miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: SLABY JESTES
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie Że co że chcesz kontrolować i podsłuchiwać rozmowę spoko to se ide a ty se pogadasz
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie Że co że chcesz kontrolować i podsłuchiwać rozmowę spoko to se ide a ty se pogadasz Jutro jak będziesz w pracy
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie mogę, bo z Kędziorem codziennie pijemy :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie Że co że chcesz kontrolować i podsłuchiwać rozmowę spoko to se ide a ty se pogadasz Jutro jak będziesz w pracy wolne mam
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 boi sie bo powiedzialem ze sie zajme jego zonka wiec woli po imieniu Dimek ty tak załapujesz dziwne klimaty bez kobity przychodzisz ......... no jak stanley bierze swoja to mojej juz nie biore Yyyy to może ja wezmę twoja :gwizdanie: jak sie zgodzi to czemu nie Dawaj namiary na PW i się ogarnie ten temat :gwizdanie: PW poszlo z nr Yaaasne poszło Styki już zagrały ......... taki pies ogrodnika Ale spoko nie to nie znajdę ją sobie na NK :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pw poszlo dzwonisz czekam siedzi kolo mnie Że co że chcesz kontrolować i podsłuchiwać rozmowę spoko to se ide a ty se pogadasz Jutro jak będziesz w pracy wolne mam ;( ;( ;([br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:16_________________________________________________ ja będę zmykał Trudno ........
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego To żeś doj**ał :thumbdown:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego To żeś doj**ał :thumbdown: Od kiedy Tyś taki katowicki się zrobił
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego To żeś doj**ał :thumbdown: Od kiedy Tyś taki katowicki się zrobił Keżor mnie uświadomił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego To żeś doj**ał :thumbdown: Od kiedy Tyś taki katowicki się zrobił on jest uniwersalny jak ja jedzie tu i tam
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 trzymajta się panowie ja to dwóch wątków nie ogarniam :gwizdanie: Więc zrezygnuj z tamtego To żeś doj**ał :thumbdown: Od kiedy Tyś taki katowicki się zrobił on jest uniwersalny jak ja jedzie tu i tam Jechać na spocika to swoją drogą ale dlaczego jedzie tak ostro w wątku
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to na mnie tez już czas, już dawno miałem spać :gwizdanie: to Dobranoc
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to na mnie tez już czas, już dawno miałem spać :gwizdanie: to Dobranoc I tak długo pociągnąłeś
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to na mnie tez już czas, już dawno miałem spać :gwizdanie: to Dobranoc nara
Rekomendowane odpowiedzi