Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że mi się nie chce pisać :blink: niemożliwe :gwizdanie:

Guru, bo posądziłeś mnie o nabijanie postów na technicznym, pamiętasz? :>

To nie było posądzenie :tongue4::wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ooo no popatrz, ja też mam spryski :naughty:

nawet działają :polew:

Opublikowano

pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie

No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie :naughty:

Krolu zastanawialismy sie kiedy padla 100 strona, i bylo to na poczatku marca, a nie tak jak mowiles pazdziernik/listopad.

Juz wiem kto wpadl na pomysl stawiania browarow :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:34_________________________________________________

ooo no popatrz, ja też mam spryski :naughty:

nawet działają :polew:

Hehe, nie to nie. Faktycznie krolowi przynajmniej pod grill bedzie pasowal :decayed:

Opublikowano

Ja tak wypale teraz nie na temat :gwizdanie: Guru rozmawialiśmy prze tel o wanience, tą co teraz mamy to jest 100cm a te mniejsze mają chyba 86cm wiec nie wiem czy to ma sens kupować na kilka miesiecy jak i tak bedzie później potrzebna ta wieksza. Oceń to jest fachurą w tym temacie :tongue4:

Opublikowano

Ja tak wypale teraz nie na temat :gwizdanie: Guru rozmawialiśmy prze tel o wanience, tą co teraz mamy to jest 100cm a te mniejsze mają chyba 86cm wiec nie wiem czy to ma sens kupować na kilka miesiecy jak i tak bedzie później potrzebna ta wieksza. Oceń to jest fachurą w tym temacie :tongue4:

Ja uważam że nie warto :no:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:45_________________________________________________

pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie

No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie :naughty:

Krolu zastanawialismy sie kiedy padla 100 strona, i bylo to na poczatku marca, a nie tak jak mowiles pazdziernik/listopad.

Juz wiem kto wpadl na pomysl stawiania browarow :polew:

:shocked: Nawet ja o tym zapomniałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:46_________________________________________________Ps. Ale jak by Pelex się wtedy tym stawianiem nie przejął i by nie postawił to pewnie nie było by tradycji a tak jest :good:

Opublikowano

Pewnie gdyby pelex to olal, to nie byloby tradycji. Wychodzi na to, ze jutro ja stawiam. :gwizdanie:

Opublikowano

No pewnie tak :)

Ciekawe co by tu można fajnego wymyślić na 1000 stronę :mysli:

Opublikowano

witam wszystkich :hi: dawno mnie tu nie bylo

Opublikowano

Dlatego ty stawiasz na 1000 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a myslicie ze do jutra padnie 900-tna strona :mysli:

Opublikowano

A co nie wierzysz w nas :naughty:

Opublikowano

Czester... ale pamiętałem, że to był Pelex i mam foty ... A było to pod forum... więc tam trudno rozróżnić pory roku... na 200 stawiał sparki...

zobacz 100 strona była w marcu... wiec ponad pół roku po rozpoczeciu spotów a ja juz wtedy na forum byłem dość długo...

Pucek chcesz tą viste??

To przywieź płyn do polerowania kołpaków... 3 godziny po polerujesz to może wybaczę ci twoje grzechy Amen.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czester... ale pamiętałem, że to był Pelex i mam foty ... A było to pod forum... więc tam trudno rozróżnić pory roku... na 200 stawiał sparki...

:mysli: Mi się wydaje że na 200 stawiał Prezes

Opublikowano

fakt...

sprawdziłem...

dziury w mózgu ... ;/

Opublikowano

fakt...

sprawdziłem...

dziury w mózgu ... ;/

Albo brak kołpaków :polew: :polew: :polew: :polew:

Sorki Krolu ale nie mogłem się powstrzymać :embarrassed:

Opublikowano
:baseball: :baseball: :baseball: krolu a ciebie to widze tylko tu można spotkać zamiast z keżorem w bólu się łączyć :polew:
Opublikowano

Miło mi ze jestem ojcem jednej z lepszych tradycji na tym Forum :drunk:

Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

siemacie z wieczorka jutro wycena na 7.00 i od raazu do warsztatu po wycene dla pzu :decayed:

Opublikowano

To Diman życzę powodzenia w uzyskaniu jak najwyższej kwoty tej nieszczęsnej wyceny

Opublikowano

dzisiaj bylem u mechaniora tego ktorego mi majki polecil i mowi zebym przyjechal to mi to policzy porzadnie[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:32_________________________________________________dobra ja spadam spac jutro ciezki dzien przedemna negocjacje uff :naughty:

do jutra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.