Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No prosze witamy Krakow :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buhehehhe Kerczi, ja obawiam się że Miron dalej teraz czyści nowe cacko i szybko się tu nie pokaże :naughty:

Ola jest zła? oj to se porobiłeś... co tym razem? :decayed: pewnie poszedłeś na piwko zamiast do niej

odnośnie MS, powiem Ci że jeżdze, założyłem z końcówkami, dzisiaj wypatrzyłem że się skończyły :polew:

ważne żebym dojeździł do zimy, potem idzie do żyda

Opublikowano

Koncowki czy wahacze sie skonczyly ?

Tak jak mowilem, koles byl zszokowany ze MS wytrzymaly rok.

Miron na bank pucuje fure na jutro, zeby plamy nie bylo :polew:

Opublikowano

końcówki, wahacze narazie trzymają, wiesz jaki mam zawias, sam jestem ciekaw ile wytrzymają :polew:

jak by coś to mam też te ori, a powiedz mi jak to oni na miejscu regenerują? czy trzeba czekać?

ja z tym ori to jedynie górne miałem padnięte, a reszta okejo

Opublikowano

A powiedz mi po czym stwierdziles, ze koncowki padniete? bo moje w miejscu gdzie sie gwint konczy i zaczyna to jakies tworzywo ma luz z 3mm :wallbash:

Koles powiedzial, ze przewaznie maja odrazu na wymiane tzn. dajesz swoje stare, a oni daja ci odrazu zregenerowane, ale mysle, ze to najlepiej zadzwonic i sie umowic. A druga sprawa to jak dzwonilem to zaspiwali mi 100zl za dolne i 80 za gorne, jak bylem na miejscu to 80 gora i 60 dol :decayed:

Opublikowano

a to jakaś promocja była czy coś??? :decayed:

stwierdziłem to po tym że stojąc w miejscu na wyłączonym silniku i kręcąc kierownicą mam luz i wali, nastepnie zabrałem się za ściągnięcie koła no i odrazu ukazały mi się oderwane gumy od tego stwożnia który wchodzi w ....no wiesz gdzie, auto podniesione, koło w górze, na luzie, i ruszam kołem na boki, no i widzę jak końcówka ma luz

oczywiście tylko prawa, ale lewą wymienie do kompletu

Opublikowano

Pokarzesz mi jutro dokladnie, ogolnie szkoda kasy na MS i tyle, przerzucam sie tylko na ori czesci. Ide spac bo jutro rano zawoze autko na wymiane tarcz i klockow z tylu, poniewaz pokonala mnie jedna sruba od jazma :thumbdown: Kriss a Ty jutro nie zapomnij wpasc do sklepu :evil:

Dobranoc Pucek :hi:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 01:12_________________________________________________Hehehe i 500 strzelilo :decayed: :>

Opublikowano

noo Czesterku, idziemy spać, jest 500 więc możemy spać spokojnie, Krisu piję żywca :naughty:

to jutro to obadamy, ja też mam dalej problem z zawiasem więc poogladamy

to Dobranoc

do spocika, już mnie na necie nie będzie :)

Opublikowano

Dobry dzień :hi: :hi:

Opublikowano

Witam Spamowiczów :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Czester, Pucek ładnie to tak obgadywać nieobecnego :chytry::decayed: (mnie :tongue4:)

Krisu tylko na spocie dziś bądź :wink4:

[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 09:06_________________________________________________Słuchajcie tak na marginesie to może byśmy gdzieś pojechali większą ekipą bo już dawno nigdzie nie byliśmy :mysli:

Myślę że tak za 2 tygodnie można by jechać tylko niech każdy napisze w jaki dzień by mu pasowało i gdzie Częstochowa czy Kłobuck :mysli:

Opublikowano

Witam ekipe z rana :hi:

Widzę że się postaraliście i jak w zegarku - jest piątek jest 500 :good:

hehehe , a tu wał i mnie dzisiaj nie będzie :tongue4::polew:

nie , no będę na bank , dajcie tylko znać ile mniej więcej osób będzie (bo ktoś tam pisał że dzisiaj nie wpada) żebym wiedział ile browarów kupić , z 16 wystarczy czy brać więcej ?? ja wbije dopiero po 19 , bo z roboty wracam teraz prawie 1,5h - remonty dróg + trzeba kajś po te browary dla was Pany i Panie podjechać :gwizdanie:

Guregoru - z tym wypadem :good: pomysł , diman też już wcześniej coś wspominał , może serio ta częstochowa , co wy na to ?

Opublikowano

Witam

Kto cie guru obgadywal :blink::tongue4:

Mozna by gdzies pojechac.A ty co wyplate dostales, ze nie masz co robic z paliwem ? :decayed:

Opublikowano

Krisu ja na 300 wziąłem 20 i do domu wróciłem z 2 także nie wiem czy 16 wystarczy :wink4:

Czester on i tak tyle pali przy mojej jeździe że musiał bym najlepiej nigdzie nie jeździć albo gaz wpakować (a nie po to brałem benzynę i taki silnik żeby gaz ładować) także co mi szkodzi :decayed:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 09:43_________________________________________________Dobra spadam bo dziś jestem cały dzień na Żwirki także muszę tam być za 15 minut :decayed:

Do zobaczenia pod areną :hi:

Opublikowano

Guregoru - dzięki za podpowiedź co do ilości :good:

hehe , to co ja mam powiedzieć , jak już jesteśmy przy temacie zużycia paliwa :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jak sie juz ma taki silnik to z moca jak gregor albo prezes :tongue4:

Opublikowano

siema panowie, nie gdzieś jechać, tylko wpadać do mnie na grilla za tydzień w sobote :evil: , jak macie namioty , albo dmuchane materace to i na nocke można zostać :decayed:

Opublikowano

sory czester , zjeba*** sprawe , niestety tylko 174ps :tongue4:

dżołk :>

Opublikowano

sory czester , zjeba*** sprawe , niestety tylko 174ps :tongue4:

dżołk :>

Kriss ty masz za to niepowtarzalny odglos :>

Opublikowano

Kris kratę musisz mieć to pewne i nie słuchaj tych co maja życzenia co do marki piwa (PUCEK :polew: ) kup po prostu coś z Tyskiej fabryki piwa :naughty:

Keżor dobry pomysł pomyślimy o tym :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.