz spać a nie nabijaj se czasu przesiadywanego na forum :polew:

w tym momencie Mirosław jedzie po furacza ;( mam nadzieję że B6 zostanie do zimy :kwasny:

Pucek tez mam nadzieje, ze jeszcze poczeka ze sprzedaza autka. Dlaczego miron jedzie w nocy po auto ? :blink:

Opublikowano

no on miał jechać koło 17, obstawiam że rano dotrze gdzieś w nocy, pewnie gdzieś się prześpi i prosto do tego komisu :naughty:

z tego co wiem jedzie bardzo daleko, ponad 1200 kilometrów, a nawet i więcej, ale to co mi mówił, te auto ma być super mega wypas, bo 3.0tdi, Q, Sline, 18''Bose, Navi i duużo duużo więcej, zobaczymy co i jak się sprawy potoczą, bo nie powiem widziała by mi się ta B6 na moim placu :kox:

chociaż od wczoraj jak Damian dał się karnąć Sylwii swoim B7 BLB to ona nie chce słyszeć o B6, tak się napaliła na B7 że szok...

i chyba nie pozostanie mi nic innego jak ciągle zadupiać na dwie roboty i kupić zimą/wiosną B7 :polew:

Opublikowano

witam o poranku :hi:

fajnie sie bawiliście :)

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Siemka :hi:

Dzięki jeszcze raz za sobotniego spota , mam nadzieję że kiełbaska kajś dla mnie została heheheh :gwizdanie:

Czester jak tam zderzak ?? :cool1:

hehe , po tym paintballu do tej pory trochę poobijany jestem + "żuczek" z Wesołym :>

W ten piątek będę na spocie , później niewiem , zależy jak zmiany się ułożą , więc Pany spamować jak chcecie te :drinks: szybko zobaczyć !! :banan2:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Ja juz po kolosie i egzaminie :> Kriss zderzaczek wgnieciony ale nie mialem czasu jeszcze go rozebrac, jutro sie za niego wezme, ale obstawiam tak jak gregor mowil, ze belka pogieta, wazne ze tylko zderzak ucierpial a nie blacha.

Opublikowano

Witaj :hi: Piekny to moze i jest, ale slysze nadciagajaca burze :decayed:

Opublikowano

u mnie nic nie słychać, no jest parno ale nie zanosi się jeszcze na burzę, ten tydzień na noc więc tak czy siak będę na spociku :wink4:

mam nadzieję że Mirosław :> też będzie, no i moooże nawet na żółtych blachach :naughty:

spadam na mieszkanie, trzeba tam coś porobić, a właśnie Czester, mi też się wydaje że belka poszła bo za bardzo wcisnęło go do środka...

cóż, teraz to bierz albo z polifta albo z sSss :naughty:

z polifta miał do sprzedania NOSB, za 150 zł jak coś :wink4:

narazie

Opublikowano

Pucek a miroslaw pojechal go ogladac, czy z kasa w zebach ? :evil: Co do zderzaka to jak bede zmienial to tylko na esowy, przod juz mam z esy, teraz czas na tyl i progi i srodek racaro i 170 kucy :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.