Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie daj się Diman twardy bądź :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no witam i sprzęło ó wymienione jednak dwumas też był już troche zużyty ale wymienili wszystko bo po co wymieniac i rozbierac 2 razy a i czujnik cieczy chłodzącej też bo okazało się ze uszkodzony i nadodatek jakis ciarach mi tu wsadził nie ten co trzeba :wallbash:

Rudi musiał być zużyty skoro macie juz dwa razy licznik przekręcony :polew:

Opublikowano

Czester, no jakoś mnie z eSki zderzak nie kręci, jak bym miał to wporzo, ale nie zależy mi żeby go mieć, więc najwyżej pogadamy

Królu...masz mieć Viste na płycie dla mnie, tylko coś działającego :naughty:

no i zgram sobie troche muzyki, jak też masz to jakieś filmy, weź mi najlepiej ściągnij nowych SZYBKICH I WŚCIEKŁYCH bo nie zdążyłem pójść do kina :wink4:

to chyba tyle :polew: najwyżej weź lapka, to odrazu mi obejrzysz tą navi :decayed:

a i ja nie zdążyłem dotknąć ani jednego kołpaka bo Gregor był szybszy :naughty:

Opublikowano

a i ja nie zdążyłem dotknąć ani jednego kołpaka bo Gregor był szybszy :naughty:

Już się nie tłumacz, bo tłumaczą się winni :tongue4: Dobrze wiemy kto był prowodyrem zajebania Krolowi kołpaków :polew:

Opublikowano

Ja wiem, ale nie powiem :gwizdanie: :>

Opublikowano

Rudi, 15 stopni to nie jest zimno, ja przy takiej pogodzie wyrywałem słowaczki w krótkim rękawku :polew:

na Arene, a jak będzie lało to telefon do kogoś z Elyty, ale radze zawsze najpierw podjechać pod Arene :wink4:

w tamtym roku to pod Areną siedzieliśmy podczas burz nawet więc nie panikować :)

Opublikowano

Pozdrawiam! :naughty: Dość często bywam w Gliwicach, więc może kiedyś uda mi się oglądnąć wasze :audi:-ce w realu. :wink4:

Opublikowano

no nareszcie skonczylem..... wziąlem sie dzisiaj za nabijanie postow w nawbie :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam! :naughty: Dość często bywam w Gliwicach, więc może kiedyś uda mi się oglądnąć wasze :audi:-ce w realu. :wink4:

Zapraszamy w kazdy piatek :hi:

Rudi, 15 stopni to nie jest zimno, ja przy takiej pogodzie wyrywałem słowaczki w krótkim rękawku :polew:

na Arene, a jak będzie lało to telefon do kogoś z Elyty, ale radze zawsze najpierw podjechać pod Arene :wink4:

w tamtym roku to pod Areną siedzieliśmy podczas burz nawet więc nie panikować :)

E tam 15 stopni mam nadzieje ,telefon do elyty haha mam do prezesa ,,ciebie, krola, pelexa, majkiego,, egona, guru ,itd.....

[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 23:12_________________________________________________jakby co to dajcie znac

spadam już narka i dobranoc wszystkim :hi:

Rudi ubierzesz sie cieplo i nie marudz, dzisiaj przeciez bylo goraco, a 14 stopni to tez nie mroz.

no nareszcie skonczylem..... wziąlem sie dzisiaj za nabijanie postow w nawbie :decayed:

Nie bierz przykladu z guru, to zly przyklad :polew:

Opublikowano

hhehehhe nie no ja tam Guru nie fikam bo jak dostane pare szybkich strzałów to będzie zemna źle, a widziałem co potrafi :polew:

Opublikowano

Nie bierz przykladu z guru, to zly przyklad :polew:

hhehehhe nie no ja tam Guru nie fikam bo jak dostane pare szybkich strzałów to będzie zemna źle, a widziałem co potrafi :polew:

Oj oj :baseball: :baseball: grabicie sobie

:decayed:

Opublikowano

Ej jak do jutro do 18 nie bedzie 900 stron to nici z piwa :naughty:

Opublikowano

Już jest jutro... :tongue4:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 00:01_________________________________________________A na piwko zawsze można się ustawić. :naughty:

Opublikowano

Czester, jak znam Was, to jak przyjade z roboty przed 14:00 to już będzie ponad 900 :polew:

Guru, nie stresuj się, jutro Ci znów jakiś wężyk się urwie :polew:

Opublikowano

Guru, nie stresuj się, jutro Ci znów jakiś wężyk się urwie :polew:

Oż ty :ranting1: :rant:

:tongue4:

Opublikowano

To ja sie juz nie odzywam, zeby postow nie nabijac :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra ja uciekam bo późno już

Do juterka :hi:

Opublikowano

Czester nabijaj, nabijaj to sobie piwko na spocie wypijesz :wink4:

a ze to bedzie twoje to nie wazne :tongue4:

Opublikowano

hehehheh co nie Arek? to że sam go sobie schłodzi to nic nie znaczy :polew:

to nic, trzeba było by iść spać, bo 4:40 pobudka, a po robocie spocik, no i podobno mam jakiegoś czarnego parcha w nowej budzie ujeżdżać, taki zwykły gnojowóz... wiecie który to, ten z odpryskami na masce

a kierowca taki troche napakowany :decayed:

to nic ide, DObranoc Wszystkim

Opublikowano

jak ja bym mial wstawac o 4:40 to wolabym juz wogole nie isc spac :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.