Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 -> Moderatorzy A ty co się cieszysz
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 osobiście w całej sprawie nie napiszę już ani słowa ! Jestem tylko ciekaw ilu dzisiaj na zlocie będzie takich chętnych do dyskusji i powiedzienia co ich boli. Do zobaczenia[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:26_________________________________________________Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Miron i tak ma do was anielska cierpliwość Ogolnie to wszędzie są napinki i kwasy tak było jest i będzie ...... czym więcej ludzi tym więcej do ogarnięcia Prosty przykład małżeństwo ( 2 osoby nie licząc teściowej) i w większości przypadków nie umieją się dogadać. Więc największą sztuką jest dać sobie po szlagu ( wyrzucić to z siebie ) jedni wolą publicznie inni w 4 oczy i potrafić współżyć dalej No ale zima sprzyja takim sytuacją ........
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 siemacie zadymiarze z rana :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 -> Moderatorzy A ty co się cieszysz Nie czepiam się tylko przywitałem się wspólnym punktem zaczepienia ........ bo nie mogłem się z Toba przywitać globalnie
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 siemacie zadymiarze z rana :gwizdanie: Sky - nie licząc teściowej
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dimek [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:30_________________________________________________ -> Moderatorzy A ty co się cieszysz Nie czepiam się tylko przywitałem się wspólnym punktem zaczepienia ........ bo nie mogłem się z Toba przywitać globalnie Cieszysz nie czepiasz Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą Somes ma być a Arek ma niestety na drugą zmianę
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jestem tylko ciekaw ilu dzisiaj na zlocie będzie takich chętnych do dyskusji i powiedzienia co ich boli. I tutaj wymagasz czegoś czego mało ludzi potrafi ( porozmawiać w 4 oczy wyrzucić tego z siebie podać sobie ręke) W ludzkiej mentalności jest bicie piany i obrzucanie się ......... publicznie na forum
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 starej z chaty sie nie da wyrzucic a tesciowa owszem czyli nie jest zle
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Cieszysz nie czepiasz A no fakt nie zauważyłem
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 starej z chaty sie nie da wyrzucic a tesciowa owszem czyli nie jest zle Cieszysz nie czepiasz A no fakt nie zauważyłem
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:35_________________________________________________Ma kto w domu mały składany stolik i kilka składanych krzeseł ? i mógłby zabrać na zlota ?
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) moze jakis mac bedzie dla cieplejszej atosfery i zjedzenia jakiegos jedzonka
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą Arek nie.. ja niekoniecznie.. Bry
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ma kto w domu mały składany stolik i kilka składanych krzeseł ? i mógłby zabrać na zlota ? Będziesz grał w 3 karty :polew:
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzisiaj siedzimy na Forum czy się gdzieś przemieszczamy ? ( Ci co przeżyją oczywiście ) Myślę że można by posiedzieć pod Forum Ty napewno posiedzisz - będziesz miał tak tyłek skopany, że nawet nie pomyślisz o siedzeniu A co chcesz się ze mną spróbować
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą Arek nie.. ja niekoniecznie.. Bry
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą Arek nie.. ja niekoniecznie.. Bry bedzie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi