Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pucek daj znać, bo jak skończe prace wcześniej a będę miał jechać sam to nie czekam na 17.00 tylko jadę zaraz po wyjściu z roboty

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak to bylo, kto na 900 stawia? :>

Opublikowano

jak to bylo, kto na 900 stawia? :>

Ktoś z Gliwice :decayed: wiem ale nie powiem :decayed: niech się sam przyzna :gwizdanie:

Opublikowano

no to ladnie, a mnie nie bedzie :confused4:

Opublikowano

Piatek

16:00 - 18:00 Podstawy Eksploatacji w Energetyce wyk A-426 dr inż. Maciej Roskosz

ahahahha ja mam w piątki tylko jakiś wykład :cool1: będę na każdym spocie :kox:

Opublikowano

no wlasnie kto stawia Krakusom???

Opublikowano

Mówisz tak jak byście kiedyś do nas wpadli... :cool1:

Opublikowano

Mówisz tak jak byście kiedyś do nas wpadli... :cool1:

Co tydzien wpadamy do Was...tylko Wy ciagle pracujecie :kox: Miron pomaga przy robotach drogowych bo juz Mu wstyd ze tak dlugo to trwa i tak ciagle cos...

Opublikowano

Mirku, sory że nie dałem znać ale czas zleciał mi na rezaniu wskaźnika doładowania :tongue4:

no i nawet dobrze działa :decayed:

Opublikowano

:hi: siemacie z wieczorka

Diman tu masz namiar gdzie robią te wyceny na normalnych stawkach nie ASO ale też nie na takich co PZU i mi to przeszło

Grol Franciszek. Zakład blacharsko - lakierniczy. 44-100 Gliwice, Witkiewicza 9.

Tel.: 0 32 279 15 41.

dzieki za namiary napewno skorzystam

Diman tu masz namiar gdzie robią te wyceny na normalnych stawkach nie ASO ale też nie na takich co PZU i mi to przeszło

Grol Franciszek. Zakład blacharsko - lakierniczy. 44-100 Gliwice, Witkiewicza 9.

Tel.: 0 32 279 15 41.

Diman jak by co to daj mi dzwona jak będziesz do niego jechał i powiesz że jesteś ode mnie bo to jest lakiernik płot obok naszej hurtowni i sklepu i to on mi robił zderzak i coś tam jeszcze :mysli: także jak co to może coś taniej się będzie dało :good:

Ps. Witam :hi:

dzieki ale ja fachowca mam od roboty potrzebuje tylko normalnej wyceny dla pzu[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 20:55_________________________________________________

kris_kilt ja bym ci polecil klocki Jurid, tanie i dobre

Diman jak bedziesz szukal zderzaka z S4 to daj znac :gwizdanie:

chetnie bym go przyjol ale dowiedz sie jaka cena to sie pomysli

Opublikowano

:hi:

Gregor mialem ferodo i docieraly sie 2-3 tys km jak sie juz dotarly to sie skonczyly i nie hamowaly, tak samo ojcu zalozylem na tyl, tak jak ori byly zylety, to teraz trzeba urwac reczny, zeby zablokowac kola, kumpel tez zalozyl ferodo do skody i twierdzi, ze auto hamuje duzo slabiej. Nie wiem albo sa przereklamowane te klocki, albo zalezy od modelu, bo tez sa rozne modele. Dodam, ze we wszystkich przypadkach modelem byly ferodo premier.

A sprawdziłeś czy był rant na tarczach, bo jeśli tarcze były wyjechane to nie ma dziwne, że zanim klocek się dotrze do tarczy trochę minie :gwizdanie: Podobnie po wymienie samych klocków siłą rzeczy musi trochę minąć zanim dotrą się do powierzchni tarczy. Ja wymieniałem komplet nowe tarcze + nowe klocki i po 500km się wszystko dotarło i hamowały jak brzytwa.

Normalnie Ferodo to są jedne z lepszych klocków, na czele z Ferodo DS-Performance. Tak jak napisałem u mnie Ferodo Premier przeżyły już trochę.

Opublikowano
  • Autor

Kerczi - pozwoliłem Ci jednego posta tutaj napić a widzę już dwa nasmarowałeś - nie wykorzystuj mojej dobroci :decayed:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 22:43_________________________________________________No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem :)

Opublikowano

No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem :)

Po kanałach nie łażę :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem :)

Po kanałach nie łażę :polew::decayed:

zdziwiłbyś się :)

Opublikowano

A co to za miejsce ?

Opublikowano
  • Autor

te które jest w pierwszym ich poście - opowiem na zlociku - takiej miejscówki nam właśnie brakuje (zieleń, cisza, na powietrzy, dach nad głową, griil-taki na stałe, z 30-40 miejsc siedzących ) naprawdę mega - kiedy tam jedziemy :naughty:

Opublikowano

te które jest w pierwszym ich poście - opowiem na zlociku - takiej miejscówki nam właśnie brakuje (zieleń, cisza, na powietrzy, dach nad głową, griil-taki na stałe, z 30-40 miejsc siedzących ) naprawdę mega - kiedy tam jedziemy :naughty:

jak będzie ciepło... ?? dziś było w sumie mogłem jechać... :kwasny:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 23:22_________________________________________________

Statystyki ogólne - Guregoru

Całkowity czas spędzony online: 28 dni, 11 godz. 27 min.

Wszystkich wiadomości: 751

Wszystkich rozpoczętych wątków: 12

Liczba wysłanych ankiet: 0

Liczba oddanych głosów: 4

Wysyłanie wiadomości wg czasu

Najpopularniejsze działy wg wiadomości Najpopularniejsze działy wg aktywności

Śląskie 2062

Newbie 555

Na Każdy Temat 80

Zloty Ogólnopolskie 67

Nawigacja , Car Audio i CB-Radio 42

Układ Elektryczny 34

Silniki Benzynowe 32

Ramka pod tablicę rejestracyjną 20

Wnętrze 17

Klimatyzacja 12

wklej to na gliwickie Miron załatwi mu degradacje -- takich klubowiczów nam nie potrzeba :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Powinien miec rangę :

Witacz

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No wlasnie Miron zrob cos z tym :shocked:

Opublikowano

prosimy o interwencje !!!

Opublikowano

Guru już dzwoni; "Miron to nie tak jak myślisz...statystyki kłamią... chyba im nie wierzysz..." :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.