diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza potwierdzam rodzina ponad wszystko Ps. A4 klub to też rodzina
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ps. A4 klub to też rodzina a jak, wkoncu na dobre i na zle
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 o jak pro-rodzinnie sie zrobiło ale potwierdzam - rodzina zawsze na 1 miejscu
MAJKI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza potwierdzam rodzina ponad wszystko Ps. A4 klub to też rodzina No dlatego co piatek jak jade na zlot to mojej powtarzam rodzina (A4) :gwizdanie: ponad wszystko Wczoraj miała jakiś zły wieczór bo mi powiedziała że mam jechać sam do Bukowiny a po 1.00 mi powiedziała ze jak chce to moge jechać do Was do Knurowa szkoda że tak pozno sie zdecydowała
egon47 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no ladnie a o Egonie zapomnieliscie ;(
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza potwierdzam rodzina ponad wszystko Ps. A4 klub to też rodzina No dlatego co piatek jak jade na zlot to mojej powtarzam rodzina (A4) :gwizdanie: ponad wszystko Wczoraj miała jakiś zły wieczór bo mi powiedziała że mam jechać sam do Bukowiny a po 1.00 mi powiedziała ze jak chce to moge jechać do Was do Knurowa szkoda że tak pozno sie zdecydowała no ladnie a o Egonie zapomnieliscie ;( to był taki mega spontan - ja na sam koniec się dowiedziałem [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 20:11_________________________________________________Egon częściej na forum musisz wchodzić [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 20:11_________________________________________________ dobry wieczór na koniec wekendu wszystkim
egon47 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza potwierdzam rodzina ponad wszystko Ps. A4 klub to też rodzina No dlatego co piatek jak jade na zlot to mojej powtarzam rodzina (A4) :gwizdanie: ponad wszystko Wczoraj miała jakiś zły wieczór bo mi powiedziała że mam jechać sam do Bukowiny a po 1.00 mi powiedziała ze jak chce to moge jechać do Was do Knurowa szkoda że tak pozno sie zdecydowała no ladnie a o Egonie zapomnieliscie ;( to był taki mega spontan - ja na sam koniec się dowiedziałem [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 20:11_________________________________________________Egon częściej na forum musisz wchodzić wlasnie ostatnio zadko na forum malo czasu ... ale jak skoncze prawko to sie poprawie
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze imprezka sie udała ja niestety mimo zaproszenia nie mogłem przyjechać bo obowiązki (rodzina) :gwizdanie: no i moja tez chce gdzies wyjsc a nie tylko ja latam. Ale pewnie jeszcze nie jedna okazja bedzie napewno napewno rodzina najwazniejsza potwierdzam rodzina ponad wszystko Ps. A4 klub to też rodzina No dlatego co piatek jak jade na zlot to mojej powtarzam rodzina (A4) :gwizdanie: ponad wszystko Wczoraj miała jakiś zły wieczór bo mi powiedziała że mam jechać sam do Bukowiny a po 1.00 mi powiedziała ze jak chce to moge jechać do Was do Knurowa szkoda że tak pozno sie zdecydowała to cza bylo wpadac mu siedzielismy do 5 rano :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 pierwsza na forum http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b8/all_b8_czarna_s4-t115057.0.html;new
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 pierwsza na forum http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b8/all_b8_czarna_s4-t115057.0.html;new :slina: :slina:
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 obadajcie se koles nie zauwazyl ze ma otwarta wywrote http://www.autokrata.pl/artykul/zahaczy-o-kadk-dla-pieszych-7891
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 obadajcie se koles nie zauwazyl ze ma otwarta wywrote http://www.autokrata.pl/artykul/zahaczy-o-kadk-dla-pieszych-7891 ja piernicze ale zapierd..... nawet dość szybko jechał ciekawe czy wiedział ze ma to w górę podniesione watpie ze wiedzial
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 obadajcie se koles nie zauwazyl ze ma otwarta wywrote http://www.autokrata.pl/artykul/zahaczy-o-kadk-dla-pieszych-7891 ja piernicze ale zapierd..... nawet dość szybko jechał ciekawe czy wiedział ze ma to w górę podniesione watpie ze wiedzial
Bulik Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wypadek autobusu / bus accident ten jest a propo...
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wypadek autobusu / bus accident ten jest a propo... Porażka
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wypadek autobusu / bus accident ten jest a propo... tego goscia ktory wyjechal temu autobusowi powinni zamknac
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 do jutra widzę ciche dni macie
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 do jutra widzę ciche dni macie kto? Ty?
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 do jutra widzę ciche dni macie kazdy wymeczony siedzi przed kompem
Rekomendowane odpowiedzi