Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 chodzi o "rezacza" czy o to że jestem skromny :gwizdanie: ? Sam już nie wiem co wybrać
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 chodzi o "rezacza" czy o to że jestem skromny :gwizdanie: ? :polew: :polew:chodzi o to, że jesteś gejem :!:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 chodzi o "rezacza" czy o to że jestem skromny :gwizdanie: ? :polew: :polew:chodzi o to, że jesteś gejem :!: szykuje się wpier*ol :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 chodzi o "rezacza" czy o to że jestem skromny :gwizdanie: ? :polew: :polew:chodzi o to, że jesteś gejem :!: hahahaha ale mu pojechał :polew: Z WYKRZYKNIKIEM siema patrikos
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 niby mi pojechał a dzisiaj rano jak szliśmy spać to prosił żeby spać obok mnie i Mistrzunia na podłodze :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 niby mi pojechał a dzisiaj rano jak szliśmy spać to prosił żeby spać obok mnie i Mistrzunia na podłodze :gwizdanie: Bo to jest tak, że jak ktoś komuś coś wytyka... he he he
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 niby mi pojechał a dzisiaj rano jak szliśmy spać to prosił żeby spać obok mnie i Mistrzunia na podłodze :gwizdanie: bo wiedziałem, że nic nie będzie bo ukrywasz swoje prawdziwe "ja" a poza tym tak jak mówiłem, było to najszybsze leżenie w moim życiu i miałem mega banie i mega śmiechawe i na pewno będę to długo wspominać - juz od dawna się nie dusiłem, że śmiechu - szczecina :D:D: a gregory mam kompromitujące filmiki - o sikuz pokoju do kibla jak się po ziemi kulasz :decayed: juz się boje co będzie w bukownikie :polew:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 niby mi pojechał a dzisiaj rano jak szliśmy spać to prosił żeby spać obok mnie i Mistrzunia na podłodze :gwizdanie: bo wiedziałem, że nic nie będzie bo ukrywasz swoje prawdziwe "ja" a poza tym tak jak mówiłem, było to najszybsze leżenie w moim życiu i miałem mega banie i mega śmiechawe i na pewno będę to długo wspominać - juz od dawna się nie dusiłem, że śmiechu - szczecina :D:D: a gregory mam kompromitujące filmiki - o sikuz pokoju do kibla jak się po ziemi kulasz :decayed: juz się boje co będzie w bukownikie :polew: jak Ci się ukryje to Cie braknie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 niby mi pojechał a dzisiaj rano jak szliśmy spać to prosił żeby spać obok mnie i Mistrzunia na podłodze :gwizdanie: bo wiedziałem, że nic nie będzie bo ukrywasz swoje prawdziwe "ja" a poza tym tak jak mówiłem, było to najszybsze leżenie w moim życiu i miałem mega banie i mega śmiechawe i na pewno będę to długo wspominać - juz od dawna się nie dusiłem, że śmiechu - szczecina :D:D: a gregory mam kompromitujące filmiki - o sikuz pokoju do kibla jak się po ziemi kulasz :decayed: juz się boje co będzie w bukownikie :polew: jak Ci się ukryje to Cie braknie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Królu, a to Ty miałeś aż taką banię? :gwizdanie: nie wyglądałeś :>
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Królu, a to Ty miałeś aż taką banię? :gwizdanie: nie wyglądałeś :> ja właśnie nie wiem - chyba nie miałem bani... bo czułem się trzeźwo - ale po prostu atmosfera była mega i to mnie zabiło :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Królu, a to Ty miałeś aż taką banię? :gwizdanie: nie wyglądałeś :> ja właśnie nie wiem - chyba nie miałem bani... bo czułem się trzeźwo - ale po prostu atmosfera była mega i to mnie zabiło :polew: :polew: :polew: :polew: noo jak wpadł temat to też aż płakałem ze śmiechu
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 dobra pany milych snow ja spadam spac
Patrikos28 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 dobra pany milych snow ja spadam spac
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dobra ludziska spadam spać Do jutra
Skydiver Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gaszę skoro nikogo nie ma ......
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no ja zgaszę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 00:44_________________________________________________spadam spać
Skydiver Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie no ja zgaszę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 00:44_________________________________________________spadam spać Poszedł i nie zgasił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi