Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diman ty mozesz odpoczywac, daj odpoczac krzyzowi :wink4: ale obstawiam, ze wieczorem na spota sie wybierzesz :>

ja niedługo też się zbieram bo na 14 do roboty ...

a po drodze jeszcze na małe zakupy

do Biedronki po sniadanko :naughty:

troche pokrzywiony ale nie omieszkam a ty moze tez sie wybierzesz :mysli:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:11_________________________________________________

Diman ty mozesz odpoczywac, daj odpoczac krzyzowi :wink4: ale obstawiam, ze wieczorem na spota sie wybierzesz :>

ja niedługo też się zbieram bo na 14 do roboty ...

a po drodze jeszcze na małe zakupy

do Biedronki po sniadanko :naughty:

do lidla po sniadanko i browarek do spamiku po robocie :tongue4:

trzeba się zbierać , wiec :hi: wszystkim

nara kurkow nie pomyl bo zimno bede mial

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
troche pokrzywiony ale nie omieszkam a ty moze tez sie wybierzesz

jak zawsze bardzo chetnie ale ciagle cos mi wyskakuje, dzisiaj bede "rezal" schody na poddasze i nie wiem ile mi to zajmie :confused4:

Opublikowano
troche pokrzywiony ale nie omieszkam a ty moze tez sie wybierzesz

jak zawsze bardzo chetnie ale ciagle cos mi wyskakuje, dzisiaj bede "rezal" schody na poddasze i nie wiem ile mi to zajmie :confused4:

:good:

Opublikowano

Diman, a ty o ktorej zawsze z Gliwic wyruszasz?

Opublikowano

18.45 i na lajcie jestem 19.10

Opublikowano

Panowie dziś na spot do Sk jakaś laska wpada, kto jest chętny :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:31_________________________________________________

Panowie dziś na spot do Sk jakaś laska wpada, kto jest chętny :kox: :kox: :kox: :kox:

spokojnie Krolu, policz do dziesieciu i spowrotem bo ci cisnienie skoczy :decayed:

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:31_________________________________________________

spokojnie Krolu, policz do dziesieciu i spowrotem bo ci cisnienie skoczy :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

w takiej sytuacji przypomina mi się proton :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

w takiej sytuacji przypomina mi się proton :decayed: :decayed: :decayed:

no dokladnie :decayed:

Opublikowano

poaz tym ja jestem zakochany :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

w czym, yyy..... znaczy w kim? :>[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:37_________________________________________________czesc Sky :hi:

a ja spadam skrecac te schody zeby szybciej skonczyc

Opublikowano

w czym, yyy..... znaczy w kim? :>[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:37_________________________________________________czesc Sky :hi:

w mojej Be piuntce :decayed:

Opublikowano

:hi:

:decayed:

Opublikowano

poza tym ja jestem zakochany :decayed: :decayed: :decayed:

:hi:

:decayed:

siema :hi: obchód zrobiony [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 14:11_________________________________________________normalnie sie poplakalem sciagniete ze strefy smiechu zeby nie bylo szukac nie bedziecie musieli

PRAWDZIWA ROZMOWA NAGRANA NA MORSKIEJ CZESTOTLIWOSCI ALARMOWEJ CANAL 106, NA WYBRZEZU FINISTERRA (GALICJA) POMIEDZY HISZPANAMI A AMERYKANAMI 16 PAZDZIERNIKA 1997 ROKU

Hiszpanie (w tle slychac trzaski): Tu mówi A-853, prosimy, zmiencie kurs o 15 stopni na poludnie, by uniknac kolizji... Plyniecie wprost na nas, odleglosc 25 mil morskich.

Amerykanie (trzaski w tle): Sugerujemy wam zmiane kursu o 15 stopni na pólnoc, by uniknac kolizji.

Hiszpanie: Odmowa. Powtarzamy: zmiencie swój kurs o 15 stopni na poludnie, by uniknac kolizji...

Amerykanie (inny glos): Tu mówi kapitan jednostki plywajacej Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nalegamy, byscie zmienili swój kurs o 15 stopni na pólnoc, by uniknac kolizji.

Hiszpanie: Nie uwazamy tego ani za sluszne, ani za mozliwe do wykonania. Sugerujemy wam zmiane kursu o 15 stopni na poludnie, by uniknac zderzenia z nami.

Amerykanie (ton glosu swiadczacy o wscieklosci): Tu mówi kapitan Richard James Howard, dowodzacy lotniskowcem USS Lincoln marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych; drugim co do wielkosci okretem floty amerykanskiej.

Eskortuja nas dwa okrety pancerne, szesc niszczycieli, piec krazowników, cztery okrety podwodne oraz liczne jednostki wspomagajace. Udajemy sie w kierunku Zatoki Perskiej w celu przeprowadzenia manewrów wojennych w obliczu mozliwej ofensywy ze strony wojsk irackich. Nie sugeruje... ROZKAZUJE WAM ZMIENIC KURS O 15 STOPNI NA PÓLNOC! W przeciwnym razie bedziemy zmuszeni podjac dzialania konieczne by zapewnic bezpieczenstwo temu okretowi, jak równiez silom koalicji. Nalezycie do panstwa sprzymierzonego, jestescie czlonkiem NATO i rzeczonej koalicji. Zadam natychmiastowego posluszenstwa i usuniecia sie z drogi!

Hiszpanie: Tu mówi Juan Manuel Salas Alcántara. Jest nas dwóch. Eskortuje nas nasz pies, jest tez z nami nasze jedzenie, dwa piwa i kanarek, który teraz spi. Mamy poparcie lokalnego radia La Coruna i morskiego kanalu alarmowego 106. Nie udajemy sie w zadnym kierunku i mówimy do was ze stalego ladu, z latarni morskiej A-853 Finisterra, z wybrzeza Galicji. Nie mamy gównianego pojecia, które miejsce zajmujemy w rankingu hiszpanskich latarni morskich. Mozecie podjac wszelkie sluszne dzialania, na jakie tylko przyjdzie wam ochota, by zapewnic bezpieczenstwo waszemu zasranemu okretowi, który za chwile rozbije sie o skaly; dlatego ponownie nalegamy, sugerujemy wam, iz dzialaniem najlepszym, najbardziej slusznym i najbardziej godnym polecenia bedzie zmiana kursu o 15 stopni na poludnie by uniknac zderzenia z nami.

Amerykanie: OK. Przyjalem, dziekuje. :nabijasie:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:polew:

myslalem ze sie posikam jak to przeczytalem

Opublikowano

a niby tak rozwiniety kraj :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 14:47_________________________________________________Diman, a zobacz sobie to :>

Wywiad Z Ebi Smolarkiem(Ivona)

Opublikowano

a niby tak rozwiniety kraj :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 14:47_________________________________________________Diman, a zobacz sobie to :>

Wywiad Z Ebi Smolarkiem(Ivona)

:oklaski: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :radocha: :radocha: :radocha:

Opublikowano

a czy to jest ten lepszy kabelek ktory obsluguje moje wozidlo taki jak mial d4rk

tak, specjalnie do b7 - dark go wybrał :cool1:

Krolu a programik pozniej załatwisz żeby kabelek działał ? :naughty:

Ty nasz nadworny Hakerze :gwizdanie:

Opublikowano

a czy to jest ten lepszy kabelek ktory obsluguje moje wozidlo taki jak mial d4rk

tak, specjalnie do b7 - dark go wybrał :cool1:

Krolu a programik pozniej załatwisz żeby kabelek działał ? :naughty:

Ty nasz nadworny Hakerze :gwizdanie:

programik mozna sciagnac za darmo z oficjalnej strony :naughty: