krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ale znowu będzie miał czytania jak tu wpadnie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:59_________________________________________________a swoją drogą to Glutek nie ma koszulki klubowej zlotowej :gwizdanie: Ja będę dziś jak Pałubicki - człowiek w "cwetrze" Wełnianym 80% wełny 20% polamidu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ale znowu będzie miał czytania jak tu wpadnie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:59_________________________________________________a swoją drogą to Glutek nie ma koszulki klubowej zlotowej :gwizdanie: Ja będę dziś jak Pałubicki - człowiek w "cwetrze" Wełnianym 80% wełny 20% polamidu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje Prezes i nie ma q nieładnie oj nieładnie nie ma - i dlatego właśnie jego kadencja dobiega końca Prezesie nr 2[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 15:27_________________________________________________Diman - BP 17.45 ?
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam a ja dziś miałem zalatany dzień, robota - lajcik, potem obiad - dobry, potem do babci i dziadka jakoś poszło, no i fryzjer - dość dobrze, potem coś przy apu - tajemnica no i teraz siedzę na necie, za godzinę trzeba wyjeżdżać na tą wieś zwaną Gliwicami
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 a A-rka nie będzie dziś w ogóle ???
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 a A-rka nie będzie dziś w ogóle ??? przecież będzie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 a A-rka nie będzie dziś w ogóle ??? przecież będzie :gwizdanie: :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 16:24_________________________________________________czytam sobie listę i myślę, kiedy ja mu dam tą obiecaną płytkę
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Królu, widzę że nie źle się zamotałeś
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Królu, widzę że nie źle się zamotałeś Naprawianie forum mnie tak absorbuje
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Królu, widzę że nie źle się zamotałeś Naprawianie forum mnie tak absorbuje a co, sabotaż się nie udał? :>
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Widzę że i glutek z Lublina z pielgrzymki wrócił
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sky A co miałem tam siedzieć do lata
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Królu, widzę że nie źle się zamotałeś Naprawianie forum mnie tak absorbuje a co, sabotaż się nie udał? :> Pucek naprawianie... naprawianie..
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pojechałem tylko Hugo dał mi kasę (zamiast przelewu) i przeprosił za wczorajsze zachowanie i wróciłem
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Królu, widzę że nie źle się zamotałeś Naprawianie forum mnie tak absorbuje a co, sabotaż się nie udał? :> Pucek naprawianie... naprawianie.. no faktycznie za dużo stron otwartych, no i śpiący
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pojechałem tylko Hugo dał mi kasę (zamiast przelewu) i przeprosił za wczorajsze zachowanie i wróciłem Czyli przeprosiłeś wpłaciłeś kasę i wszystko gra Mam nadzieje że się wytłumaczyłeś za wczoraj .......... bo przez Ciebie serwery zostały wylączone tak żeś namoderował
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pojechałem tylko Hugo dał mi kasę (zamiast przelewu) i przeprosił za wczorajsze zachowanie i wróciłem Czyli przeprosiłeś wpłaciłeś kasę i wszystko gra Mam nadzieje że się wytłumaczyłeś za wczoraj .......... bo przez Ciebie serwery zostały wylączone tak żeś namoderował Nie nie źle mnie zrozumiałeś to mi zapłacił i przeprosił za ciebie a serwery wyłączył żebyś już nie pogorszył sprawy
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pojechałem tylko Hugo dał mi kasę (zamiast przelewu) i przeprosił za wczorajsze zachowanie i wróciłem Czyli przeprosiłeś wpłaciłeś kasę i wszystko gra Mam nadzieje że się wytłumaczyłeś za wczoraj .......... bo przez Ciebie serwery zostały wylączone tak żeś namoderował Nie nie źle mnie zrozumiałeś to mi zapłacił i przeprosił za ciebie a serwery wyłączył żebyś już nie pogorszył sprawy Widzę że przez te mrozy wszystko Ci się miesza .......... ale co zrobić wiemy jak jest
Rekomendowane odpowiedzi