Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Gregor był? oj nie ładnie, jechał przez Rybnik i nawet nie zadzwonił :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie: Chyba nawet wiem kto
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie: Chyba nawet wiem kto a Ty to sobie włącz gg...
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Gregor był? oj nie ładnie, jechał przez Rybnik i nawet nie zadzwonił :gwizdanie: :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a Ty to sobie włącz gg... będziecie sobie klikać?
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a Ty to sobie włącz gg... będziecie sobie klikać? klikać na początku , a póżniej :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie: Chyba nawet wiem kto a Ty to sobie włącz gg... Dziś nie włączę gg bo je wywaliłem Jutro będę robił porządek z kompem i już sobie przygotowuję grunt żeby mieć mniej roboty. GG będę miał dopiero jutro
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a Ty to sobie włącz gg... będziecie sobie klikać? tak, klikać po sutach nudzą mnie PW, tam można to pisać szybciej...wiesz co SoMeS
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie: Chyba nawet wiem kto a Ty to sobie włącz gg... Dziś nie włączę gg bo je wywaliłem Jutro będę robił porządek z kompem i już sobie przygotowuję grunt żeby mieć mniej roboty. GG będę miał dopiero jutro jak komp się nie posypie tak jak Twoje czujniki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie: Chyba nawet wiem kto a Ty to sobie włącz gg... Dziś nie włączę gg bo je wywaliłem Jutro będę robił porządek z kompem i już sobie przygotowuję grunt żeby mieć mniej roboty. GG będę miał dopiero jutro miękka pyta jesteś a miałem 2 sprawy, dwa powody to lachania
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a miałem 2 sprawy, dwa powody to lachania Dawaj na PW
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 wiesz co SoMeS co? pisz na gg to co piszemy na PW
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 wiesz co SoMeS co? pisz na gg to co piszemy na gg mam napisać pierwszy czy Ty to zrobisz?
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a miałem 2 sprawy, dwa powody to lachania Dawaj na PW co to za spiski
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a miałem 2 sprawy, dwa powody to lachania Dawaj na PW co to za spiski Tajemnica
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a miałem 2 sprawy, dwa powody to lachania Dawaj na PW co to za spiski Tajemnica
Rekomendowane odpowiedzi