SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ale po co gadanie i obgadywanie ze tak powiem :jak baba: kogos za plecami? nie rozumiem , jej jesli komus przeszkadzam gadac serio oficjalnie a nie w typie wypytywania kolegów i td[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:01_________________________________________________ może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... a wspomnij moze o tym co komu powiedziałes dokladniej CO? jakie obgadywanie..? ja mówię oficjalnie co mi nie pasuje
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 NASZE MEGA SPOTY Gliwickie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dajcie sobie po liściu i będzie spokój, bo aż się odechciewa tu wchodzić. ja moge ci napisac co mi sie odechciewa wiec po h..j takie glupie posty. nie znasz mojej sprawy to nie mow mi jak mam ja rozwiazac Stary, nie napinaj się tak. Na luzaku sobie zażartowałem żeby atmosferę rozluźnić, a Ty po mnie jedziesz... Powtarza się tu ostatnio średnio fajna atmosfera na Gliwickich i nie zachęca do odwiedzania wątku. Tyle, joł. sory Baq ale nerwy mi puszczaja
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somesik - nie rozumiem jednego - przy monitorze tyle spraw Wam nie pasuje - a na zlotach się widzicie i udajecie, że jest OK - jaki sens ?
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł a jaki problem przejść na strone i sobie wyjaśnić to czy tamto ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł powiedz czy ja wspomnialam o czyms takim na spocie chociaz raz? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________o to samo pytam? A czy ja pisałem teraz do ciebie
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł powiedz czy ja wspomnialam o czyms takim na spocie chociaz raz? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________o to samo pytam? ty jak chorągiewka - stronę temu pisałaś, że chcesz to na spocie wyjaśnić, teraz, że nie.. :wallbash:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somesik - nie rozumiem jednego - przy monitorze tyle spraw Wam nie pasuje - a na zlotach się widzicie i udajecie, że jest OK - jaki sens ? przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie...
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rudi - będziesz jutro na zlocie ? - jak tak to już nic nie pisz - prosze Cię
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób... więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł a jaki problem przejść na strone i sobie wyjaśnić to czy tamto ? Wątpię żeby takie sprawy da się załatwić "na stronie" zresztą ja sam nie przyjeżdżam w piątek po to żeby się kłócić z kimkolwiek albo żeby słuchać jak inni się kłócą
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie... signed ... (to znaczy podpisany )
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rudi - będziesz jutro na zlocie ? - jak tak to już nic nie pisz - prosze Cię Myślę że to już za daleko zaszło żeby teraz nagle wszystko uciszać[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:11_________________________________________________ przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie... signed ... (to znaczy podpisany ) signed too
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somesik - nie rozumiem jednego - przy monitorze tyle spraw Wam nie pasuje - a na zlotach się widzicie i udajecie, że jest OK - jaki sens ? przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie... Somes - nawet jak 20 osób się pod tym podpisze to chyba nie mamy prawa skreślania kogoś ze zlotów - ja takich powodów nie widzę
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - nawet jak 20 osób się pod tym podpisze to chyba nie mamy prawa skreślania kogoś ze zlotów - ja takich powodów nie widzę i też nikt też nie będzie takiego czegoś robił... jestem tylko zdania że nie wchodzę tam gdzie mnie nie chcą... tyle w temacie
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ok do podpisanych - a co ja takiego robie na spotach złego ze sa gorsze niz kiedys? jesteś
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany
Rekomendowane odpowiedzi