DOGI Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Widzę że poruszyliście temat hamowni- ja też chcę się na dniach shamować i zbieram ekipę żeby wyszło jak najtaniej- jak narazie mam już jakieś 3 autka więc mało ale gdyby uzbierało się na 10 to można naprawde fajnie powalczyć z ceną. Proponuję hamownię w Leszczynach, na Rocarze mają Maha, do tego 4x4 jest goście są tam naprawde bardzo ugodowi więc myślę że da rade fajnie wytargować coś. W sobotę do nich jadę i coś potarguje- ponoć ta hamownia cieszy się dobrą opinią i dobrymi pomiarami Jak będę znał cenę przy danej ilości aut wtedy zrobimy listę i ustalimy wszystkim jakiś dogodny termin najlepiej myślę powypłatowy
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat Jasne :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat Jasne :polew: :polew: Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Widzę że poruszyliście temat hamowni- ja też chcę się na dniach shamować i zbieram ekipę żeby wyszło jak najtaniej- jak narazie mam już jakieś 3 autka więc mało ale gdyby uzbierało się na 10 to można naprawde fajnie powalczyć z ceną. Proponuję hamownię w Leszczynach, na Rocarze mają Maha, do tego 4x4 jest goście są tam naprawde bardzo ugodowi więc myślę że da rade fajnie wytargować coś. W sobotę do nich jadę i coś potarguje- ponoć ta hamownia cieszy się dobrą opinią i dobrymi pomiarami Jak będę znał cenę przy danej ilości aut wtedy zrobimy listę i ustalimy wszystkim jakiś dogodny termin najlepiej myślę powypłatowy Dogi cene możesz uzgodnić telefonicznie Dzwoń pod 4273150 i poproś Marcina ( tylko z nim gadaj o cenach ) Powiedz że dzwonisz z polecenia Mirka z audi z Knurowa
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat Jasne :polew: :polew: Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum A ilu z nich chciało by cię wykończyć
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat Jasne :polew: :polew: Guru ja mam wielu przyjaciól na tym forum A ilu z nich chciało by cię wykończyć wszyscy [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:15_________________________________________________ nic panowie ja spadam dobranoc wszystkim
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowe_hamowanko_na_slasku_zbieramy_ekipe_i_umawiamy_termin-t103990.0.html [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:20_________________________________________________A widzę, że tam już spam opanował wątek... :wallbash:
bish - kopt Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 tam chyba hamowali Dimana i wyszło mu 120 ps :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________to dobrą opinie mają ja tam nie jade
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 tam chyba hamowali Dimana i wyszło mu 120 ps :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________to dobrą opinie mają ja tam nie jade Trzeba zapytać Dimana ile mu tam wyszło a ile u Aligatora
bish - kopt Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 120 i pare, - 140 i pare[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________koleś ustawił złe ciśn atmosferyczne[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:32_________________________________________________diman jak powiedział aliemu ze ma 120 ps to sie go spytał: co na rocarze sie hamowałeś?[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:34_________________________________________________ :polew:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 120 i pare, - 140 i pare[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________koleś ustawił złe ciśn atmosferyczne nie tyle ustawił złe co mają tam walnięty czujnik - można to pominąć i zmienić na "ustawienia ręczne" po czym samemu podać wartośc ciśnienia - ale koleś tego nigdy nie robi wystarczy mu o tym wspomnieć [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:36_________________________________________________Aligator swego czasu wszystkie fury które modził hamował właśnie tam, sam obsługiwał hamownie i właśnie ręcznie wpisywał te wartości
bish - kopt Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a co to za koles tam obsługuje? no wpiszemy recznie i bedzie ok, tylko pyt. czy nie zrobi jakiegoś nast. babola
diman Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 tam chyba hamowali Dimana i wyszło mu 120 ps :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________to dobrą opinie mają ja tam nie jade zgadza sie do czerwionki do rokaru nie jedzcie maszyne maja nie ustawiona i wyszlo mi 20 KM mniej niz normalnie bylo a co do mojej zonki to zabieram ja co bedzie siedziec w domu w niedziele niech sobie wyskoczy na sklepy a ja do wozu
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Siema z wieczora Ja narazie nie ma po co sie hamowac, ale w sobote wymieniam w koncu suszarke i jeszcze kilka rzeczy, a czy pojade na program to czas pokaze, jak nie znajde zadnego auta do konca roku, to pewnie pojade na program.
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 jestem, nic mi nie jest, dzieki niektórym za troskę, a Tobie Patrikos spuszcze powietrze z wszystkich 4 kół ja oczywiście miałem jechać po wskaźnik ciśnienia oleju ale koleś zamówił nie ten, podświatlany na czerwono, a ja muszę mieć na biało i znów Liiiipaaa więc zabrałem się za rezanie kat rurki, czyli Test Pipe made in Mistrz Gregor, zamontowałem, poczyściłem conieco, auto dostało nową lambde, a efekt? przerósł moje oczekiwania, posłuchacie na spocie następnie zabrałem się za dolot, prawie bym skończył ale Mistrzunio nie poinformował mnie że będe potrzebował rożne opaski zaciskowe i parę małych kawałków węża, tym sposobem musiałem poskładać na serii ale na niedzielę będzie gotowe, potem IC i na program trochę się rozpisałem, powoli się zbieram spać bo po tej gimnastyce w kanale to mam dosyć ps. lampę mam już nową :>
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jedni maja podswietlane tarcze hamulcowe, inni turbiny :gwizdanie: Pucek a co sie dzieje z mistrzem Gregorem ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jedni maja podswietlane tarcze hamulcowe, inni turbiny :gwizdanie: Pucek a co sie dzieje z mistrzem Gregorem ? Jak go znam to pewnie reza na 300+
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 O landryn Ty w koncu jedziesz do tej Czewy czy co ty kombinujesz ? Jak szkoda ci paliwa to mow odrazu, a nie sciemniaj, ze nie wiesz co z praca
Rekomendowane odpowiedzi