diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 > >> > >>> Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany > >> > >>> wystawiły > >> > >>> Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką > >> > >>> Gołota > >> > >>> złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, > >> > >>> aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i > >> > >>> zobaczył > >> > >>> wielkiego > >> > >>> górala. Podleciał i zapytał: > >> > >>> - Chcesz zarobić 100$? > >> > >>> - Noooo... chcę - odparł góral. > >> > >>> Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi: > >> > >>> - Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz > >> > >>> pierwszą > >> > >>> rundę dostaniesz pieniądze. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to > >> > >>> trener > >> > >>> mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę > >> > >>> rundę > >> > >>> przetrzymał. > >> > >>> Trener zachwycony mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ ! > >> > >>> Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do > >> > >>> niego: > >> > >>> - Słuchaj jak wytrzymasz czwartą... > >> > >>> - Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!! :nabijasie: :nabijasie:
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja ide do jutra na spocie wszystkim
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Soems a znasz ten ? Do apteki wchodzą dwa pedały i zaczynają przez szklaną witryne ogladać prezerwatywy w opakowaniach ze znaczkami aut Jeden mówi weźmy te z mercedesem, bedziemy sie kochac w luksusie, Ten drugi mowi nie weźmy ferrari, zrobimy to tak na szybko Na co odzywa sie aptekarz : Panowie weźcie te z terenówką bo i tak po gównie bedziecie jeździć
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 > >> > >>> Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany > >> > >>> wystawiły > >> > >>> Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką > >> > >>> Gołota > >> > >>> złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, > >> > >>> aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i > >> > >>> zobaczył > >> > >>> wielkiego > >> > >>> górala. Podleciał i zapytał: > >> > >>> - Chcesz zarobić 100$? > >> > >>> - Noooo... chcę - odparł góral. > >> > >>> Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi: > >> > >>> - Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz > >> > >>> pierwszą > >> > >>> rundę dostaniesz pieniądze. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to > >> > >>> trener > >> > >>> mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę > >> > >>> rundę > >> > >>> przetrzymał. > >> > >>> Trener zachwycony mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ ! > >> > >>> Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do > >> > >>> niego: > >> > >>> - Słuchaj jak wytrzymasz czwartą... > >> > >>> - Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!! :nabijasie: :nabijasie: Diman śmiejesz się z kawału czy z emotek
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Soems a znasz ten ? Do apteki wchodzą dwa pedały i zaczynają przez szklaną witryne ogladać prezerwatywy w opakowaniach ze znaczkami aut Jeden mówi weźmy te z mercedesem, bedziemy sie kochac w luksusie, Ten drugi mowi nie weźmy ferrari, zrobimy to tak na szybko Na co odzywa sie aptekarz : Panowie weźcie te z terenówką bo i tak po gównie bedziecie jeździć :polew:
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Soems a znasz ten ? Do apteki wchodzą dwa pedały i zaczynają przez szklaną witryne ogladać prezerwatywy w opakowaniach ze znaczkami aut Jeden mówi weźmy te z mercedesem, bedziemy sie kochac w luksusie, Ten drugi mowi nie weźmy ferrari, zrobimy to tak na szybko Na co odzywa sie aptekarz : Panowie weźcie te z terenówką bo i tak po gównie bedziecie jeździć dobre
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Soems a znasz ten ? Do apteki wchodzą dwa pedały i zaczynają przez szklaną witryne ogladać prezerwatywy w opakowaniach ze znaczkami aut Jeden mówi weźmy te z mercedesem, bedziemy sie kochac w luksusie, Ten drugi mowi nie weźmy ferrari, zrobimy to tak na szybko Na co odzywa sie aptekarz : Panowie weźcie te z terenówką bo i tak po gównie bedziecie jeździć [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:04_________________________________________________ > >> > >>> Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany > >> > >>> wystawiły > >> > >>> Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką > >> > >>> Gołota > >> > >>> złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, > >> > >>> aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i > >> > >>> zobaczył > >> > >>> wielkiego > >> > >>> górala. Podleciał i zapytał: > >> > >>> - Chcesz zarobić 100$? > >> > >>> - Noooo... chcę - odparł góral. > >> > >>> Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi: > >> > >>> - Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz > >> > >>> pierwszą > >> > >>> rundę dostaniesz pieniądze. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to > >> > >>> trener > >> > >>> mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę > >> > >>> rundę > >> > >>> przetrzymał. > >> > >>> Trener zachwycony mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ ! > >> > >>> Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do > >> > >>> niego: > >> > >>> - Słuchaj jak wytrzymasz czwartą... > >> > >>> - Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!! :nabijasie: :nabijasie: Diman śmiejesz się z kawału czy z emotek dlatego je dorzucilem bo i z tego i z tego
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Soems a znasz ten ? Do apteki wchodzą dwa pedały i zaczynają przez szklaną witryne ogladać prezerwatywy w opakowaniach ze znaczkami aut Jeden mówi weźmy te z mercedesem, bedziemy sie kochac w luksusie, Ten drugi mowi nie weźmy ferrari, zrobimy to tak na szybko Na co odzywa sie aptekarz : Panowie weźcie te z terenówką bo i tak po gównie bedziecie jeździć pobija wszystko :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dobre Majki :polew: tu jeszcze coś: Facet codziennie przychodził do domu pijany aż się żonie znudziło i postanowiła coś z tym zrobić. Pewnego wieczoru facio znowu wraca zapruty jak meserszmit i oświadcza, że spotkał się z kolegami i wypili troszkę drinks Idzie zaraz do wyra i zasypia jak niemowle. Żona sobie myśli ja cię teraz załatwię. Wyciąga z szafy prezerwatywę, pluje do niej i wkłada mężowi do d….y. Rano wstaje a mąż już siedzi w kuchni strasznie zmartwiony, ale żona nic nie daje po sobie poznać. W końcu pyta kochanie jak udała się impreza, jak koledzy? Mąż zdenerwowany odpowiada: NIE MAM JUŻ KOLEGÓW!!!
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron siedzi przy komputerze na forum A4, za jego plecami Dotota . Dorota mówi: -No weź, puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie... A Miron na to: -No k...... mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron siedzi przy komputerze na forum A4, za jego plecami Dotota . Dorota mówi: -No weź, puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie... A Miron na to: -No k...... mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? to żeś dowalił
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ...a jaki komplement można powiedziec garbatemu ???? klepiąc go po plecach????? ..równy z ciebie gośc
egon47 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 chlopaki mam dziwyny pomysl co myslicie o takim znaczku na tylna klape z lewej strony tam gdzie powinno byc A4 http://www.allegro.pl/item899742464_audi_80_b4_znaczek_emblemat_na_tylna_klape.html ??
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron siedzi przy komputerze na forum A4, za jego plecami Dotota . Dorota mówi: -No weź, puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie... A Miron na to: -No k...... mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? :polew:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 chlopaki mam dziwyny pomysl co myslicie o takim znaczku na tylna klape z lewej strony tam gdzie powinno byc A4 http://www.allegro.pl/item899742464_audi_80_b4_znaczek_emblemat_na_tylna_klape.html ?? Faktycznie dziwny pomysł
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 chlopaki mam dziwyny pomysl co myslicie o takim znaczku na tylna klape z lewej strony tam gdzie powinno byc A4 http://www.allegro.pl/item899742464_audi_80_b4_znaczek_emblemat_na_tylna_klape.html ?? no rzeczywiscie dziwny :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 chlopaki mam dziwyny pomysl co myslicie o takim znaczku na tylna klape z lewej strony tam gdzie powinno byc A4 http://www.allegro.pl/item899742464_audi_80_b4_znaczek_emblemat_na_tylna_klape.html ?? jeszcze Ci chromu mało? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi