harry66 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia Guregoru ty ja za tydzien bede na spocie 22 biere se wolne
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia a jja miałem nadzieję że po furę na parking poszedł bo mieliśmy jechać
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia Guregoru ty ja za tydzien bede na spocie 22 biere se wolne To musisz załatwiać z Mironem
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 co u was ciekawego słychać ? whiskey się przelewa i ustawiamy się na dziwki a co?
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz
harry66 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia Guregoru ty ja za tydzien bede na spocie 22 biere se wolne To musisz załatwiać z Mironem dobre powiem sekretarce hahah [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 00:53_________________________________________________ O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz a co jest?
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia a jja miałem nadzieję że po furę na parking poszedł bo mieliśmy jechać A ty tylko o jednym pewnie jak nie dasz upustu to zaraz będziesz przed kompem
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 co u was ciekawego słychać ? whiskey się przelewa i ustawiamy się na dziwki a co? jak na dziwki to się na to też piszę hehehe dobra chwile mnie niebyło ale trzeba zrobić sobie kolejnego drina chyba mi gdzieś wyparował poprzedni haha
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia a jja miałem nadzieję że po furę na parking poszedł bo mieliśmy jechać guru by musial podjechac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 co u was ciekawego słychać ? jajco, nie interesuj się
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz Kurde ale normalnie mnie zaskoczyłeś
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 A ty tylko o jednym pewnie jak nie dasz upustu to zaraz będziesz przed kompem spoko jak bym chciał to wsiadam w taxe i jadę ale myślałem że ktoś jedzie ze mną [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 00:55_________________________________________________ co u was ciekawego słychać ? jajco, nie interesuj się :polew:
harry66 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia a jja miałem nadzieję że po furę na parking poszedł bo mieliśmy jechać A ty tylko o jednym pewnie jak nie dasz upustu to zaraz będziesz przed kompem
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia Guregoru ty ja za tydzien bede na spocie 22 biere se wolne To musisz załatwiać z Mironem dobre powiem sekretarce hahah [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 00:53_________________________________________________ O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz a co jest? nic
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia a jja miałem nadzieję że po furę na parking poszedł bo mieliśmy jechać guru by musial podjechac :gwizdanie: A to się da zrobić
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ej, ja jestem wykąpany, to ja mogę też jechać... u mnie jest taki KLUB, KULALU :kox: fajne szparki
harry66 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 trzeba sie polozyc heh spocik udany i widze ze sie bawicie ja ide do jutra ludzie ino zas nie zapomnijcie kto to harry66
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 O Diman a już myślałem że poszedłeś szukać tego kolesia nie przeszlo mi juz Kurde ale normalnie mnie zaskoczyłeś ogulnie spokojny czlowiek jestem ale takie napinanie mnie ma
Rekomendowane odpowiedzi