krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ps. jak już gdzieś umieszczać takie filmiki to tylko tam gdzie będą go mogły obejrzeć osoby do tego powołane ok zostaną u mnie na komórce...
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Pitek narka To nie ja idę tylko Pitka żegnałem wszechmogący a niepokapowałes ze sie podpiołem do posta :gwizdanie: :polew: Skapłem tylko nie chciałem mówić
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ps. jak już gdzieś umieszczać takie filmiki to tylko tam gdzie będą go mogły obejrzeć osoby do tego powołane ok zostaną u mnie na komórce... no własnie A4.Klub.pl[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:14_________________________________________________ Pitek narka To nie ja idę tylko Pitka żegnałem wszechmogący a niepokapowałes ze sie podpiołem do posta :gwizdanie: :polew: Skapłem tylko nie chciałem mówić każda sciema jest dobra :pali:
gregory Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ps. jak już gdzieś umieszczać takie filmiki to tylko tam gdzie będą go mogły obejrzeć osoby do tego powołane ok zostaną u mnie na komórce... Ale i tak twierdzę, że nic takiego tam nie ma Jak chcesz to wrzucaj na jakiś prywatny serwer Przeżyjemy to jeszcze raz
Skydiver Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Witasz się czy żegnasz? Pitek zrobił miejsce to przyszedłem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Pitek narka To nie ja idę tylko Pitka żegnałem wszechmogący a niepokapowałes ze sie podpiołem do posta :gwizdanie: :polew: Skapłem tylko nie chciałem mówić każda sciema jest dobra :pali: Ciiiiii
gregory Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dobra żałuję, ale muszę iść już. 3-mta się Do jutra Krolu przynajmniej obiecaj mi, że poza internet te filmiki nie wyjdą
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dobra żałuję, ale muszę iść już. 3-mta się Do jutra Krolu przynajmniej obiecaj mi, że poza internet te filmiki nie wyjdą obiecuję
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dobra żałuję, ale muszę iść już. 3-mta się 3maj sie do jutra
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregor Ps. Zakaz podpinania się pod tego posta
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregor Ps. Zakaz podpinania się pod tego posta a kto by chciał sie podpiąc ....taki nie składny ten post :laghing2: :laghing2:
Skydiver Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregor Ps. Zakaz podpinania się pod tego posta :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Gregor Ps. Zakaz podpinania się pod tego posta a kto by chciał sie podpiąc ....taki nie składny ten post :laghing2: :laghing2: Ale za to jaki sexy Gregor Ps. Zakaz podpinania się pod tego posta :gwizdanie: No i post do usunięcia
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a mnie cos jeblo w krzyzu i sie ruszac nie idzie ja tak mialem w piatek rano, potem sobota w garazu z Somesem juz na kolanach, a dzisiaj w pracy powtorka i tak oto mam do konca tyg. wolne gratki na 2500 a tu troche dla smiechu Tak sie bawi klient w supermarkecie REAL. Muzyka: Scotty - Black Pearl [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:51_________________________________________________Somes co sie nie chwaliles, ze masz w solarium kamerke zamontowana a propos solarium... nie chcę tu robić reklamy ale w tym tygodniu otwarcie jeszcze kilka szczegółów muszę dopiąć i zapraszam fanów promienii UV do solarium TROPIC Qri...............widziałem Twoją fure u Daneckiego się garażuje jakieś GT? http://www.a4-klub.pl/smf/all_przyciemnione_szybki_i_mrozy_w_zimie-t115385.0.html;msg1364698#msg1364698 :polew: :polew: Czester podeślij na PW ile chcesz tak ostatecznie za tą suszarką P.s.
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Somes a propos solarium... nie chcę tu robić reklamy ale w tym tygodniu otwarcie jeszcze kilka szczegółów muszę dopiąć i zapraszam fanów promienii UV do solarium TROPIC w Knurowie? ile za min? :>
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Arek Cena między 80gr a 1zł za minutkę, jakieś zniżki dla młodzieży szkolnej mam zamiar zrobić i parę jeszcze cennikowych bajerów nad którymi pracuję... za nisko też być nie może bo konkurencja tu gęsta jest
Rekomendowane odpowiedzi