Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie juz ma taki silnik to z moca jak gregor albo prezes :tongue4:

sory czester , zjeba*** sprawe , niestety tylko 174ps :tongue4:

dżołk :>

Kriss ty masz za to niepowtarzalny odglos :>

hehe , coś w tym jest :> chodż czasem ci powiem , że ledwo przekrocze 2tys obr. , on zaczyna ryczeć (jak to ma w naturze) ludzie się obracają i se pewnie myślą że młody i kozaczy , a tu inaczej nie idzie , przynnajmniej ja niemam na to wpływu :cool1:

p.s

zresztą po kresce z prezesem i info że on w B6 ma 220ps narzekać też nie mam co , niejeden się już też zdziwił :naughty:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 10:02_________________________________________________

Kris kratę musisz mieć to pewne i nie słuchaj tych co maja życzenia co do marki piwa (PUCEK :polew: ) kup po prostu coś z Tyskiej fabryki piwa :naughty:

Keżor dobry pomysł pomyślimy o tym :mysli:

pelex - widzę alko-smaki przyt piątku :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kris ja zawsze mam :slina: na hmiel :polew:

Opublikowano

oh alkoholicy...

weźcie VAGA i wasz laptopy proszę, bo musze wyczaić co z moim jest nie tak... ;/

Opublikowano

oh alkoholicy...

weźcie VAGA i wasz laptopy proszę, bo musze wyczaić co z moim jest nie tak... ;/

ja ci powiem - bliżej nie określona-falująca moc (co miech inna) , może twoja fura ma "przesilenie wiosenne"?(co miech) :polew: :polew:

idę coś popracować trochę ... czyt. Avensisem na śniadanie :decayed:

Opublikowano

oh alkoholicy...

ja ci powiem - bliżej nie określona-falująca moc (co miech inna) , może twoja fura ma "przesilenie wiosenne"?(co miech) :polew: :polew:

idę coś popracować trochę ... czyt. Avensisem na śniadanie :decayed:

Moja fura działa, ale mój VAG nie... ;/

Opublikowano

Krolu mowiles, ze masz przeplywke walnieta wiec co chcesz sprawdzac ?

Opublikowano

Krolu mowiles, ze masz przeplywke walnieta wiec co chcesz sprawdzac ?

Mój senior kupił 3 lata temu VAG-a, i on sobie łądnie leżał w szafie... teraz go znalazłem i chce go uruchomić, będę się mogł bawić... nic nie chce sprawdzać, ale jak jest kupiony to niech działa nie leży...

Opublikowano

pytanie z innej bajki ...

szukam dobrego i w miarę za przystępną cenę miejsca gdzie można wyczyścić całą tapicerkę w środku auta , ileś osób już mi mówiło o Bytomiu , niedaleko MCdonalda (tego koło mostu i bodajrze jakiegoś tam komisu)ale nikt niewie gdzie to dokalndie jest :disgust: może macie jakiś konkretny namiar - adres , telefon , co kolwiek ??

Opublikowano

szukam dobrego i w miarę za przystępną cenę miejsca gdzie można wyczyścić całą tapicerkę w środku auta , ileś osób już mi mówiło o Bytomiu , niedaleko MCdonalda (tego koło mostu i bodajrze jakiegoś tam komisu)ale nikt niewie gdzie to dokalndie jest :disgust: może macie jakiś konkretny namiar - adres , telefon , co kolwiek ??

Hmm ja tam ma magazyn... dokładnie w Bytomiu - Karbiu (na tej ulicy co jest McDonald), ale nie widziałem, że tam coś jest, wymysle jakis pretekst, szkocze na magazyn i się rozejrzę...

Opublikowano

Ja mogę zabrać kabel do VAGa :)

Opublikowano

:hi:

Widzę, że w Gliwicach duży ruch.

Się zastanawiałem czy nie podjechać do Was, bo szczególny spot się szykuje :)

Opublikowano

Hmm ja tam ma magazyn... dokładnie w Bytomiu - Karbiu (na tej ulicy co jest McDonald), ale nie widziałem, że tam coś jest, wymysle jakis pretekst, szkocze na magazyn i się rozejrzę...

o widzisz , byłbym wdzięczny krolu ! chyba że macie jakieś inne dobre opcje na czyszczenie tapicerki :banan2: (a banan , bo spoko jest :> )

zapraszamy jak zawsze !! ja stawiam :decayed:

Pucek , ja dzisiaj też z chęcią zobaczę ocb z tym oświetleniem jak będziesz gracjanowi pokazywał :)

Opublikowano

szczegolny spot byl ale tydzien temu w SOBOTE :cool1:

Opublikowano

a co wy na wątek BB - widziany widziana ?? jak dla mnie :good:

może my byśmy się w coś takiego "pobawili" dla relaxu :naughty:

tam to dopiero spamerzy mieliby pole do popisu :decayed: tak tak WY[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:51_________________________________________________

przecież proton też był , nawet w okularach pod maską podczas strzelania :>

Opublikowano

Rudi juz pisalismy, ze na spocie pogadamy o gadzetach klubowych. Kezor mial miec ramki, ale pisal, ze nie mial czasu ich odebrac. Tutaj masz dzial ktory cie intersuje http://www.a4-klub.pl/smf/gadgety_klubowe-b113.0/

Opublikowano
  • Autor

Waski - dzięki :)

Guru - gratki gwiazdki :wink4:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:13_________________________________________________Nie wiem czy dziś będę pod Areną - strasznie sucho i się kurzy :polew:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
  • Autor

Udało mi się wstępnie dojść z furką do ładu - pierdołki ponaprawiane, fura wysilikowana :) poza tym wszystko w normie :)

Opublikowano

No to była raczej impreza urodzinowa niż spot :)

A co do szczególności dzisiejszego spotu, to chodzi mi oczywiście o prezentację nowej zabawki Mirona :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.