Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noo czemu by nie, tylko szkoda że taka impreza mnie ominie, chyba że zorganizujemy to w sobotę :decayed:

przyszły tydzień to nocki...a chyba w sobote to każdemu by pasowało, np. nie musi być spota w piątek, ale za to w sobote, w knajpie sie spotkać, te kręgle czy coś, może potańczyć? :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spamujcie coś panowie... :naughty:

Opublikowano

nie napalaj się bo jutro mega imprezy nie będzie... :decayed:

chyba Kato wpadnie do Nas? upalamy jutro czarnego grata :naughty: :>

Opublikowano

zawsze możemy jutro odlicza z Piterrą :gwizdanie:

Opublikowano

hehhehe obawiam się że on nie będzie chciał odliczać, BO jutro na spocie go nie ma :decayed:

Opublikowano

a to fakt...

jakiego czarnego grata ?

Opublikowano
  • Autor

a to fakt...

jakiego czarnego grata ?

:disgust:

:decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 21:49_________________________________________________Pucek - możesz się przejechać po całym parkingu :decayed:

nawet 2 razy :tongue4:

Opublikowano

a to fakt...

jakiego czarnego grata ?

:disgust:

:decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 21:49_________________________________________________Pucek - możesz się przejechać po całym parkingu :decayed:

nawet 2 razy :tongue4:

a tego bez kitu nie zajarzyłem :decayed:

Opublikowano

Miron, nie zapomnij jutro zabrac wiesz czego ;)

Opublikowano

Panowie na wątku Dzo-dza więcej spamuja niż tu (co kliknę na odpowiedzi na moje watki to ktoś tam coś pisze) a oni nie maja zaraz 1000 strony... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

jasne :wink4:

możesz jutro wieczorkiem je zabierać ( w środę się spawały, wczoraj prostowały, dziś poprawki lakiernicze ) a już jutro mogą być Twoje :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:15_________________________________________________

Panowie na wątku Dzo-dza więcej spamuja niż tu (co kliknę na odpowiedzi na moje watki to ktoś tam coś pisze) a oni nie maja zaraz 1000 strony... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

bo coś się u nas ekipa do pisania wykruszyła :(

Opublikowano

jasne :wink4:

możesz jutro wieczorkiem je zabierać ( w środę się spawały, wczoraj prostowały, dziś poprawki lakiernicze ) a już jutro mogą być Twoje :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:15_________________________________________________

bo coś się u nas ekipa do pisania wykruszyła :(

no nie wiem co się dzieje, Piterra w pracy, Guru coś zamula a Pucek je kolacje od godziny, Pelex i Czester siedzą na klubie bmw... :kwasny: :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Majki bawi

Diman składa fure

Opublikowano

Majki bawi

Diman składa fure

A ty jakieś 19 oglądasz :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:20_________________________________________________w sensie koła 19 calowe :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jestem wszędzie :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:21_________________________________________________szukam czegoś na zimę :polew:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:21_________________________________________________

Majki bawi

Diman składa fure

A ty jakieś 19 oglądasz :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:20_________________________________________________w sensie koła 19 calowe :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

...........no koła też.................. 19 lubię :decayed:

Opublikowano

Piękne te felgi...

na zimę w sam raz :tongue4:

Opublikowano

Miron, heh, tak tez myslalem skoro ich nie bylo na zeszly piatek ;)

Opublikowano
  • Autor

Piękne te felgi...

na zimę w sam raz :tongue4:

te koła były moją inspiracją - na letnim oglądałem je na żywo i są naprawdę super

Opublikowano

ten wzór RS jest :kox: :kox: :kox: chociaż to auto Flayera mi się nie podoba za bardzo i te felgi się tam tracą :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

JA się zamelduje jutro u WAS :decayed:

Krolu zabierasz się ze mną czy jak, ale ja od razu mówie, że na 18 to mogę być dopiero po Ciebie i jeszcze do typka jednego po drodze musze podjechać odebrać jedną rzecz(zajmie mi to 25s)

więc na spota byśmy dotarli tak kolo 19:00,może uda się wcześniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.