diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a swoja droga na ile by go zchipowali
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: nigdy nie jest tak by nie mogło być lepiej w b6 nie było :gwizdanie: Poza tym chyba nie ma zadnego TFSI o pojemności ~4,0 litrów
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: nigdy nie jest tak by nie mogło być lepiej w b6 nie było :gwizdanie: Poza tym chyba nie ma zadnego TFSI o pojemności ~4,0 litrów Jeszcze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a swoja droga na ile by go zchipowali nawet nie pytaj, to będzie kosiarz
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a swoja droga na ile by go zchipowali nawet nie pytaj, to będzie kosiarz ale cena mnie rozwalila 340tys a juz z moja o takie pomarzylismy
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: nigdy nie jest tak by nie mogło być lepiej w b6 nie było :gwizdanie: Poza tym chyba nie ma zadnego TFSI o pojemności ~4,0 litrów Jeszcze :gwizdanie: właśnie zawsze może byc :gwizdanie: jasne... bo silnik się w tydzień robi ciekawe ile to ma po programie 330 przed około 400 po :gwizdanie:
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 RS 5 Jak bym widział Mirona S5 kosi wszystko jak leci więc RSka to już by było
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie Mamy plakat na politechnice :banan: :banan:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi?
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 <skrzat> a jak tam z Miśkiem? <Ania> nie jestem już z nim... <skrzat> A co, samochód sprzedał? :polew:
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 <skrzat> a jak tam z Miśkiem? <Ania> nie jestem już z nim... <skrzat> A co, samochód sprzedał? :polew:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory do usług :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi