Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że poruszyliście temat hamowni- ja też chcę się na dniach shamować i zbieram ekipę żeby wyszło jak najtaniej- jak narazie mam już jakieś 3 autka więc mało ale gdyby uzbierało się na 10 to można naprawde fajnie powalczyć z ceną. Proponuję hamownię w Leszczynach, na Rocarze mają Maha, do tego 4x4 jest goście są tam naprawde bardzo ugodowi więc myślę że da rade fajnie wytargować coś. W sobotę do nich jadę i coś potarguje- ponoć ta hamownia cieszy się dobrą opinią i dobrymi pomiarami :good: Jak będę znał cenę przy danej ilości aut wtedy zrobimy listę i ustalimy wszystkim jakiś dogodny termin najlepiej myślę powypłatowy :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat :decayed:

Jasne :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Time to go home :hi:

peace people :gicior:

Opublikowano
  • Autor

Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum :decayed:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________

Widzę że poruszyliście temat hamowni- ja też chcę się na dniach shamować i zbieram ekipę żeby wyszło jak najtaniej- jak narazie mam już jakieś 3 autka więc mało ale gdyby uzbierało się na 10 to można naprawde fajnie powalczyć z ceną. Proponuję hamownię w Leszczynach, na Rocarze mają Maha, do tego 4x4 jest goście są tam naprawde bardzo ugodowi więc myślę że da rade fajnie wytargować coś. W sobotę do nich jadę i coś potarguje- ponoć ta hamownia cieszy się dobrą opinią i dobrymi pomiarami :good: Jak będę znał cenę przy danej ilości aut wtedy zrobimy listę i ustalimy wszystkim jakiś dogodny termin najlepiej myślę powypłatowy :wink4:

Dogi cene możesz uzgodnić telefonicznie

Dzwoń pod 4273150 i poproś Marcina ( tylko z nim gadaj o cenach )

Powiedz że dzwonisz z polecenia Mirka z audi z Knurowa :wink4:

Opublikowano

Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum :decayed:

A ilu z nich chciało by cię wykończyć :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum :decayed:

A ilu z nich chciało by cię wykończyć :kox::decayed:

wszyscy :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:15_________________________________________________

nic panowie ja spadam dobranoc wszystkim

:hi:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowe_hamowanko_na_slasku_zbieramy_ekipe_i_umawiamy_termin-t103990.0.html

[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:20_________________________________________________A widzę, że tam już spam opanował wątek... :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

jak wszedzie :)

Opublikowano

tam chyba hamowali Dimana i wyszło mu 120 ps :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________to dobrą opinie mają ja tam nie jade

Opublikowano
  • Autor

tam chyba hamowali Dimana i wyszło mu 120 ps :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________to dobrą opinie mają ja tam nie jade

Trzeba zapytać Dimana ile mu tam wyszło a ile u Aligatora :wink4:

Opublikowano

120 i pare, - 140 i pare[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________koleś ustawił złe ciśn atmosferyczne[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:32_________________________________________________diman jak powiedział aliemu ze ma 120 ps to sie go spytał: co na rocarze sie hamowałeś?[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:34_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

120 i pare, - 140 i pare[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________koleś ustawił złe ciśn atmosferyczne

nie tyle ustawił złe co mają tam walnięty czujnik - można to pominąć i zmienić na "ustawienia ręczne" po czym samemu podać wartośc ciśnienia - ale koleś tego nigdy nie robi :) wystarczy mu o tym wspomnieć :)[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:36_________________________________________________Aligator swego czasu wszystkie fury które modził hamował właśnie tam, sam obsługiwał hamownie i właśnie ręcznie wpisywał te wartości :wink4:

Opublikowano

a co to za koles tam obsługuje? no wpiszemy recznie i bedzie ok, tylko pyt. czy nie zrobi jakiegoś nast. babola

Opublikowano

:hi: zgadza sie do czerwionki do rokaru nie jedzcie maszyne maja nie ustawiona i wyszlo mi 20 KM mniej niz normalnie bylo

a co do mojej zonki to zabieram ja co bedzie siedziec w domu w niedziele niech sobie wyskoczy na sklepy a ja do wozu

Opublikowano

Siema z wieczora :hi:

Ja narazie nie ma po co sie hamowac, ale w sobote wymieniam w koncu suszarke i jeszcze kilka rzeczy, a czy pojade na program to czas pokaze, jak nie znajde zadnego auta do konca roku, to pewnie pojade na program.

Opublikowano
  • Autor
:hi: Diman Czester
Opublikowano

:hi:

jestem, nic mi nie jest, dzieki niektórym za troskę, a Tobie Patrikos spuszcze powietrze z wszystkich 4 kół :polew:

ja oczywiście miałem jechać po wskaźnik ciśnienia oleju ale koleś zamówił nie ten, podświatlany na czerwono, a ja muszę mieć na biało i znów Liiiipaaa

więc zabrałem się za rezanie kat rurki, czyli Test Pipe made in Mistrz Gregor, zamontowałem, poczyściłem conieco, auto dostało nową lambde, a efekt? przerósł moje oczekiwania, posłuchacie na spocie :kox:

następnie zabrałem się za dolot, prawie bym skończył ale Mistrzunio nie poinformował mnie że będe potrzebował rożne opaski zaciskowe i parę małych kawałków węża, tym sposobem musiałem poskładać na serii

ale na niedzielę będzie gotowe, potem IC i na program :decayed:

trochę się rozpisałem, powoli się zbieram spać bo po tej gimnastyce w kanale to mam dosyć :naughty:

ps. lampę mam już nową :>

Opublikowano

Jedni maja podswietlane tarcze hamulcowe, inni turbiny :gwizdanie:

Pucek a co sie dzieje z mistrzem Gregorem ?

Opublikowano

Jedni maja podswietlane tarcze hamulcowe, inni turbiny :gwizdanie:

Pucek a co sie dzieje z mistrzem Gregorem ?

Jak go znam to pewnie reza na 300+ :kox:

Opublikowano

O landryn :hi:

Ty w koncu jedziesz do tej Czewy czy co ty kombinujesz ? Jak szkoda ci paliwa to mow odrazu, a nie sciemniaj, ze nie wiesz co z praca :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.