SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 rudi i przekaż temu swojemu kochasiowi że jak chce to przyjadę jutro specjalnie po to żeby mi mógł te "ładne oczka" obić
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________Krolu czekam na odpowiedź - co Ci te osoby - TOBIE nie komuś innemu zrobiły
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________Krolu czekam na odpowiedź - co Ci te osoby - TOBIE nie komuś innemu zrobiły zaraz ci na stukam pw
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak chcecie dymy roztrząsać na forum to właśnie możecie się wypowiadać - tylko konkretnie[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________ i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________Krolu czekam na odpowiedź - co Ci te osoby - TOBIE nie komuś innemu zrobiły zaraz ci na stukam pw OK
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody skoro tak uważasz
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody skoro tak uważasz To było chyba do Krola a nie do ciebie
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rudi Wstawili nie swoje zdjęcie na NK - dym pomiędzy nimi i keżorem - wyjaśnili - nie widzę powodu wracania do sprawy sprawa z Arkiem - pomiędzy nimi i Arkiem - sprawa w toku - nie widzę powodu zabierania głosu przez inne osoby ( na forum )
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 do nikogo nic prywatnie nie mam - staram się traktować wszystkich tak samo - jeżeli chcecie coś wyjaśniać możecie teraz. Somes czy jest coś co jest związane tylko i wyłącznie z Tobą i Rudi ?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody skoro tak uważasz To było chyba do Krola a nie do ciebie nie wydaje mi się... o to mi chodzi jak już tak chcecie: TU TWOJE OCZKA NIE POMOGĄ SORRY CO TY SE NIE MYSLISZ CO CI ku***a UKRADŁEM ALBO ZROBIŁEM CO? TO nie rób komus opinii ku***a mac złodzieja dobra , co ty myslisz , nie masz odwagi przyjechac na spota co?prosto w oczy powiedzic co i jak\? ja tu się starałem ograniczać do "sp***dalaj" po primo: NIGDY nikogo nie nazwałem złodziejem tutaj i o nic nie oskarżyłem no ale jeżeli taką sobie linie obrony wybrali to spływa mi to... dwa: Miron nie chodzi o to czy lubię dym czy nie... a o to że z racji nie ukrywam z zżycia z co niektórymi tutaj będę uczestniczył też w ich sprawach czy Ci się to podoba czy nie...
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? Arek zadzwon do tego gościa jest sprawdzony tylko ceny ma odpowiednie http://moto.allegro.pl/item899785266_silnik_audi_2_0_tfsi_audi_a3_axx.html
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - rozmowy na PW i GG mnie nie interesują A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - rozmowy na PW i GG mnie nie interesują A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień ja się mogę wcale nie wypowiadać jak chcesz jeżeli oni uznają że poruszają sprawę na forum to właśnie chyba po to prawda?
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? :polew:
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? no dawaj spokojnie moja tez bedzie
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? a myślisz że po co mi baseball w aucie?
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - rozmowy na PW i GG mnie nie interesują A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień ja się mogę wcale nie wypowiadać jak chcesz jeżeli oni uznają że poruszają sprawę na forum to właśnie chyba po to prawda? Somes - po pierwsze wiesz, że nie oto chodzi po drugie - nie jesteśmy w przedszkolu, żeby ustalać kto jest winien - tydzień bym musiał wstecznie wszystko czytać
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ?? Arek zadzwon do tego gościa jest sprawdzony tylko ceny ma odpowiednie http://moto.allegro.pl/item899785266_silnik_audi_2_0_tfsi_audi_a3_axx.html Somes - rozmowy na PW i GG mnie nie interesują A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień ja moglbym duzo napisac ale po co? nie lubie slownych przepychanek klikajac w klawiature
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - po pierwsze wiesz, że ni oto chodzi po drugie - nie jesteśmy w przedszkolu, żeby ustalać kto jet winien - tydzień bym musiał wstecznie wszystko przeczytać dlatego daj mi konkrety?
Rekomendowane odpowiedzi