Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Sam się będziesz brał to ty dobrze wygimnastykowany musisz być
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Dziś i tak spamowo nie byłeś aktywny więc możesz nagrać i iść
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Sam się będziesz brał to ty dobrze wygimnastykowany musisz być menda numer 1 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Dziś i tak spamowo nie byłeś aktywny więc możesz nagrać i iść menda numer 2 nie no, po lekku dzisiaj
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony robisz te same minki co ja ?
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony robisz te same minki co ja ? bo jesteś moim MISTRZEM......................wiesz...........każdy ma jakiegoś
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony zero Ci się nie nacisnęło Krolu :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Sam się będziesz brał to ty dobrze wygimnastykowany musisz być menda numer 1 noo ja się będę powoli brał, tylko nagram sobie płytkę do auta Dziś i tak spamowo nie byłeś aktywny więc możesz nagrać i iść menda numer 2 nie no, po lekku dzisiaj
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ponad 20 stron - nie czytam katowickich tez nie czytam bo jest tam ponad 2 strony robisz te same minki co ja ? bo jesteś moim MISTRZEM......................wiesz...........każdy ma jakiegoś chyba na odwrót, ale niech Ci będzie
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie Że co że chcesz kontrolować i podsłuchiwać rozmowę
Rekomendowane odpowiedzi