SoMeS Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja już w Berlinie z drinkiem w hotelu Trasa tragedia... od Poznania do granicy tyle śniegu że jestem mega zadowolony iż zdecydowałem w ostatniej chwili jechać bravką... Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy :gwizdanie: Śpijcie dobrze misiaki
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 z rana No co dobry humor mam Łudzisz się że w robocie będzie luzik....... że nie będzie dziś odśnieżania dachu
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Miron ...i to mi się podoba - a nie jakiś tam prezes, fiolet i ciul wi co jeszcze specjalnie dla Ciebie Prezesie, członku zarządu i założycielu spotów Śląskich Miron78 z rana
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 z rana No co dobry humor mam Łudzisz się że w robocie będzie luzik....... że nie będzie dziś odśnieżania dachu Nie będzie zaraz mykam na Żwirki bo tam ludzi nie ma do roboty dziś a tam już dach odśnieżony [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:17_________________________________________________Miron
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą teraz zaczyna się sezon na przebiśniegi :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą Podobno ogarnia jakiś temat w szklarni .......... tylko trzeba to odpowiednio wysuszyć :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą Podobno ogarnia jakiś temat w szklarni .......... tylko trzeba to odpowiednio wysuszyć :gwizdanie: mogłeś pojechać z Somesem , webasto zrobiło by robotę :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Teraz wypoczynek po trasie i od jutra interesy interesy .......................pomidory zimą Podobno ogarnia jakiś temat w szklarni .......... tylko trzeba to odpowiednio wysuszyć :gwizdanie: mogłeś pojechać z Somesem , webasto zrobiło by robotę :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 siema ale naskrobaliscie tego spamu wczoraj pod moja nieobecnosc :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie będę mówił na jakich warunkach tu jestem tylko i wyłącznie po to żeby nie podkurwiać coniektórych
Rekomendowane odpowiedzi