Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówicie piweczko dla ochłody? :evil:

Zaczyna się :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a wy nie macie pracy , szkoły , dzieci Bóg wie tam jeszcze czego , tylko non stopa spamować :tongue4:

guregoru - prowokatorze :)

Opublikowano

a wy nie macie pracy , szkoły , dzieci Bóg wie tam jeszcze czego , tylko non stopa spamować :tongue4:

czesc

nie no spopko jak przeszkadzam spoko juz se ide :evil:

hehe , widzę że serio musisz troche się przyzwyczaić do humoru na forum , hehe , spoko , ja też to przechodziłem , ale chłopaki szybko mnie "naprostowali" .

p.s. pozdro Pany :hi:

p.s.2.

taki dżołk to był :cool1:

Opublikowano

Że kto że ja :mysli::embarrassed::naughty:

Opublikowano

Spoty są w każdy piątek :good:

Opublikowano

Dobrze by było raczej zawsze już ktoś jest ale reszta zjeżdża się tak do 18.20-30

Opublikowano

oki stane na tipsach i bede o 18 dla takiego klubu nooooo to warto :)

Tak trzymaj :good::)

Opublikowano

oki stane na tipsach i bede o 18 dla takiego klubu nooooo to warto :)

:polew: :polew: :polew: :polew:

Przyjedziesz raz i zmienisz zdanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

A co z tym vagiem ... ? :mysli:

Opublikowano

wez :)

Opublikowano

Krolu w ramach sprostowania, jestem tak ostatnio zamotany ze nie wiem ktory jest dzien tygodnia :> i oczywiscie chodzilo mi o jutrzejszy dzien czyli piatek, dzisiaj nic sie w Gliwicach nie dzieje, tzn. sa jakies protesty pod urzedem miasta.

Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? :thumbdown: zloze zazalenie w tej sprawie ![br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 16:20_________________________________________________O widze, ze majki i kezor nadrabiaja zaleglosci :evil:

Opublikowano

Krolu w ramach sprostowania, jestem tak ostatnio zamotany ze nie wiem ktory jest dzien tygodnia :> i oczywiscie chodzilo mi o jutrzejszy dzien czyli piatek, dzisiaj nic sie w Gliwicach nie dzieje, tzn. sa jakies protesty pod urzedem miasta.

Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? :thumbdown: zloze zazalenie w tej sprawie ![br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 16:20_________________________________________________O widze, ze majki i kezor nadrabiaja zaleglosci :evil:

Hehe a ja zwątpiłem i nie wiedziałe o co chodzi :mysli: będę jutro oczywiście, nie ma zajęć więc 0 stresu :)

Opublikowano

siema, My z Gracjanem siedzimy i rezamy to moje padło, dlatego raczej dziś nie będe na spocie, także Krolu możesz wpaść do mnie na chate jak coś potrzebujesz. jutro też nie wiem czy będe w Gliwicach , bo to też jest uzależnione od stanu auta. i nawet nie miałem jak odebrać ramek klubowych bo dziś miałem je odebrać i raczej w tym tygodniu będą nici.

Opublikowano

A będzie wogole spot w kato, bo mi tylko zalezy zeby odpalic VAGa na tej jeb... Viscie..

Opublikowano

Ponawiam pytanie: ma ktos udostepnic na 4h kanal w sobote ?

Opublikowano

Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? :thumbdown: zloze zazalenie w tej sprawie !

Widać docenili mój spam :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 19:09_________________________________________________Adam ty jutro będziesz na spocie :?:

Opublikowano

Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? :thumbdown: zloze zazalenie w tej sprawie !

Widać docenili mój spam :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 19:09_________________________________________________Adam ty jutro będziesz na spocie :?:

Guru podoba mi się kolor twojego nicku pasuje do ciebie ten róż :decayed:

Opublikowano

jakoś słabo wam to poszło spamowicze :tongue4:

Miron teraz pewnie lata ze ściereczką po garażu, bo zawiało kurzem z dworu no i auto brudne :decayed:

to co jutro jakiś grill??? :naughty:

no kolorek pasuje, jest taki troche gejowaty :polew:

Opublikowano

Na 600 już ktoś się zadeklarował a ja już stawiałem chyba na 300 także teraz stawiam za klubowicza a nie za strony :good:

czesc pany i pani :hi: no na ta 600 to juz ja sie zadeklarowalem to sie niewycofuje takze spamowac panowie to sie z krisem pozbieramy na te dwie setki to bedzie powtorka z urodzin

Opublikowano

ooo Guru szaleje, już bije punkty w NEWBIE :naughty:

ale lizus nooo :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.