Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no w końcu raz mnie posłuchali :> I Ty w to wierzysz
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... ja dopiero tu wszedłem - a wcześniej miałem co robić
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach kto ci takich głupot nagadał u nas jest +20 stopniów hehe uu webastoo fajna sprawaaa
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach kto ci takich głupot nagadał u nas jest +20 stopniów hehe uu webastoo fajna sprawaaa pochwal mu je na PW bo tu już się tego czytać nie da [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:19_________________________________________________Sky mówił, że za***ista sprawa - a dopiero będzie uciechy jak je naprawi i bedzie mu działąć
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach kto ci takich głupot nagadał u nas jest +20 stopniów hehe uu webastoo fajna sprawaaa pochwal mu je na PW bo tu już się tego czytać nie da
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach kto ci takich głupot nagadał u nas jest +20 stopniów hehe uu webastoo fajna sprawaaa pochwal mu je na PW bo tu już się tego czytać nie da [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:19_________________________________________________Sky mówił, że za***ista sprawa - a dopiero będzie uciechy jak je naprawi i bedzie mu działąć bueheheh czyli w czerwcu lipcu muehehe
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zamiast do nas na spota wbijać to wy siedzicie i piszecie o głupotach... Podobno u was jest zimno ........ Więc siedzimy w ciepełku i sobie gadamy o poważnych tematach kto ci takich głupot nagadał u nas jest +20 stopniów hehe uu webastoo fajna sprawaaa pochwal mu je na PW bo tu już się tego czytać nie da [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:19_________________________________________________Sky mówił, że za***ista sprawa - a dopiero będzie uciechy jak je naprawi i bedzie mu działąć Widzę że mimo wszystko zazdrościcie moderatorze globalny Ale nie ma się co dziwić Ty w swoim Q masz - 20 a ja jak na spotach katowickich +20 jak wchodze do auta
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 no co..........nie mam i tyle
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 chyba wolał bym Q niż webasto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 chyba wolał bym Q niż webasto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good:
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 chyba wolał bym Q niż webasto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sky spadamy..........patrz kto przylazł :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi