Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

Zależy jakie K04 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Papa turbo :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________Gregor ile może mieć esa Dogiego kucy bez katów ? w stosunku do serii może to być wyczuwalna różnica ?

Opublikowano

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

Zależy jakie K04 :gwizdanie:

z tego co widzę to Gregor szuka K03 :tongue4: :tongue4: :tongue4: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bo jeżeli tak to by znaczyło że w starciu z seryjna eską powinienem być zawsze przed nią

Opublikowano

Gregor szuka bo chce założyć do dupska tą K03, nawdupiać się grochówy no i na strefe :naughty:

tak mi pisal :polew:

Patrikos, wiem co gregor napisze :polew:

hybrydy beeee :> ale poczekaj :decayed:

Opublikowano

Papa turbo :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________Gregor ile może mieć esa Dogiego kucy bez katów ? w stosunku do serii może to być wyczuwalna różnica ?

Wiesz tam raczej jakiegoś kosmosu nie będzie kilka KM. Ale jak on by miał nawet 265KM a ty 285KM w Dieslu to powinna być właśnie wyrównana walka, z powodu że benzyna się wyżej kręci. Pamiętaj tylko, że ty już jesteśpo programie a on jeszcze nie :gwizdanie: Jak eSa będzie po programie to cię wciągnie :gwizdanie:

Mnie mocno ciekawi jak moje będzie jeździć 100% i będę miał takie drag slicki to nasz pojedynek może być ciekawy :)

Opublikowano
  • Autor

Gregor szuka bo chce założyć do dupska tą K03, nawdupiać się grochówy no i na strefe :naughty:

Pucek jak jeszcze z 2 razy napiszesz ( że wiesz co Gregor napiszesz ) to pomyślę że Ty mieszkasz u niego :polew:

Opublikowano

buihahhahaha

to mój mistrz, więc przewiduje już jego wypowiedzi :decayed:

Opublikowano

Gregor , a co powiesz na temat takiego wynalazku :

http://moto.allegro.pl/item798497529_vw_audi_1_8_tb_k03_k04_180_km_turbo_tuning.html

wyciśnie sie więcej na programie z takiej suszarki niż ze standardowej k03 takiej jaką mam teraz ?

jeżeli tak to co do tego trzeba by jeszcze dorezać ? jakiś większy cooler ...

Widać, że turbo jest nieco rozwiercone bo ma większy wirnik, ale teraz pytanie czy zostało to dobrze zrobione i ile pochodzi. Jak będzie źle wyważone to długo nie pochodzi. Ja osobiście bym się za takie wynalazki nie brał.

Opublikowano
  • Autor

Wiesz tam raczej jakiegoś kosmosu nie będzie kilka KM. Ale jak on by miał nawet 265KM a ty 285KM w Dieslu to powinna być właśnie wyrównana walka, z powodu że benzyna się wyżej kręci. Pamiętaj tylko, że ty już jesteśpo programie a on jeszcze nie :gwizdanie: Jak eSa będzie po programie to cię wciągnie :gwizdanie:

Mnie mocno ciekawi jak moje będzie jeździć 100% i będę miał takie drag slicki to nasz pojedynek może być ciekawy :)

Gregor - to jest dla mnie oczywiste że porównywać się mogę tylko z Esą w serii - oczywista sprawa.Po programie ma + 20kucy i - 100/130kg w stosunku do mojej. Wynik naszej konfrontacji jest z góry wiadomy - ale i tak chętnie się z nim ustawię ( dla porównania różnic ) :)

Opublikowano

Pucek jak jeszcze z 2 razy napiszesz ( że wiesz co Gregor napiszesz ) to pomyślę że Ty mieszkasz u niego :polew:

No i wydało się :embarrassed: A miał o tym nikt nie wiedzieć. Pucek zgodził się mi gotować sprzątać, i myć auto jeśli mu oddam trochę swojej wiedzy i doświadczeń :polew:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew:
Opublikowano

Gregor - to jest dla mnie oczywiste że porównywać się mogę tylko z Esą w serii - oczywista sprawa.Po programie ma + 20kucy i - 100/130kg w stosunku do mojej. Wynik naszej konfrontacji jest z góry wiadomy - ale i tak chętnie się z nim ustawię ( dla porównania różnic ) :)

Miron eSa ma po programie okolice 300KM więc to jest ok. 40KM więcej, zdarzają się egzemplarze co wyplują 310 :gwizdanie:

Opublikowano

ja dużo wiem bo o to samo co Ty Patrokos już go pytałem, no i tutaj jestem górą

bo zamiast do lasek to dzwonie do niego i pytam :decayed:

Gregor, miałeś być cicho... już Ci nie umyje pleców :angry:

Opublikowano
  • Autor

Miron eSa ma po programie okolice 300KM więc to jest ok. 40KM więcej, zdarzają się egzemplarze co wyplują 310 :gwizdanie:

Gregor 20 kucy więcej odemnie :) a nie że program doda jej 20 :wink4:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________Smigałem klubową esą po sofcie - bosko to latało

Opublikowano

Gregor, miałeś być cicho... już Ci nie umyje pleców :angry:

Teraz weźmiesz szczotkę, ale drucianą :polew:

Opublikowano

a Ty Mirek musisz się z tym pogodzić, że za chwilę to Cie królu będzie łykał :decayed:

żebyś wiedział, i paste a nie mydełko...to już nie będziesz tak ładnie pachniał

Opublikowano

Gregor 20 kucy więcej odemnie :) a nie że program doda jej 20 :wink4:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________Smigałem klubową esą po sofcie - bosko to latało

Aha...aha tak masz rację :embarrassed: . Przeliczyłem to jak kasę w Chacie Polskiej :polew:

Opublikowano
  • Autor

a Ty Mirek musisz się z tym pogodzić, że za chwilę to Cie królu będzie łykał :decayed:

żebyś wiedział, i paste a nie mydełko...to już nie będziesz tak ładnie pachniał

będę musiał z tym żyć :([br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________

Aha...aha tak masz rację :embarrassed: . Przeliczyłem to jak kasę w Chacie Polskiej :polew:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________Tak czy siak - muszę się publicznie przyznać jestem naprawdę zadowolony, że jestem w stanie dotrzymać kroku S4 tym ciężkim gnojowozem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.