Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buheheh a myślałem że to auto PiteRRy :naughty:

Miron, wiesz, wkońcu od paru miesięcy nie mam stałej dziewczyny, no nie wliczając Guregoru :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a kto tu komu docina? :wink4:

żarty żartami, ale każdy wie że stawiasz piwsko, vóde i laski na zimowym :kox:

Skydiver, no już nie, małolaty lecą na kase, starsze na dobrą fure + przyjemność bez zobowiązań

no a całkiem starsze, to nawet płacą za przyjemność :> tak to teraz wygląda

Pucek słyszałem, że najwięcej lasek wyrywasz w SR pod przychonią zdrowia :naughty:

( wyrywasz te co od okulisty wychodzą, mają oczy zakropione i mało która wyraźnie widzi ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 16:13_________________________________________________

buheheh a myślałem że to auto PiteRRy :naughty:

Miron, wiesz, wkońcu od paru miesięcy nie mam stałej dziewczyny, no nie wliczając Guregoru :polew:

oby Pitek tego nie doczytał :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 16:14_________________________________________________Pucek - jak się zapisujecie na zlot ?

Pucek +1

czy

Guru +1 :decayed:

Opublikowano

ale wiesz, jest w tym jeden dobry aspekt, a mianowicie, żadna z "tych" nie zostawia mi śladu na ____ od zębów :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

heh wiesz ja to widzę tak:

Guru + Brat

Pucek + kolega/koleżanka

Rudi + SoMeS

no ekipa jak marzenie :kox:

Opublikowano

heh wiesz ja to widzę tak:

Guru + Brat

Pucek + kolega/koleżanka

Rudi + SoMeS

no ekipa jak marzenie :kox:

:good:

Opublikowano

:hi: siemacie wy to tematy znajdziecie wszedzie do spamowania

a ja musze do dentysty na rwanko gibac :kwasny::wallbash: ;( mysle ze mi da jakies znieczulenie :gwizdanie:

Opublikowano

a ja musze do dentysty na rwanko gibac :kwasny::wallbash: ;( mysle ze mi da jakies znieczulenie :gwizdanie:

............dentysta.......... :sick3:

Opublikowano

ale wiesz, jest w tym jeden dobry aspekt, a mianowicie, żadna z "tych" nie zostawia mi śladu na ____ od zębów :polew:

Wiąże sie to z tym że lubisz jazdę ........ samymi dzionsełkami :decayed::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

siemka Diman

jak zapłacisz to Dentysta da Ci nawet zaruchać :naughty:

no a tak całkiem poważnie, to sam musiał bym wkońcu iść, ale nie ma to jak chłop się boi wiertarki ;( :>

Opublikowano

............dentysta.......... :sick3:

no niestety cza sie czasami tam pokazac bo boli nie chce przestac wiec cza chwasta wyrwac[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 16:24_________________________________________________raczej na ruchanko to u niego nie licze ale na znieczulenie owszem spadam pozniej sie odezwe albo i nie :tongue4:

Opublikowano

siemka Diman

no a tak całkiem poważnie, to sam musiał bym wkońcu iść, ale nie ma to jak chłop się boi wiertarki ;( :>

:decayed:

to już nas dwóch :decayed:

ja już nie chodzę - kiedyś mi jeden wiercił, zabolało mnie, oddałem mu - to mi sprawę chciał założyć :>

Opublikowano

siemka Diman

:decayed:

to już nas dwóch :decayed:

ja już nie chodzę - kiedyś mi jeden wiercił, zabolało mnie, oddałem mu - to mi sprawę chciał założyć :>

:polew: :polew: :polew: ja też miałem prawie podobnie, ale gdzieś 2 lata temu, chodziłem do babki, no i wszystko ok ale niekiedy nie miała czucia co robi, raz jej prawie kopa sprzedałem :polew:

Miron, takie byki a boją się wiertarki, noo tylko to mnie przeraża :decayed:

Opublikowano

Ja się boję densytsów a oni mnie :polew: dla dobra wszystkich nie chodze :polew:

Opublikowano

Ja się boję densytsów a oni mnie :polew: dla dobra wszystkich nie chodze :polew:

:naughty:

tylko że czym się dłużej odwleka tym potem dłużej trzeba cierpieć :gwizdanie:

Opublikowano

lepiej nie przypominaj :gwizdanie:

Opublikowano

Dobry :hi:

Pucek nie będę Ci przypominał kto się czule z Rudi żegna :naughty:

co do ogólnopolskiego to ja nie wiem jeszcze czy tu będę więc póki co nic nie mówię :wink4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:02_________________________________________________a co do dentystów... 2 tygodnie przed powrotem z NL miałem tam leczenie kanałowe 3ech zębów itd.... poezja :gwizdanie:

Opublikowano

Dobry :hi:

Pucek nie będę Ci przypominał kto się czule z Rudi żegna :naughty:

co do ogólnopolskiego to ja nie wiem jeszcze czy tu będę więc póki co nic nie mówię :wink4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:02_________________________________________________a co do dentystów... 2 tygodnie przed powrotem z NL miałem tam leczenie kanałowe 3ech zębów itd.... poezja :gwizdanie:

jak byś czytał zaległe posty to byś wiedział :)

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:31_________________________________________________odnośnie dentysty, pewnie to był Polak :)

Opublikowano

nie... bo ja miałem w ogóle problem... bo coś ugryzłem i mi się jeden ząb posypał a z drugiego wypadła plomba... i tak 2 miechy z tym chodziłem aż ból był już taki że nawet 3 ketonale na raz nie pomagały... no i w końcu wylądowałem w nocy w klinice... ;( trójka dentystów na raz mi to robiła robiła :blink:

nie pytajcie ile kosztuje w Holandii w niedziele wczesnym rankiem leczenie kanałowe + rekonstrukcja zęba + plomby + 4 znieczulenia + 3 zdjęcia :wallbash:

Opublikowano

noo to zaszalałeś

pewnie to tyle kosztuje że wolał bym poczekać do poniedziałku :naughty: