Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Krisu noo nie ma to jak pooglądać ładne tyłki, ja mam normalnie zboczenie na tym punkcie chyba
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nic mychy ja spadam spac dobranoc wszystkim :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: _________________________________________________ Pucek , mnie coś ostatnio na rude więło , hehe , ale nie takie naturalne ryże ino fajne rude , wiem że fałszywe , ale co tam
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Krisu ja jakoś ostatnio nie mam głowy do "tego", ciągle w biegu... a to już nie masz tej laski co wtedy? :>
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Krisu ja jakoś ostatnio nie mam głowy do "tego", ciągle w biegu... a to już nie masz tej laski co wtedy? :> 'po tym co powiedziałem na zlocie zerwałą z nim
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Krisu ja jakoś ostatnio nie mam głowy do "tego", ciągle w biegu... a to już nie masz tej laski co wtedy? :> 'po tym co powiedziałem na zlocie zerwałą z nim aż taki dobry nie jesteś ale niewiele Ci już brakuje :polew:_________________________________________________ Krisu ja jakoś ostatnio nie mam głowy do "tego", ciągle w biegu... a to już nie masz tej laski co wtedy? :> nie nie , co by głupio nie wyszło , ale mi się jakoś yyy , znudzilo :gwizdanie: hehe
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie ładnie kris nie ładnie :> ładnie, powiedz że kolega ma APU i z chęcią ją przygarnie
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 nie ładnie kris nie ładnie :> ładnie, powiedz że kolega ma APU i z chęcią ją przygarnie nie wiem na ile to prawda ale ponoć sika na czterocylindrowce
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie ładnie kris nie ładnie :> ładnie, powiedz że kolega ma APU i z chęcią ją przygarnie niewątpie Pucek niewątpie tym bardziej że ma prawko zasłużysz , to na PW nr podeśle
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 najlepiej sam z nią pogadaj - wysyłam Ci nr na PW[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:50_________________________________________________spadam - do jutra
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie ładnie kris nie ładnie :> ładnie, powiedz że kolega ma APU i z chęcią ją przygarnie nie wiem na ile to prawda ale ponoć sika na czterocylindrowce ale Ci się zbiera :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:52_________________________________________________narka Fiolet :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Miron ...i to mi się podoba - a nie jakiś tam prezes, fiolet i ciul wi co jeszcze
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 najlepiej sam z nią pogadaj - wysyłam Ci nr na PW[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:50_________________________________________________spadam - do jutra
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Miron ...i to mi się podoba - a nie jakiś tam prezes, fiolet i ciul wi co jeszcze specjalnie dla Ciebie Prezesie, członku zarządu i założycielu spotów Śląskich Miron78
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 najlepiej sam z nią pogadaj - wysyłam Ci nr na PW[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:50_________________________________________________spadam - do jutra _________________________________________________ Miron ...i to mi się podoba - a nie jakiś tam prezes, fiolet i ciul wi co jeszcze specjalnie dla Ciebie Prezesie, członku ... :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Dobra geje, pedały, różowi, fioletowi, niebiescy, rezacze, mistrzowie, lalusie, maminsynki, żonaci, kawalerowie, członkowie zarządu, cfaniacy, lubiani, mniej lubiani, ściemniacze, pracusie, lewusy, prezesi, moderatorzy, właściciele A6-óstek, pijaki, abstynenci, szczeciny, chudasy, starzy, młodzi, wypakowani, imprezowicze, jeżdżący na spoty i ci nie jeżdżący, maniaki, wieśniaki, dzieciaci, drifterzy, ślizgacze, gliwiczanie, knurowianie, katowiczanie, chorzowianie, rybniczanie, wodzisłowianie, inni "zadupianie", piękne panie (zaraz mi stanie ) Idę spać Na razie
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no nic zrywam się spać ... wszystkim [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 00:30_________________________________________________ Dobra geje, pedały, różowi, fioletowi, niebiescy, rezacze, mistrzowie, lalusie, maminsynki, żonaci, kawalerowie, członkowie zarządu, cfaniacy, lubiani, mniej lubiani, ściemniacze, pracusie, lewusy, prezesi, moderatorzy, właściciele A6-óstek, pijaki, abstynenci, szczeciny, chudasy, starzy, młodzi, wypakowani, imprezowicze, jeżdżący na spoty i ci nie jeżdżący, maniaki, wieśniaki, dzieciaci, drifterzy, ślizgacze, gliwiczanie, katowiczanie, chorzowianie, rybniczanie, wodzisłowianie, inni "zadupianie", piękne panie (zaraz mi stanie ) Idę spać Na razie
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra geje, pedały, różowi, fioletowi, niebiescy, rezacze, mistrzowie, lalusie, maminsynki, żonaci, kawalerowie, członkowie zarządu, cfaniacy, lubiani, mniej lubiani, ściemniacze, pracusie, lewusy, prezesi, moderatorzy, właściciele A6-óstek, pijaki, abstynenci, szczeciny, chudasy, starzy, młodzi, wypakowani, imprezowicze, jeżdżący na spoty i ci nie jeżdżący, maniaki, wieśniaki, dzieciaci, drifterzy, ślizgacze, gliwiczanie, knurowianie, katowiczanie, chorzowianie, rybniczanie, wodzisłowianie, inni "zadupianie", piękne panie (zaraz mi stanie ) Idę spać Na razie dzięki GEJU
Rekomendowane odpowiedzi