Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurna ale się kolorowo zrobiło :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ?

ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA

Miron proszę nie pisać dużymi literami (było już kilka razy mówione) - Czester

P.s. Czemu mam taka dziwna cenę kalendarza do zapłacenia, skoro moje zdjęcie będzie w kalendarzu ? :mysli:

Proszę nie pisać dużymi literami ( jeżeli nie ma takiej potrzeby, jeżeli nic ważnego, jeżeli nie ma w sposób szczególny dany tekst zwrócić uwagi ) - rozwinięcie i wyjaśnienie w/w tekstu dla mniej kumatych :decayed:

Gorzej niż dzieci :polew:

co mogę poradzić - jak trzeba to tłumaczę - nic mnie to nie kosztuje :decayed:

Opublikowano

Diman a rozgladałeś sie za jakimis lampkami do tyłu jak nie robisz tych 200KM?

bo ja znalazłem ale szkoda ze wszystkie te dostepne u nas mają ledy tylko po zewnetrznej stronie :wallbash:

http://www.venom24.pl/audi-0407-c-2378_2382_2451.html

http://www.rpmotorsport.pl/auta/audi_a4_b7_04-07-c-752_386_3121_3242_3247.html

Majki :szukaj:

:polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_tylnie_swiatla_led_do_audi_a4_b7-t24052.0.html;msg1314292#new[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________

:hi:

Co tam Mirek słychować? Pisałeś, że wtryski masz dobre, co więc nie funguje?

jakiś czujnik :wink4:

O i Prezes się pojawił :hi:

To Mirek to przegladam cały czas ale chodzi mi o lampy ktore sa u nas do kupienia a nie gdzies za granica.

Napisałem do kumpla z DE zeby tam poszukał cos co bedzie w 99% podobne do ori A6

Opublikowano
  • Autor

pożegnałem

:szukaj:

A to zwracam honor bo musiałem to ominąć :notworthy:

:decayed:

chyba że mi to wykasowałeś :polew:

Opublikowano

pożegnałem

:decayed: :decayed:

Wiesz normalnie to czytam wszystko ale jak jest ktoś mniej ważny to jego posty przeglądam tylko poglądowo także mogłem coś pominąć :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:07_________________________________________________

pożegnałem

chyba że mi to wykasowałeś :polew:

No co ty.... ja :blink::polew:

Opublikowano
  • Autor

Majki myślę że już niedługo będzie coś w PL - w końcu już 6 lat minęło jak produkują B7 - coś w końcu muszą zrobić do tego modelu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

co tam - nikt więcej od nas nie kupuje kalendarza :mysli:

Opublikowano

Mirek chciałem napisać pw , ale chyba masz skrzynkę pełną :thumbdown:

Tutaj masz link do tych ocieplaczy co szukałeś.Rozmiary XS też mają , tak więc śmiało możesz zamawiać :hi:http://www.allegro.pl/item870674241_ocieplacze_ocieplacz_na_siusiaka_prezent_mikolaj.html

Opublikowano

Majki myślę że już niedługo będzie coś w PL - w końcu już 6 lat minęło jak produkują B7 - coś w końcu muszą zrobić do tego modelu :wink4:

U nas jak zwykle na końcu wszystko wchodzi :wallbash: a te co basior pokazał z tymi kierunkami to Ewa powiedziała ze jak choinka :gwizdanie: wiec odpadają

Opublikowano
  • Autor

Tutaj masz link do tych ocieplaczy co szukałeś.Rozmiary XS też mają , tak więc śmiało możesz zamawiać :hi:http://www.allegro.pl/item870674241_ocieplacze_ocieplacz_na_siusiaka_prezent_mikolaj.html

:good:

dzięki - szukałem tydzień ale nigdzie nie było fioletowych :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: padłem

Opublikowano
  • Autor

U nas jak zwykle na końcu wszystko wchodzi :wallbash: a te co basior pokazał z tymi kierunkami to Ewa powiedziała ze jak choinka :gwizdanie: wiec odpadają

Opublikowano

Ja nie biore w tym roku bo dostałem piekny z cięzarówkami a one tez mnie jarają chyba bardziej niż A4 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Majki - w sumie racja - muszę się jej podobać jak ma je dostać na urodziny :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________

Ja nie biore w tym roku bo dostałem piekny z cięzarówkami a one tez mnie jarają chyba bardziej niż A4 :gwizdanie:

:blink:

tylko co nam kiedyś psikusa nie zrobisz i A4 na Jelcza nie zamienisz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Noooo Miron :good: :good: :good: :good: :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

rozumiem, że mi zazdrościsz - Prezes taka szycha a ubrań mi szuka :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:20_________________________________________________A tak przy okazji to co z Somesem - już mu się odechciało Pucka przegonić :decayed:

Opublikowano

rozumiem, że mi zazdrościsz - Prezes taka szycha a ubrań mi szuka :polew:

Z tego co Prezes napisał to nie ubrań a ubranek :decayed:

Opublikowano

Jak ktoś jest lewusem i nie daje sobie rady z allegro , to zawsze pomagam :good:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:23_________________________________________________

Jak ktoś jest lewusem i nie daje sobie rady z allegro , to zawsze pomagam :good:

jeszcze nigdy mnie nie zawiodłeś :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________no może kiedyś - jak Ci zaproponowałem prezesowanie na forum i początkowo odmówiłes - dopiero po czasie się zgodziłeś :decayed:

Opublikowano

Majki - w sumie racja - muszę się jej podobać jak ma je dostać na urodziny :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________

:blink:

tylko co nam kiedyś psikusa nie zrobisz i A4 na Jelcza nie zamienisz :decayed:

Chyba chciałeś napisac ze ja je dostane na urodziny :gwizdanie:

A4 bym zamienił ale nie na Jelcza tylko Skakanke :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.