Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No zdjecie tej miłej pani ekstra, szczególnie zbliżenie hehe chyba miała te trudne dni, ale jak to mówią dobry koń to i w błocie pociągnie :polew:

Kurde ja bym sie chętnie z Wami wybrał na ten weekend ale moja na jutro ma termin i pewnie sie przeciągnie bo nic narazie sie nie zapowiada i pewnie pójdzie do szpitala to ja nie bede mógł balować...

Opublikowano

no i jak tam gregor robisz jakas pogladowa liste na ten weekend? :cool1:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 22:14_________________________________________________poprostu lasce nie dali sie odlac masz tu stac obojetnie co by sie dzialo :decayed:

Opublikowano

no i jak tam gregor robisz jakas pogladowa liste na ten weekend?

Kurde qmpel ma urodziny w piątek, więc będzie ostro :decayed: Nie wiem czy strzymam dwie imprezy pod rząd :mysli:

Eeee tam trudne dni, ona pewnie zobaczyła eSsse od Krola i się podjarała. Albo któregoś z nas :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

dasz rade bez problemu na naszej bedzie spokoj i bezalkocholowo :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze pytanie jaka będzie pogoda w ten weekend, bo na jutro i pojutrze zapowiadali zimno i może i deszczowo. Musiałbym zadzwonić do właściciela tych domków i się zorientować jak wygląda sprawa wynajęcia domków na ten weekend, a jak na nastepny. Jutro się dowiem. A wy obserwujcie pogodę :decayed: Wsłuchajcie się w nią co wam powie :polew:

Opublikowano

Ku*wa ja na ten weekend nie będę jeszcze miał auta zrobionego :disgust: Choć to akurat można odbierać też jako plus :naughty:

Opublikowano

Wyczuwam zazdrość o mój grill :gwizdanie: :krol: :krol: :krol: :krol: :krol: :krol: :krol: :krol:

Opublikowano

dobra spadam spac przemyslcie sprawe tego weekendu bo sie zima zrobi zanim sie na cos zdecydujemy w koncu

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za :good: tylko musiał bym się z kimś zabrać :embarrassed:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 22:37_________________________________________________Dobra ja też uciekam

Dobranoc :hi:

Opublikowano

dobra Guru, jak by co to możesz sie przybrać :)

Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił :decayed: szkoda gnojówki :)

jak wiadomo ten piątek mnie nie ma, pod dużym znakiem zapytania jest też mój wyjazd na weekend w strony Gregora - dziadek miał zawał i leży w szpitalu :( ogólnie mam mega doła bo coś się dowiedziałem, co niszczy moje wszystkie plany :confused4: jednym słowem JESTEM UDUPIONY :wallbash: :wallbash: :wallbash::kwasny:

jak wszystko u dziadka będzie okej, a musi być to ja mogę walić w dekiel ile wlezie, bo naprawde muszę odreagować :) Gregor, nie przesadzaj, jak nie dasz rady to najwyżej zostaw nam kluczyki :polew:

jak coś to dzwonić bo nie wiem czy będę mógł wejść na neta :) narazie

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił :decayed: szkoda gnojówki

proponowałem proponowałem :)

Opublikowano

dobra Guru, jak by co to możesz sie przybrać :)

:notworthy:

:hi:

Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił :decayed: szkoda gnojówki

proponowałem proponowałem :)

Tak najpierw padło pytanie: Kto się chce przejechać

A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie

:decayed: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 09:03_________________________________________________Ps. Witam z rana :hi:

Opublikowano
  • Autor

A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie

i rozumiem Ty potraktowałeś to poważnie :polew:

Opublikowano

Ja nie :tongue4: ale kilka osób tak :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to już ich problem

ostatnio nawet kolega Akjam z SK, miał ochotę, podszedł i sie przejechał.

Mówił, że było warto ( nawet za te 50 zł ) :polew:

Opublikowano

to już ich problem

ostatnio nawet kolega Akjam z SK, miał ochotę, podszedł i sie przejechał.

Mówił, że było warto ( nawet za te 50 zł ) :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dzień dobry

Opublikowano
  • Autor
:decayed::hi:
Opublikowano

za 50 zł to ile metrów można się przejechać??? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.