Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to ja też :hi: :hi: :hi: Pelex wpadaj w piątek na impre Pelex jest bez driftowozu co, w końcu pompa padła? Gorzej :gwizdanie: czy poszła do żyda na partycypacje? Pelex jak to jest? Poszła do mechaniora a tam się będzie działo
gregory Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam! jaki fajny kapelusz Fajny bo mój [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:45_________________________________________________ ale dziś mam za***isty humir i nikt mi go nie zj**ie :gwizdanie: :> Ja też nie narzekam dziś na humir
Pelex Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie pompa ale świeca prawie wyskoczyła z głowicy. Większość elyty wie o co chodzi, miałem kiedys takiego mechanika który mi to spie.....ł juz dwa razy.
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ale dziś mam za***isty humir i nikt mi go nie zj**ie :gwizdanie: :> Ja też nie narzekam dziś na humir A co to jest humir bo ja też bym chciał mieć coś takiego :>
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a mój humir jest taki sobie, problemy... Hej Gregor, pojawił się dodatkowy termin na przeprowadzenie testów
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pelex, czyli znów powrót do latającej świecy
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie pompa ale świeca prawie wyskoczyła z głowicy. Większość elyty wie o co chodzi, miałem kiedys takiego mechanika który mi to spie.....ł juz dwa razy. [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:51_________________________________________________ ale dziś mam za***isty humir i nikt mi go nie zj**ie :gwizdanie: :> Ja też nie narzekam dziś na humir A co to jest humir bo ja też bym chciał mieć coś takiego :> humir- takie coś ,z takiego czegos ,bez takiego czegos ,na takim czyms.... humir - sama tak napisałaś :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tak można by powiedzieć Pucek tylko tym razem zrobie to jak należy a nie pół srodkami przez pseudo mechaniorów
gregory Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a mój humir jest taki sobie, problemy... Hej Gregor, pojawił się dodatkowy termin na przeprowadzenie testów Synku Co tam się dzieje że masz problemy?
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a ja myślałem Pelex że już wtedy to zrobiłeś jak należy z tym nie ma żartu, lepiej zrobić raz a dobrze :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:59_________________________________________________ a mój humir jest taki sobie, problemy... Hej Gregor, pojawił się dodatkowy termin na przeprowadzenie testów Synku Co tam się dzieje że masz problemy? auto chodzi APU przecież się nie psuje, one czasem się tylko jebie a mam innego rodzaju problemy :gwizdanie: nie ważne
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pucek ale mam nadzieje ze nie masz problemów z glutkiem ......... :gwizdanie: Bo jak coś daj znać ustawimy go jak trzeba
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 PROPOZYCJA co powiecie na wypad dnia 1.02.2010r na narty/deskę do Istebnej ? pytam bo tydzień będę miał luźny, poniedziałek i wtorek urlop, a środa/czwartek/piątek kurs z roboty :gwizdanie: oczywiście, jeśli pozwolą na to warunki pogodowe
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Cześć Geju mam Ci edytować tego posta?
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Glutek widzę zrobiłeś ostre wejście ........... coś na Newbiu poszło nie tak :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Cześć Geju mam Ci edytować tego posta? Cześć Pucek A edytuj jak umiesz [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 20:10_________________________________________________ Glutek widzę zrobiłeś ostre wejście ........... coś na Newbiu poszło nie tak :gwizdanie: No pominąłem kolegę z Gliwic
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz Ci co cię znaja nie trzymają twoich wynaturzeń w tajemnicy .......... Ty zresztą też się z tym nie ukrywasz :sick3:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 E ramki w gaciach dobre muszę o tym pomyśleć \ Sky ja bym ci powiedział co ty mi możesz ustawić ale do tego musiał byś klęknąć jak ja będę stał Po chłopcach mi się odbija musisz szukac dalej Nawet nie pytam skąd wiesz Ci co cię znaja nie trzymają twoich wynaturzeń w tajemnicy .......... Ty zresztą też się z tym nie ukrywasz :sick3: Przecież to ty chciałeś mi coś ustawić
Rekomendowane odpowiedzi