Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron ty mi się tu tak nie rządź... :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Ja rudi pisałem to samo co ty ale chyba.... [br]Dopisany: 11 Październik 2009, 00:17_________________________________________________pUcek ja wstanę rano i będę na giełdzie to wyśle smsa...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron, lexi za***isty ale te koncówki wydechu :sick3:

Królu, to bede czekał na sms :wink4:

Opublikowano

ale nic nie obiecuje... dobranoc

Opublikowano

Rudi nie chce sie czepiac, ale chyba przesadzasz... wszyscy z krola se "jaja" robia i nie ma klotni a tobie cokolwiek powiedziec to zaraz sie burzysz... wez wyluzuj troche. Ja tez bylem u kezora na grilu, ale nie zaliczam tego jako do typowych spotow co tydzien na 3 stawach. Jasne nasz wypad do Zielonej tez mozna zaliczyc jako spot.

Peace :)

Opublikowano

siemacie z rana ale sfada sie zrobila dobrze ze mnie nie bylo wczoraj na forum ja bym wam pokazal :chytry:

Opublikowano

siemacie z rana ale sfada sie zrobila dobrze ze mnie nie bylo wczoraj na forum ja bym wam pokazal :chytry:

Co byś nam pokazał ????

rozbite b7 chyba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Co byś nam pokazał ????

rozbite b7 chyba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew:

Witam z rana :hi:

Opublikowano

Damian a co Ty byś nam pokazał jak nawet audi kompletnego teraz nie masz :polew:

Chwilowo jesteś jak to mówi mój kumpel jak na gg na "zaraz wracam" albo "niedostępny" wrócisz jak bedziesz miał fure ok :tongue4:

cały dzień jebie z nowego opisu na gg "W Polsce nawet się kryzys nie udał " :polew:

Opublikowano

cały dzień jebie z nowego opisu na gg "W Polsce nawet się kryzys nie udał " :polew:

:polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

witam

ja już po giełdzie, po rezaniu u Dimana no i po obiadku

intercooler kupiony :naughty:

TsRzIRJ.jpg

czyli znów do przodu :decayed:

no i wyszło na to że będe Dimanowi podłączał ori lampy xenon :gwizdanie: ciekawe co z tego wyjdzie :mysli:

a tak ogólnie to z cenami na tej giełdzie to przeginają :thumbdown:

Opublikowano

Rudi, ja sie na takich kluczach nie znam, a tak jak obstawiałem Gregor spał i nie dojechał, więc niestety lipa...

ogólnie to padało i szukalismy tylko tego co było nam potrzebne :rolleyes:

Opublikowano

witam

ja już po giełdzie, po rezaniu u Dimana no i po obiadku

intercooler kupiony :naughty:

TsRzIRJ.jpg

czyli znów do przodu :decayed:

no i wyszło na to że będe Dimanowi podłączał ori lampy xenon :gwizdanie: ciekawe co z tego wyjdzie :mysli:

a tak ogólnie to z cenami na tej giełdzie to przeginają :thumbdown:

ty rezaczu bys zostawil ten samochod a wzial sie za grabienie lisci :decayed:

[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 15:22_________________________________________________a i bylem jeszcze u kumpla z tymi plastikami i zawizie mi je do ciebie do rybnika spawac w srode bede je mial jak sie zgodza to zrobic :naughty:

Opublikowano

a ja wiem już jak wyrezac Ci ten Bi...

potrzebujemy kostki, piny, dużo chęci, Vag...

jeżeli chcesz podpinać DRl jako DRL to nie będa świeciły długie, a jak nie chcesz DRL to będą dlugie... jedyne wyjście to DRL zamiast postojówek :wink4: albo pod halogeny... :mysli:

no i trzeba pociągnąć jeden kabelek jeszcze pod kierownice...

Opublikowano
cały dzień jebie z nowego opisu na gg "W Polsce nawet się kryzys nie udał "

a opis wziął sie stąd

1254634603_by_Booyah_500.jpg

a przy okazji :hi: wszystkich

Opublikowano

podaj mi link do tego [br]Dopisany: 11 Październik 2009, 15:31_________________________________________________ty a pod postojowki mozna przeciez podpiac oczywiscie razem z nimi

Opublikowano

ucz sie :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_zebrane_info_o_xenonku_w_b7_dokladanie-t80434.0.html[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 15:34_________________________________________________a i nie chce Cie martwic ale wychodzi na to że wloty powietrza do IC musisz mieć inne :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 15:35_________________________________________________ale ja myśle że będzie dobrze... :decayed:

daaamy rade kuuur*a :polew:

Opublikowano

no to pucek ameryki tym nie odkryles musze przyznac to juz czytalem ale nic nowego nie wnioslo to dla moich rozwazan ja to jednak tepy z tego jestem :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 15:45_________________________________________________damy rade jak sie uruchomie z silnikiem to sie za to zabierzemy no chyba ze masz wolna sobote i niedziele to mozemy rezac w przyszlym tygodniu

Opublikowano

już wiem co i jak, będzie dobrze...poprostu DRL nie będą świeciły jako drl a np. jako postojówki, chyba że do długich je podłączyć

no i zostaje zmienić na Vag kodowanie, to wszystko :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

spoko to sie za to zabierzemy jak moj glowny rezacz pucek bedzie mial troche czasu ja kupie w przyszla sobote kostki i piny :good: a twoja w tym glowa zeby to swiecilo :gwizdanie: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.