SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 już jakiś czas jestem, wypiłem sobie piwko, a tu dalej cisza :gwizdanie: i tak też jest fajnie
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: czyżby spot się przedłużył
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie piwko? bo jak nie Żywiec to dziękuję :gwizdanie: zgadujcie jakie ja piwko sobie wypiłem...
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie piwko? bo jak nie Żywiec to dziękuję :gwizdanie: zgadujcie jakie ja piwko sobie wypiłem... piwko dla różowych... reedsa
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie piwko? bo jak nie Żywiec to dziękuję :gwizdanie: zgadujcie jakie ja piwko sobie wypiłem... piwko dla różowych... reedsa dokładnie zielonego reddsa
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie piwko? bo jak nie Żywiec to dziękuję :gwizdanie: zgadujcie jakie ja piwko sobie wypiłem... piwko dla różowych... reedsa :polew:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie piwko? bo jak nie Żywiec to dziękuję :gwizdanie: zgadujcie jakie ja piwko sobie wypiłem... piwko dla różowych... reedsa dokładnie zielonego reddsa dobry jest ja się zaraz za whiskey biorę ale nie chce mi się tyrać z autem na parking
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Pucek to lepiej było się mleka napić
krolu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dokładnie zielonego reddsa Mi smakuje a jestem niebieski ...
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siema ja juz po zlocie dzis polaczylem pozyteczne z przyjemnym wyrezalem na zlocie przednia ramke pod tablice klubowa i podswietlenie rejstracji led :polew:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Pucek to lepiej było się mleka napić poczytaj ile redds ma procent a ile tyski sikacz :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siema ja juz po zlocie dzis polaczylem pozyteczne z przyjemnym wyrezalem na zlocie przednia ramke pod tablice klubowa i podswietlenie rejstracji led :polew: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 23:05_________________________________________________ Pucek to lepiej było się mleka napić poczytaj ile redds ma procent a ile tyski sikacz :gwizdanie: to ile ma procent ten zielony? bo coś nie kojarzę :gwizdanie: tyskie jak dobrze pamiętam ma 5.7%
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? fajnie taka drobna rzecz a cieszy
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? fajnie taka drobna rzecz a cieszy drobne rzeczy zawsze najbardziej cieszą
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? fajnie taka drobna rzecz a cieszy a co tam pelexa upomnieli ja ta ochrona? tak powiedzieli mu ze to jest nagrywane [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 23:13_________________________________________________dzieki Rudi za piwko wlasnie je teraz pije dopije i zmykam bo jutro do roboty trzeba zbierac na chipsa
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? fajnie taka drobna rzecz a cieszy a co tam pelexa upomnieli ja ta ochrona? co tam sie działo :gwizdanie: ??
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? Pelex jak zawsze musial polatac bokami fajnie taka drobna rzecz a cieszy a co tam pelexa upomnieli ja ta ochrona? co tam sie działo :gwizdanie: ?? Pelex jak zawsze musial polatac bokami
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 o widze i egon wrócił i jak swieci egon>? fajnie taka drobna rzecz a cieszy a co tam pelexa upomnieli ja ta ochrona? tak powiedzieli mu ze to jest nagrywane [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 23:13_________________________________________________dzieki Rudi za piwko wlasnie je teraz pije dopije i zmykam bo jutro do roboty trzeba zbierac na chipsa zbieraj Egon to skoczymy sobie razem bo ja już też napalony
Rekomendowane odpowiedzi