Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprzedam ochraniacze hokejowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

a kij masz jeszcze? :decayed:

Opublikowano

pierwsza zasada - walczymy na gołe ręce :naughty:

Opublikowano

ja tam lubie akcesoria :kox:

Opublikowano

................na początku................kije w drugiej rundzie :gwizdanie:

Opublikowano

ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić :cool1: heheh_________________________________________________

................na początku................kije w drugiej rundzie :gwizdanie:

hehehe , dobre filmiki na youtube.com będą jutro widzę :polew:

Opublikowano

ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić :cool1: heheh

bez masek :polew:

Opublikowano

ja wam proponuje poczekać 2 miechy i na paintball'u sobie to wyjaśnić :cool1: heheh_________________________________________________

dobrze gada :kox:

Miron może jakiś spot na ringu? :naughty:

:polew:

Opublikowano

jeszcze z ostrej amunicji będziemy strzelać :naughty:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:45_________________________________________________dobra koniec przerwy - wracam do golfa :naughty:

Opublikowano

dobrze gada :kox:

Miron może jakiś spot na ringu? :naughty:

ja muszę najpierw wyzdrowieć po ostatnim skoku do piwnicy :polew:

Opublikowano

ja muszę najpierw wyzdrowieć po ostatnim skoku do piwnicy :polew:

ważne byś miał nogi zdrowe :polew:

Opublikowano

:hi: wszystkim

PO PIERWSZE JA NIE MAM ZAMIARU UCZESTNICZYC W BIJATYKACH JAK TO KROLU MÓWI - TYLE

sorry za duze litery

:hi:

p.s. Rudi , myślisz że serio ktoś ma zamiar się tam dzis trzaskać ...?? żarciki z rana na poprawę humoru - tyle :good::decayed:

Opublikowano

:hi: wszystkim

PO PIERWSZE JA NIE MAM ZAMIARU UCZESTNICZYC W BIJATYKACH JAK TO KROLU MÓWI - TYLE

sorry za duze litery

:hi:

p.s. Rudi , myślisz że serio ktoś ma zamiar się tam dzis trzaskać ...?? żarciki z rana na poprawę humoru - tyle :good::decayed:

dokładnie

Opublikowano

jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jakie żarty - ja pilne sprzedam te ochraniacze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

i o tym mówie :polew: :polew: :polew: hehehehehe_________________________________________________

spadam zająć się czymś poważnym przed pracą ... poszukać pilnika do paznokci :polew: :polew: Krolu jak się uda , to Ci dzownie odrazu :good:

Opublikowano

jak kupować to tylko cały komplet... kask mogę sobie darować bo się nie przyda :polew:

Opublikowano

do popołudnia :hi:

Opublikowano

do popołudnia :hi:

:hi: będziesz Q czy ośką? :decayed: