diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru rusz tyłek do roboty bo nie mam zamiaru odwalać jej za Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/newbie/gliwice_witam_wszystkich-t113309.0.html;new
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia Żeby się potem nie okazało że Basia to nie jest żona :gwizdanie: ups, to się wydało Spoko na obcym terenie nikt Cie nie wyda ....... no chyba że glutek Ty Sky bo zaś mi dzwonili z A6-club.eu żebyś już do nich wracał i nie zadawał się z lepszymi modelami [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:53_________________________________________________ Guru rusz tyłek do roboty bo nie mam zamiaru odwalać jej za Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/newbie/gliwice_witam_wszystkich-t113309.0.html;new Poczekam na ciebie
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz .........
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy :polew:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy Diman Kaśka pracuje rozumiem ?
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy Diman Kaśka pracuje rozumiem ? no niestety :>
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy tylko nie wiem czy to działa, czy nie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy tylko nie wiem czy to działa, czy nie :gwizdanie: Spróbuj to zobaczysz
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy tylko nie wiem czy to działa, czy nie :gwizdanie: Spróbuj to zobaczysz Skoro glutek wyrwał toz to musi być złoty środek
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Guru apropos, słyszałem jak wyrywałeś lachony na klubowe ciuchy tylko nie wiem czy to działa, czy nie :gwizdanie: Spróbuj to zobaczysz ja to wyrywam nawet na koszule w krate
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: hehe
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 ułłłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaa aaaale mi sie kręci
Rekomendowane odpowiedzi