Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie z rana :bry:

szybka kawka dla podniesienia cisnienia i gibam do garazu na wycenke milego dnia wszystkim zycze

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

witajcie z rana :bry:

szybka kawka dla podniesienia cisnienia i gibam do garazu na wycenke milego dnia wszystkim zycze

daj cynka jak poszło

Zlocik dziś oczywiście Arena :wink4:

Byłem wczoraj na nocnym ściganku w SK - i jak myslicie kogo nie zabrakło :naughty:................. Krola oczywiście.

Podglądał techniki ruszania - chyba się szykuje na łojenie wszystkich z SG :naughty:

Ogólnie było fajnie - ściganko miało być na 22.00, przyjechałem 22.05 a o 22.30 już byli niebiescy :polew:

.............. to się pościgałem :polew:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 08:41_________________________________________________Czester jak tam temat B6 ? kupujesz/nie kupujesz - jedziesz oglądać ta wypasioną czy olewasz furacza

Opublikowano

Miron... Katowice tam wpadają regularnie... był jeszcze Miszka, zwykle jest Wolf ale w tym tyg. ma 2 zmianę no i Keżor ale jego autko jest chore... ;/

Powiem Ci w sumie, że tym razem niebiescy się nie popisali... 1 autko żadnej akcji... ;(

Opublikowano
  • Autor

włąśnie przez to, że te sciaganko jest regularnie to gliny nie mają problemów z rozwaleniem imprezy - takie coś musi być organizowane na ( tel. w różnych dniach i porach ) i w zdecydowanie mniejszym gronie ( mniejsza ilość gapii ) :wink4: Dokładnie tak jest to robione przed Żorami (parking Mr.Hamburger ) i jest o niebo lepiej - do SK już nie jadę bo to bez sensu :wink4:

Opublikowano

włąśnie przez to, że te sciaganko jest regularnie to gliny nie mają problemów z rozwaleniem imprezy - takie coś musi być organizowane na ( tel. w różnych dniach i porach ) i w zdecydowanie mniejszym gronie ( mniejsza ilość gapii ) :wink4: Dokładnie tak jest to robione przed Żorami (parking Mr.Hamburger ) i jest o niebo lepiej - do SK już nie jadę bo to bez sensu :wink4:

no to daj znać kiedy jedziemy na Zory :D w Katowicach jest w miarę fajne choć chaos straszny... chociaż ta brava co na 3 wyprzedzała to byla policja .... :kox: :kox: :kox: :kox: oni zatrzymali ta 207 co się ścigała...

A i opowiadaj co było w tej TT...

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Krolu - ponoć seria w najmocniejszym wydaniu czyli 1.8TQ 225ps, ale wiesz jak to jest, czy była dłubnięta tego już mógł nie powiedzieć - ale ogólnie śmigał fajnie - no i fajnie ruszał.Jak mój kuzyn z nim wczoraj jechał to 2 razy go obiechał tak więc może miał seriie może nie, trudno powiedzieć[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:00_________________________________________________miejsce nie jest żłe - tylko ten rozpiździaj jest niedopuszczalny na tego typu imprezkach - moment i tragediia[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:01_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=bWuozP9FFGg&NR=1

Opublikowano

siemka,

co do wczoraj to faktycznie wolna amerykanka w Kato, duzo wiochmenow i gapiow ale nie ma nic lepszego blizej wiec i takie cos jest fajne, dodam jeszcze ze wczesniej tak kolo 21:30 motury pokazywaly co potrafia i to bylo warte uwagi,

ps Krolu ty sie na autach nie znasz....zlapali 206 a nie 207..........to pozwolisz ze zapytam jakie Audi Ty masz????

ps2 to byli ci Twoi koledzy ??? :shocked:

Opublikowano

siemka,

co do wczoraj to faktycznie wolna amerykanka w Kato, duzo wiochmenow i gapiow ale nie ma nic lepszego blizej wiec i takie cos jest fajne, dodam jeszcze ze wczesniej tak kolo 21:30 motury pokazywaly co potrafia i to bylo warte uwagi,

ps Krolu ty sie na autach nie znasz....zlapali 206 a nie 207..........to pozwolisz ze zapytam jakie Audi Ty masz????

ps2 to byli ci Twoi koledzy ??? :shocked:

To byli Ci najporządniejsi... :decayed:

a fakt to było 207... ale byly w nim 3 czarnulki wiec nie przykładałem uwagi co to za furka byla...

a ja mam Audi S4by krolu

Opublikowano
  • Autor

KROLU 206 a nie 207 :wallbash:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:20_________________________________________________ :decayed:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:20_________________________________________________Pogoda dziś odpowiednia - tylko co mi nie przyjedzie tyle fur co ostatnio :disgust:- mega frekfencja ma być dzisiaj :)[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:21_________________________________________________no i ta jedną strone chyba dacie radę dobić co ? bo ja zaraz zmykam :)[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:22_________________________________________________aż się nie mogę doczekać co Czester wymyśli :mysli: bo ostatnio coś wspominał, że jakieś mega dobre zagraniczne piwo przywiezie, że niby 0,5l 9,70zł kosztuje - muszę przyznać, że jeszcze takiego nie piłem.

Czester :notworthy: za ofiarność - Ty nas jednak musisz lubieć :naughty:

Opublikowano

kur.wa Miszka widzisz co ty mi za kity tu piszesz a ja ci ślepo wierzę...

To było 206...

Opublikowano

Ale mnie niestety nie będzie

f*ck druga zmiana więc do 22 w pracy

Opublikowano

To ja bym Was dziś może odwiedził, jak tam takie frykasy się zapowiadają :>

Opublikowano

Pucek pamiętaj o tych głośnikach

Opublikowano

14...

Opublikowano

13

Opublikowano

12

Opublikowano

11....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.