miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać zawsze wiedziałem że masz dobre serce :> chipsy i paluszki
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać zawsze wiedziałem że masz dobre serce :> chipsy i paluszki to ja tam nie jadę...
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać zawsze wiedziałem że masz dobre serce :> chipsy i paluszki to ja tam nie jadę... jedziesz, jedziesz - i pamiętaj że osoby towarzyszące sa obowiązkowe, więc lepiej już PW do kolegów powysyłaj co byś później na lodzie nie został
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać zawsze wiedziałem że masz dobre serce :> chipsy i paluszki to ja tam nie jadę... jedziesz, jedziesz - i pamiętaj że osoby towarzyszące sa obowiązkowe, więc lepiej już PW do kolegów powysyłaj co byś później na lodzie nie został taaaa chyba dawno nie biegałeś po Knurowie, zapytaj SoMeSa co to znaczy uciekać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 chcesz tak wyglądać??? no patrzcie, sam się prosi
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 uciekanie to moja specjalność :>
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 uciekanie to moja specjalność :> chyba przed obowiązkami
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać zawsze wiedziałem że masz dobre serce :> chipsy i paluszki to ja tam nie jadę... Spoko oko pojedzie Guruguru to nie będziesz wybrzydzał
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 przed gejami :laghing2: Skydiver, a Ciebie nikt o zdanie nie pytał
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 przed gejami :laghing2: Skydiver, a Ciebie nikt o zdanie nie pytał Nie bądź taaaaki skromny
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 skromność to połowa sukcesu dla darmowego sexu
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 skromność to połowa sukcesu do darmowego sexu He he dobre Tego jeszcze nie słyszałem
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 wiesz jak na to laski lecą... a jeszcze zrobić z siebie ofiarę losu, to darmowa dupaka pewna no i nie trzeba się zbytnio starać
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 a jeszcze zrobić z siebie ofiarę losu Ty się masz fajnie bo już nie musisz ok - koniec docinek
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 wiesz jak na to laski lecą... a jeszcze zrobić z siebie ofiarę losu, to darmowa dupaka pewna no i nie trzeba się zbytnio starać Czyli już nie jest modne wyrywa dupeczek na bohatera
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 a kto tu komu docina? żarty żartami, ale każdy wie że stawiasz piwsko, vóde i laski na zimowym Skydiver, no już nie, małolaty lecą na kase, starsze na dobrą fure + przyjemność bez zobowiązań no a całkiem starsze, to nawet płacą za przyjemność :> tak to teraz wygląda
Skydiver Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie ma nic za darmo Wiec nie ma wyjścia pozostają całkiem starsze
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 a kto tu komu docina? żarty żartami, ale każdy wie że stawiasz piwsko, vóde i laski na zimowym Skydiver, no już nie, małolaty lecą na kase, starsze na dobrą fure + przyjemność bez zobowiązań no a całkiem starsze, to nawet płacą za przyjemność :> tak to teraz wygląda Pucek - od kiedy masz w A4 tylną oś skrętną Ps. Pucek Ty widzę na czasie jesteś na co teraz laski lecą [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 16:10_________________________________________________ Nie ma nic za darmo Wiec nie ma wyjścia pozostają całkiem starsze
Rekomendowane odpowiedzi