Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc młodziezy :hi:

ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu :evil:

Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac :chytry:

Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat :cool1:

A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się :wink4:

jak coś to pisz.

A masz moze jakies fotki pogladowe jego roboty ?? :) jest pare rzeczy ktore chce w aucie dopiescic na wiosne i sie zastanawiam co robic, czy pierw same blotniki pozabezpieczac i na wiosne caly lakier odświeżyć, czy odrazu po bandzie calosc w grudniu

gregor cala operacj planuje przeprowadzic w grudniu tj

1-2 sciagam sprzeglo i wysylam do radzikowskiego - i mam 2 tugodnie na lakiernika - w tym 4-12 jade do Livi - czyli wychodzi ze nie mam auta tydzien :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregor rozumiem, że będziesz na zbiórce w SG :decayed:

Robiłbym mega koło :mysli: i nadłożył jakieś 80km :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:05_________________________________________________Zastanowie się jeszcze, bo kusząco to wygląda, ale tyle km..

Opublikowano
  • Autor

wiem :)

Opublikowano

Którą drogą pojedziecie ?

Opublikowano
  • Autor

autostradą A4 do SK a potem tą dwupasmową do SC

Opublikowano

gregory kupiles paliwozerce to cierp... ale nie ma tego zlego - mozesz sie wyzywac z rolki do woli :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tą przez Siewierz[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:09_________________________________________________to kogo dopisać do listy jadących :naughty:

Opublikowano

To ja już mam plana. Dołączę do was na zjeździe na Pyrzowice bo w ten sposób nie będę aż tak dużo nadkładał, a najciekawszą część trasy z wami pojadę :naughty: Bo tam pod Kato to i tak się nie da pojechać... . A dalej są tam nawet jakieś puste przestrzenie za Pyrzowicami :naughty:

Opublikowano

no Miron, to już pewnie ten stres że Cie objade z rolki :polew:

to ja też jadę na letnich, Gregor, a miałeś kończyć z forum :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

To ja już mam plana. Dołączę do was na zjeździe na Pyrzowice bo w ten sposób nie będę aż tak dużo nadkładał, a najciekawszą część trasy z wami pojadę :naughty: Bo tam pod Kato to i tak się nie da pojechać... . A dalej są tam nawet jakieś puste przestrzenie za Pyrzowicami :naughty:

no to wpisuję Cię na liste - daj znać o swoich planach w odpowiednim dziale :wink4: i powiększ naszą listę :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:21_________________________________________________

no Miron, to już pewnie ten stres że Cie objade z rolki :polew:

to ja też jadę na letnich, Gregor, a miałeś kończyć z forum :polew: :polew: :polew:

jaki stres - w moim wieku większą radoche się ma z pośmiganiem z kims mocnym niż wygrywanie z kimś z góry przegranym :)

ostatnio śmigałem z bmw M3 uturbionym ( zrobionym na 505kucy ) to był pojedynek :)

Opublikowano

Ja też się zastanawiam czy nie wrzucić letnich kółek :gwizdanie: Bo auto zmienia całkiem image

Wcale nie mówiłem, że kończę w forum :gwizdanie:

Opublikowano

na ten jeden dzień to nie wiem czy Ci sie opłaca, ale jak masz ochotę to zawsze pokażesz się z lepszej strony

to ja muszę wkońcu jutro założyć te CB, bo napewno będzie wesoło :polew:

ja tam się z nikim nie mam zamiaru się ścigać, jeszcze nie teraz :>

Opublikowano

przykład

Czesc młodziezy :hi:

ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu :evil:

Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac :chytry:

Tu masz przykład mojego brataco prawda to nie Audi :tongue4: , to mój były dupowóz teraz żonka nią śmiga

Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat :cool1:

A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się :wink4:

jak coś to pisz.

A masz moze jakies fotki pogladowe jego roboty ?? :) jest pare rzeczy ktore chce w aucie dopiescic na wiosne i sie zastanawiam co robic, czy pierw same blotniki pozabezpieczac i na wiosne caly lakier odświeżyć, czy odrazu po bandzie calosc w grudniu

gregor cala operacj planuje przeprowadzic w grudniu tj

1-2 sciagam sprzeglo i wysylam do radzikowskiego - i mam 2 tugodnie na lakiernika - w tym 4-12 jade do Livi - czyli wychodzi ze nie mam auta tydzien :)

Iivb9.jpg

Opublikowano
  • Autor

Gregor - na letnie możesz zakładać już teraz ( żeby sie opłacało ) ciepło ma być conajmniej tydzień :wink4:

Pucek - CB może być kluczowe w tej wyprawie :decayed:

Opublikowano

:wallbash:

Zapomniałem przecież mój Bracik miał A4 ,sam sobie ją odświeżał :

lakierował cały przód czyli maskę zderzak błotniki

to jest zdjęcie jego byłej niuni :naughty:

IjJvA.jpg

Opublikowano
  • Autor

Patrikos - fajnie wiedzieć - pewnie go sprawdzimy :naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:47_________________________________________________Tak Rudi - jest odrębny wątek w tej sprawie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieje pojedzie dużo :)

Opublikowano

a co Wy Rudi nie jedziecie?

przecież to niedziela, przecież w niedziele nikt nie pracuje...

Opublikowano
  • Autor

a co Wy Rudi nie jedziecie?

przecież to niedziela, przecież w niedziele nikt nie pracuje...

właśnie :)

Opublikowano
  • Autor
:good:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.