krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a kij masz jeszcze?
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a kij masz jeszcze? pierwsza zasada - walczymy na gołe ręce
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 pierwsza zasada - walczymy na gołe ręce ja tam lubie akcesoria
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a kij masz jeszcze? pierwsza zasada - walczymy na gołe ręce ................na początku................kije w drugiej rundzie :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić heheh_________________________________________________ sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a kij masz jeszcze? pierwsza zasada - walczymy na gołe ręce ................na początku................kije w drugiej rundzie :gwizdanie: hehehe , dobre filmiki na youtube.com będą jutro widzę
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić heheh bez masek
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić heheh_________________________________________________ dobrze gada Miron może jakiś spot na ringu?
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jeszcze z ostrej amunicji będziemy strzelać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:45_________________________________________________dobra koniec przerwy - wracam do golfa
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jeszcze z ostrej amunicji będziemy strzelać "cytryna ty to jesteś hardcore"
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić heheh_________________________________________________ dobrze gada Miron może jakiś spot na ringu? ja muszę najpierw wyzdrowieć po ostatnim skoku do piwnicy
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja muszę najpierw wyzdrowieć po ostatnim skoku do piwnicy ważne byś miał nogi zdrowe
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 wszystkim PO PIERWSZE JA NIE MAM ZAMIARU UCZESTNICZYC W BIJATYKACH JAK TO KROLU MÓWI - TYLE sorry za duze litery p.s. Rudi , myślisz że serio ktoś ma zamiar się tam dzis trzaskać ...?? żarciki z rana na poprawę humoru - tyle
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 wszystkim PO PIERWSZE JA NIE MAM ZAMIARU UCZESTNICZYC W BIJATYKACH JAK TO KROLU MÓWI - TYLE sorry za duze litery p.s. Rudi , myślisz że serio ktoś ma zamiar się tam dzis trzaskać ...?? żarciki z rana na poprawę humoru - tyle dokładnie
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty:
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty: i o tym mówie :polew: hehehehehe_________________________________________________ spadam zająć się czymś poważnym przed pracą ... poszukać pilnika do paznokci :polew: Krolu jak się uda , to Ci dzownie odrazu
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty: jak kupować to tylko cały komplet... kask mogę sobie darować bo się nie przyda
Rekomendowane odpowiedzi