Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na weekend 10 i 17 odpadam bo na 100% robię w te soboty :thumbdown:

Teraz chyba będę miał wolne w piątek i sobotę :dance:

A potem chyba dopiero w sobotę 24 października

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiu, mi to jest jedno, ale musi być to wmiare szybko, bo coś u mnie w spółce kombinują żeby w soboty robić, a urlopu zostało malutko :rolleyes:

chyba najlepiej było by koło 10 października, ale jak widać, Guru robi, a wtedy to też już szkoła w polibudzie rusza...więc wydaje mi się że chyba najlepiej będzie ten przyszły weekend, ale ja mogę zacząć w piątek dopiero od 22.00 bo mam na II zmiane...

chyba najpewniej by było, w sobotę, dać konkretnie w palinik, a niedziela odpoczynek...

Opublikowano

Dobra ja spadam

Na razie wszystkim :hi:

Opublikowano

Dobra, ja sprawdziłem plan i na razie nie ma żadnych laboratoriów więc mogę olać zjazd... pasuje mi każdy weekend :)

Opublikowano

Gregor ja sie oczywiscie pisze :> moze byc ten weekend, albo nastepny obojetne, i najlepiej zaczac od piatku :drunk:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

Również :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

dzisiaj druga zmiana, więc w piątek mnie nie ma :confused4:

Opublikowano
  • Autor

nono widzę pobalowaliście :)

piątek zlocik, sobota impreza SK, stron też nie mało nastukaliście :)

a ja wekend też udany, sloneczny - tylko wczoraj powrót porażka

Wracałem o 16.20 ( po 2,20 godzinach byłem w KR :disgust: ) zaliczyłem u nich zlocik i o 20.00 na Knurów.

Nawet gładko szło, aż do momentu gdzie przejechałem zjazd z A4 Zabrze/Chudów i 2km dalej już stałem w gigantycznym korku - 6km - który ciągnoł sie do samego zjazdu Gliwice/Rybnik :wallbash:

15km jechałem 80min :wallbash:

Naszczęście mały w aucie spał i z jego strony był spokój - gorzej z żonką :embarrassed: zjebe dostałem i tyle :embarrassed:

nie dlatego że był korek, tylko dlatego że o nim wiedziałem i miałem zjechać z A4 właśnie na Chudów, tyle że ściołem się z BMW i jak widziałem oznaczenie zjazd Chudów to miałem 240 na budziku, jak wychamowalem do 80km/h to zjazd na Chudów miałem we wstecznym lusterku - DLATEGO BYŁA CHAJA ( bo fakt - debil ze mnie niezły ).................ale wygrałem :polew: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 13:23_________________________________________________A jak tam nasze BLB + chip :naughty: śmiga to jako ? byliście na strefie się bobawić ?[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:42_________________________________________________chyba przejde na EU - przyjechałem i nikt się nie odzywa :decayed:

Opublikowano

dzien dobry prezes :hi::decayed:

Naszczęście mały w aucie spał i z jego strony był spokój - gorzej z żonką zjebe dostałem i tyle

nie dlatego że był korek, tylko dlatego że o nim wiedziałem i miałem zjechać z A4 właśnie na Chudów, tyle że ściołem się z BMW i jak widziałem oznaczenie zjazd Chudów to miałem 240 na budziku, jak wychamowalem do 80km/h to zjazd na Chudów miałem we wstecznym lusterku - DLATEGO BYŁA CHAJA ( bo fakt - debil ze mnie niezły ).................ale wygrałem

za taka zabawe ja od mojej tez niezle bym oberwal :decayed:

Opublikowano

Miron jak Ty chcesz pisać z nami jak my musimy pracować a nie bawić sie na long weekend :polew:

No jakoś dają radę te nasze BLB mi ostatecznie stanęło na 174KM i 402 NM ale nie bylismy na strefie w piątek tylko grzaliśmy sie w Mc Donaldzie :gwizdanie:

Odczucia w trasie jak najbardziej pozytywne ale najgorsze jest to że dwa dni jazdy i jakoś mało sie wydaje a jeszcze jak sie diman przejechał tym 3,0 TDIQ też 280KM na tipie to był na nowo podjarany i zbiera kase :decayed:

Opublikowano

chyba przejde na EU - przyjechałem i nikt się nie odzywa :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

cześć przezes... :hi:

Opublikowano
  • Autor

Miron jak Ty chcesz pisać z nami jak my musimy pracować a nie bawić sie na long weekend :polew:

No jakoś dają radę te nasze BLB mi ostatecznie stanęło na 174KM i 402 NM ale nie bylismy na strefie w piątek tylko grzaliśmy sie w Mc Donaldzie :gwizdanie:

Odczucia w trasie jak najbardziej pozytywne ale najgorsze jest to że dwa dni jazdy i jakoś mało sie wydaje a jeszcze jak sie diman przejechał tym 3,0 TDIQ też 280KM na tipie to był na nowo podjarany i zbiera kase :decayed:

a kto i gdzie był takim ?

Opublikowano

a kto i gdzie był takim ?

Przyjechał "nowy" gościu z Piekar śląskich czarnym 3,0 tdiQ na tipie robił go właśnie u Aligatora i na dimanie ta przejażdzka zrobiła duże wrażenie włąsnie przez ten automat

Opublikowano

nooo dzięki chłopaki, nie chciałem sam wyjeżdżać z inicjatywą żeby coś wypić czy też się gdzieś zabawić...

Ten kto ma urodzinki zawsze wychodzi z inicjatywą, ale Pucuś na 23 urodzinki będziesz już wiedział co i jak :wink4:

Oglądałem właśnie Kac Vegas, spoko film. Też mogliśmy wtedy pójść na tą imprę, najebać się i zabawić :naughty: Pal licho już z autkami, jakoś by może tam przestały :) szkoda, że tak nie zrobiliśmy :rolleyes:

Gadaliśmy również o imprezie na której można by się czegoś napić i pobalować na prawdę dłużej. No więc u mnie jest zalew/jezioro Zielona, jest to w sumie część Kalet. Dziś byłem tam na rowerq i podpytałem o aktualne ceny. Jest tam możliwość wynajęcia domków. Ceny są bardzo przystępne. Więc jakbyśmy się zebrali na jakąś imprezę pożegnalną lata plener/domek to jest tam dobra opcja. Zobaczcie zresztą sami:

http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html

Ceny za domek(za dwie doby, bo jest to nim. jakie trzeba wynająć):

6-osobowy 130zł

5-osobowy 110zł

3-osobowy 65zł

Reszta jest na stronie w opisie, także lokalizacja. Jest tam boisko do siatkówki, tenisa, jeziorko z plażą i palenisko na ogniska. Tyle, że trzeba by się namyśleć bo sezon w którym wynajmują domki czyli sezon letni trwa tam od kwietnia do września i na koniec września zamykają sezon. Jednak na pewno myślę, że w Październiku jak będzie jeszcze pogoda dałoby się dogadać. Co wy na to. Jak będą chętni to może zrobię jakąś listę.

ja za weekendem jestem jak najbardziej dajcie termin i ja sie dostosuje lecz mysle ze jak najwczesniej bo im pozniej tym bedzie zimniej i cza bedzie w centralnym grzac :polew: a i szykuje mi sie cholera jakas delegacja ;(

a co do chipa to jestem mega zadowalony chodzi to zajefajnie

Opublikowano
  • Autor

nooo dzięki chłopaki, nie chciałem sam wyjeżdżać z inicjatywą żeby coś wypić czy też się gdzieś zabawić...

Ten kto ma urodzinki zawsze wychodzi z inicjatywą, ale Pucuś na 23 urodzinki będziesz już wiedział co i jak :wink4:

Oglądałem właśnie Kac Vegas, spoko film. Też mogliśmy wtedy pójść na tą imprę, najebać się i zabawić :naughty: Pal licho już z autkami, jakoś by może tam przestały :) szkoda, że tak nie zrobiliśmy :rolleyes:

Gadaliśmy również o imprezie na której można by się czegoś napić i pobalować na prawdę dłużej. No więc u mnie jest zalew/jezioro Zielona, jest to w sumie część Kalet. Dziś byłem tam na rowerq i podpytałem o aktualne ceny. Jest tam możliwość wynajęcia domków. Ceny są bardzo przystępne. Więc jakbyśmy się zebrali na jakąś imprezę pożegnalną lata plener/domek to jest tam dobra opcja. Zobaczcie zresztą sami:

http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html

Ceny za domek(za dwie doby, bo jest to nim. jakie trzeba wynająć):

6-osobowy 130zł

5-osobowy 110zł

3-osobowy 65zł

Reszta jest na stronie w opisie, także lokalizacja. Jest tam boisko do siatkówki, tenisa, jeziorko z plażą i palenisko na ogniska. Tyle, że trzeba by się namyśleć bo sezon w którym wynajmują domki czyli sezon letni trwa tam od kwietnia do września i na koniec września zamykają sezon. Jednak na pewno myślę, że w Październiku jak będzie jeszcze pogoda dałoby się dogadać. Co wy na to. Jak będą chętni to może zrobię jakąś listę.

ja za weekendem jestem jak najbardziej dajcie termin i ja sie dostosuje lecz mysle ze jak najwczesniej bo im pozniej tym bedzie zimniej i cza bedzie w centralnym grzac :polew: a i szykuje mi sie cholera jakas delegacja ;(

a co do chipa to jestem mega zadowalony chodzi to zajefajnie

to dobrze :wink4:

a 3.0 w tipie sam bym sie przejechał dla porównania

Diman - to w tipie jechałeś a moim po programie nie chciałeś jechać - Majki w sumie też nie :disgust::)

Opublikowano

Ja się muszę pochwalić, 1 raz zdałem cały semestr przed zakończenie sesji... :kox: :kox: :kox: :kox: kiedy pijemy :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 16:28_________________________________________________Miron ja też nie jechałem... :slina:

Opublikowano
  • Autor

Miron ja też nie jechałem... :slina

wystarczy sie przypomnieć na zlocie - jeszcze nigdy nikomu nie odmówiłem ( poza 1 zlotem z moja B7 gdzie nie było klocków ) :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 16:33_________________________________________________sam się dziwie, że nikt nigdy nie chce - gdzie moim B6 to każdy chciał i jechał - nie lubicie diesli :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.