Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej jak 19 lipicec to mi pasuje jak ciostko i jestem chętny w piątki choć chce to nie moge ale takie dni weekendowe to pełna moc i byłbym chętny zobaczymy co tam medaliki organizują

mówimy teraz o wyjeździe na ogólnopolski w piątek do PIŁY

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolego GRACJAN ty tak nie szalej z tymi zaproszeniami bo ja do siewierza mam jaskies 15-20 minut i jak by ci sie tam ELYTA zjechała to bys chyba miał ciężko nie licze siebie oczywiście do elyty ja to gość pozdro

Opublikowano

:hi: wszystkim

u nas dzisiaj na spocie zapadła decyzja o zmianie planu wyjazdowego na zlot :) jedziemy przez Łódź

od siebie wyjeżdżamy koło 6 rano wiec w waszych stronach będziemy koło 7 jak co to dołączycie do nas :naughty: jak wam to pasuje oczywiście

zgadza sie...a z Łodzi na Poznan autostradą.Czyli można powiedziec,że 450km pojedzie sie 2 pasmówką :naughty:
Opublikowano

Po przemyśleniu doszedłem do wniosku że podjąłem pochopną decyzję :polew:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

ja jutro z rana śmigam na Piłe - tak więc nie ociągać mi się tu tylko działać - tak co jak wrócę to będę musiał brać urlop żeby wszystko przeczytać :decayed:

Opublikowano

Po przemyśleniu doszedłem do wniosku że podjąłem pochopną decyzję :polew:

Teraz to już za późno :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:04_________________________________________________

ja jutro z rana śmigam na Piłe - tak więc nie ociągać mi się tu tylko działać - tak co jak wrócę to będę musiał brać urlop żeby wszystko przeczytać :decayed:

Nie bój nic co to to na pewno :naughty::decayed:

Opublikowano

chłodź piwo od rana w piątek dla ziomali :naughty:

Opublikowano

Działka jest koło Siewierza nad jeziorem :)

jak dla mnie idealnie !! w następnym tygodniu od godziny 17 moge być pod wskazanym adresem na rezanie :):) hehe , wkoncu praca na pyrzowicach na coś się przyda :naughty: - guru co ty na to , chcialo by ci się tyle jechać , czy czekamy aż gracjan wróci z wakacji heheh ?

kolego GRACJAN ty tak nie szalej z tymi zaproszeniami bo ja do siewierza mam jaskies 15-20 minut i jak by ci sie tam ELYTA zjechała to bys chyba miał ciężko nie licze siebie oczywiście do elyty ja to gość pozdro

15-20min ?? chyba awionetką :tongue4: :tongue4: :tongue4: 4 remontu asfaltu po drodze , ja rekord o 24 przed remontami 21min ,

p.s. - ja kolegi z zabrza jeszcze chyba nie poznałem osobiście , coś mi się wydaje ... :gwizdanie:_________________________________________________

Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

sie zaczyna :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chłodź piwo od rana w piątek dla ziomali :naughty:

sie zrobi :naughty:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:10_________________________________________________to trzymajta się - do poniedziałku :hi:

Opublikowano

- guru co ty na to , chcialo by ci się tyle jechać , czy czekamy aż gracjan wróci z wakacji heheh ?

Pomyślimy pomyślimy :>[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:11_________________________________________________No do poniedziałku Miron pokaż tam że śląskie też ma klasę :wink4::decayed:

Opublikowano

pozdro miron i udanego wypadu i testowania nowego wozidła :good:

hehe , i jak to mówią - szerokości :wink4:_________________________________________________

pytanie z innej beczki , znacie może adres prócz youtube , gdzie można całe sezony topgear pooglądać ?? -> nudzi mi się , a ileż można na psp grać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

- guru co ty na to , chcialo by ci się tyle jechać , czy czekamy aż gracjan wróci z wakacji heheh ?

Pomyślimy pomyślimy :>[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:11_________________________________________________No do poniedziałku Miron pokaż tam że śląskie też ma klasę :wink4::decayed:

:angry::disgust:...............jak to też ma klasę :disgust: - to właśnie Śląskie dyktuje warunki i pokazuje klasę a reszta stara się dotrzymać kroku :)

Opublikowano

kris do świerklanca mam 10 minutek a potom to juz różnie bywa ale w tym zakresie się mieszcze jak wahadełka na 11 na poznań mykałem w 8 minut tak boczkiem boczkiem i daje rade

Opublikowano

:angry::disgust:...............jak to też ma klasę :disgust: - to właśnie Śląskie dyktuje warunki i pokazuje klasę a reszta stara się dotrzymać kroku :)

O i tak trzymaj :naughty::good::)

Opublikowano

mówie o starcie z rokity

Opublikowano

kris do świerklanca mam 10 minutek a potom to juz różnie bywa ale w tym zakresie się mieszcze jak wahadełka na 11 na poznań mykałem w 8 minut tak boczkiem boczkiem i daje rade

no ja mówię o starcie z centrum , ale to niewielka różnica , hmm , to może masz jakiś patent - chętnie posłucham , bo ta droga przez tarnowskie już mnie dobija , a nie będe dokładał 15km , żeby przez kato jechać

Opublikowano

hej stary gdzie ty się tam tłuczesz na TARNOWSKIE dziury? lekarz okregowy jesteś? kulasz się ósemkami NA BYTOM na karbiu koło maka dajesz na celną i na obwodnice obwodnicą do obwodnicy BYTOM SWIERKLANIEC na ORZECHU hamujesz bo tam jest fotograf i dalej lecisz spoko wylatujesz na rondzie w świerklancu......

Opublikowano

Kris, gadałem z Guru, jak co to dzwońcie :)

Polecam drogę którą napisał Maxxx, też tak czasami lecimy :)

Opublikowano

GRACJAN a dasz jakiś namiar na siebie ?

Opublikowano

hej stary gdzie ty się tam tłuczesz na TARNOWSKIE dziury? lekarz okregowy jesteś? kulasz się ósemkami NA BYTOM na karbiu koło maka dajesz na celną i na obwodnice obwodnicą do obwodnicy BYTOM SWIERKLANIEC na ORZECHU hamujesz bo tam jest fotograf i dalej lecisz spoko wylatujesz na rondzie w świerklancu......

hmm , może jakaś mapka , dokładne numery dróg - żeby do navi wstukać , oczywiście w miarę chęci , możliwości i czasu , byłbym wdzięczny :) ile to jest km mniej więcej , bo od multi do lotniska - 37,5km robie póki co_________________________________________________

Gracjan - zapisałem :good: teraz jak na moje to czekamy na guru , bo jak pisałem , ja mogę się tam pojawić , daleko niemam , ale z gliwic to już kawałek , a jak wiadomo , guru nawet jak ma pełny bak to i tak ma pusto :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.