Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie no kulturalnie tak kościół to nie dla mnie... Na stos Tak a ty Czester co niedzielę jesteś rano w kościele nie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie no kulturalnie tak kościół to nie dla mnie... Na stos Tak a ty Czester co niedzielę jesteś rano w kościele nie pewnie jest :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie no kulturalnie tak kościół to nie dla mnie... Na stos Tak a ty Czester co niedzielę jesteś rano w kościele nie wybierac kase z koszyka
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: nuda myslalem ze posiedze na forum ale nie mam sily oczymi sie zamykaja same wiec chybaa se odposzcze ;(
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: nuda myslalem ze posiedze na forum ale nie mam sily oczymi sie zamykaja same wiec chybaa se odposzcze ;( nie zapowiada się na to by coś Cię miało ominąć :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: nuda myslalem ze posiedze na forum ale nie mam sily oczymi sie zamykaja same wiec chybaa se odposzcze ;( Nie rób scen ...... weź pod uwagę że jak pójdziesz ilość postów Ci nie podskoczy
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz imprezy go wykończyły :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz przecież był, nawet 2 razy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz przecież był, nawet 2 razy :gwizdanie: ale dla mnie
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz przecież był, nawet 2 razy :gwizdanie: ale dla mnie dla Ciebie to takie powitanie bardziej pasuje -->
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: nuda myslalem ze posiedze na forum ale nie mam sily oczymi sie zamykaja same wiec chybaa se odposzcze ;( Nie rób scen ...... weź pod uwagę że jak pójdziesz ilość postów Ci nie podskoczy posty to ja akurat mam w d*pie co widac po tym liczniku z technicznego :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz imprezy go wykończyły :gwizdanie: Nie imprezy tylko jak musiał nas wyciągać z auta po kolei [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 22:58_________________________________________________ no co tam laski :gwizdanie: najpierw kapelusz przecież był, nawet 2 razy :gwizdanie: ale dla mnie dla Ciebie to takie powitanie bardziej pasuje -->
harry66 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 na wieczór co tak cicho tu i spokojnie ludzie ja dzis mam dobry humorek
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dla Ciebie to takie powitanie bardziej pasuje --> no My to się tak możemy witać Siema Pucek :polew: z resztą Guru też [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 22:59_________________________________________________ Nie imprezy tylko jak musiał nas wyciągać z auta po kolei No Diman się musiał naszarpać pod tym względem
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Diman, to o której w końcu wyjechaliśmy spod imperium??? SoMeS, Guru, Witajcie Koledzy
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 na wieczór co tak cicho tu i spokojnie ludzie ja dzis mam dobry humorek my nie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:00_________________________________________________ Diman, to o której w końcu wyjechaliśmy spod imperium??? SoMeS, Guru, Witajcie Koledzy 4.45 rano :gwizdanie:
harry66 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 na wieczór co tak cicho tu i spokojnie ludzie ja dzis mam dobry humorek my nie E NO no co wy jutro poniedziałek i do roboty trza isc :evil:
Rekomendowane odpowiedzi