Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi właśnie leci gaga + beyonce :> A ja byłem passata naprawiać bo się maski nie dało otworzyć :gwizdanie: już tak się nie chwal że awaryjnie potrafisz otworzyć maskę :>
Patrikos28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 czytam ten spamik i widzę ,że znowu było gorąco :gwizdanie: Patrikos, wejdz w zakładkę swojego profilu, naciśnij po lewej USUŃ KONTO, a będzie znów gorąco zrobię tak jak mówisz jeszcze będzie Ci mnie brakowało ;(
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi właśnie leci gaga + beyonce :> A ja byłem passata naprawiać bo się maski nie dało otworzyć :gwizdanie: już tak się nie chwal że awaryjnie potrafisz otworzyć maskę :> nie umiem ale mam chude ręce :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi właśnie leci gaga + beyonce :> A ja byłem passata naprawiać bo się maski nie dało otworzyć :gwizdanie: już tak się nie chwal że awaryjnie potrafisz otworzyć maskę :> nie umiem ale mam chude ręce :gwizdanie: no to fakt, jak dwa patyki
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Są jakieś propozycje na dzisiejszy spot ? Bo zacząłem czytać ten wczorajszy spamik i zejdzie mi pewnie 30 minut ... propozycja jest jedna, nie przyjeżdżaj [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:09_________________________________________________ Katy :boobs: :boobs: aż sobie puszczę mi właśnie leci gaga + beyonce :> :polew: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:24_________________________________________________ czytam ten spamik i widzę ,że znowu było gorąco :gwizdanie: Patrikos, wejdz w zakładkę swojego profilu, naciśnij po lewej USUŃ KONTO, a będzie znów gorąco :polew: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:25_________________________________________________i musimy się zastanowić na zlocie co robimy za tydzień w piątek - na tą 3000 strone [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:26_________________________________________________bo jeszcze 2 dymy i 3000 do piątku pęknie
piterra Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jedziemy do Queensa Patrikos stawia :naughty: :naughty: :naughty:
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem mega załamany i mam doła... spalanie przez te mrozy wyszło mi w okolicach 8l/100 km w sumie to nie robiłem żadnych tras... ale jestem :shocked: :shocked:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem mega załamany i mam doła... spalanie przez te mrozy wyszło mi w okolicach 8l/100 km w sumie to nie robiłem żadnych tras... ale jestem :shocked: :shocked: fajnie mieć diesla [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________Miron, możemy coś zorganizować, BYLE NIE KORYTO ten placek do teraz źle wspominam chociaż nie powiem, miejsce fajne, obsługa miła, ceny jak to w knajpach - wysokie, najlepszym wyjściem jest MC + zniżki :decayed: a mam ich sporo :>
piterra Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem mega załamany i mam doła... spalanie przez te mrozy wyszło mi w okolicach 8l/100 km w sumie to nie robiłem żadnych tras... ale jestem :shocked: :shocked: oj oj biedactwo hahahah mi cały czas pali 10 bez względu na pogodę ale dzisiaj sprawdziłem i ch_j strzelił mój przegub ;( f*ck znów wydatki :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jedziemy do Queensa a co Ty byś w tym Queensie robił? tam nie ma dmuchanych lalek :>
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 normalka Krolu odbierze mnie ktoś z dworca pkp dziś
piterra Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jedziemy do Queensa a co Ty byś w tym Queensie robił? tam nie ma dmuchanych lalek :> wystarczy że zapłaci za nas a potem porozwozi do domów :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:50_________________________________________________ normalka Krolu odbierze mnie ktoś z dworca pkp dziś nie ma sprawy tylko zadzwoń o której :polew:
Skydiver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jedziemy do Queensa Patrikos stawia :naughty: :naughty: :naughty: Ja tam bym wolał żeby stawiały dupeczki z Queensa :gwizdanie: A Patrikos niech za to zapłaci
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 zmiana planów kuzynek zdał prawko a więc zaraz idę pić
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 zmiana planów kuzynek zdał prawko a więc zaraz idę pić możesz nas zaprosić :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 możesz nas zaprosić :gwizdanie: przecież nie pijesz i nie lubisz małoletnich dziewczyn
Rekomendowane odpowiedzi