krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ten napis jest taki zadziorny :kox: od razu widać że dłubana :polew:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru a tobie sie w pupie poprzewracalo ? nawet prezez sie tak nie ciepie o wszystko jak ty, nie podoba sie to narazie, a nie ze bedziesz nam mowil co mamy robic a czego nie... No bez jaj po c**j wyciągać syfy na ogólne i jeszcze ciągnąć to w nieskończoność.... od tego jest PW jak się coś komuś u kogoś innego nie podoba a nie żeby wszystkich włączać w takie rozmowy. I tak jest i tak bedzie
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to lece do wyra, manius mnie po oczach bije do jutra SoMeS na zgode :polew: ...postaram sie jutro dokulac do Glywyc
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________ to lece do wyra, manius mnie po oczach bije do jutra SoMeS na zgode :polew: ...postaram sie jutro dokulac do Glywyc no to papusie
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to lece do wyra, manius mnie po oczach bije do jutra SoMeS na zgode :polew: ...postaram sie jutro dokulac do Glywyc Uuuuuu to wy się macie ku sobie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:35_________________________________________________ :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________ to lece do wyra, manius mnie po oczach bije do jutra SoMeS na zgode :polew: ...postaram sie jutro dokulac do Glywyc no to papusie :polew: i to dość ostro jak widzę
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________ to lece do wyra, manius mnie po oczach bije do jutra SoMeS na zgode :polew: ...postaram sie jutro dokulac do Glywyc no to papusie
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ??
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ??
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ??
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście nadrobiłem wszystko
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście nadrobiłem wszystko I masz szczęście
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście nadrobiłem wszystko :oklaski:
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? to miejcie uszy i oczy otwarte jak oczywiscie moge was prosic bo szykuje sie w Rybniku nowy projekt
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? to miejcie uszy i oczy otwarte jak oczywiscie moge was prosic bo szykuje sie w Rybniku nowy projekt
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to miejcie uszy i oczy otwarte jak oczywiscie moge was prosic bo szykuje sie w Rybniku nowy projekt jak będę coś wiedział to czemu nie.. ale deficytowy towar
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście wolałbym jakbyście swoje brudy prali w pierwszej kolejności na PW lub na zlotach ( na osobności jeżeli jest taka możliwość ) zostawcie nasz wspólny wątek bardziej przyjemnym sprawą - i pamietajcie, że nie każdy musi i chce czytać te Wasze "mądrości" i to kto jakim jest kozakiem i jak bardzo może komu zaszkodzić - dziecinada[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:53_________________________________________________ panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? to miejcie uszy i oczy otwarte jak oczywiscie moge was prosic bo szykuje sie w Rybniku nowy projekt
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście wolałbym jakbyście swoje brudy prali w pierwszej kolejności na PW lub na zlotach ( na osobności jeżeli jest taka możliwość ) zostawcie nasz wspólny wątek bardziej przyjemnym sprawą - i pamietajcie, że nie każdy musi i chce czytać te Wasze "mądrości" i to kto jakim jest kozakiem i jak bardzo może komu zaszkodzić - dziecinada czuje wyraźne uderzenie do mnie ja nie mam już cierpliwości do tej wioski i nie będę się z tym Mirek ukrywał tym bardziej że pw typu: "boisz się na spocie pojawić" czy "oczka ci nie pomogą" to mogą oni sobie nawzajem wysyłać nie mi... sprawa została skierowana do Lukaszr'a i Hugo tutaj już się z nimi nie będę pier***ił... z resztą nie tylko ja ale Arek i znalazło by się jeszcze osób... tyle
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie do Ciebie - do wszystkich i dobrze - od tego są osoby na forum - osobiście już z nimi rozmawiałem
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 osobiście wolałbym jakbyście swoje brudy prali w pierwszej kolejności na PW lub na zlotach ( na osobności jeżeli jest taka możliwość ) zostawcie nasz wspólny wątek bardziej przyjemnym sprawą - i pamietajcie, że nie każdy musi i chce czytać te Wasze "mądrości" i to kto jakim jest kozakiem i jak bardzo może komu zaszkodzić - dziecinada czuje wyraźne uderzenie do mnie ja nie mam już cierpliwości do tej wioski i nie będę się z tym Mirek ukrywał tym bardziej że pw typu: "boisz się na spocie pojawić" czy "oczka ci nie pomogą" to mogą oni sobie nawzajem wysyłać nie mi... sprawa została skierowana do Lukaszr'a i Hugo tutaj już się z nimi nie będę pier***ił... z resztą nie tylko ja ale Arek i znalazło by się jeszcze osób... tyle grubo...
Rekomendowane odpowiedzi