Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

nie będę mówił na jakich warunkach tu jestem tylko i wyłącznie po to żeby nie podkurwiać coniektórych :decayed:

Czyli taki standardzik :decayed:

Opublikowano

Z rana :hi:

Guru - wczorajsza pożegnalna składanka :good::polew: ale zapomniałeś .... Zabrzanie .... :takiego::decayed:

nie będę mówił na jakich warunkach tu jestem tylko i wyłącznie po to żeby nie podkurwiać coniektórych :decayed:

a tam .... dajesz Somes , ja przynajmniej zamieniam się w słuch :cool1: :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

ale sypie :blink:

ale sobie dzisiaj bokami polatam :naughty:

14stka na koncie, to można lać do pełna :polew:

przed kursem odwiedzam Kamila, no i w sobotę montaż :gwizdanie:

Opublikowano

ale sypie :blink:

przed kursem odwiedzam Kamila, no i w sobotę montaż :gwizdanie:

takim to dobrze - jakieś 14 mają :)

Opublikowano

takiemu to dobrze :gwizdanie: ja czekam na 13-stkę i nie wiem czy się doczekam :kwasny:

Opublikowano

zapraszam na kopalnię :good:

Miron, nie narzekaj, chociaż mam 13 i 14stki to i tak na B7 mnie nie stać :gwizdanie:

Opublikowano

zapraszam na kopalnię :good:

Miron, nie narzekaj, chociaż mam 13 i 14stki to i tak na B7 mnie nie stać :gwizdanie:

kwestia czasu :naughty:

mniej byś na ruchanie przeznaczał to już B6 byś śmigał :decayed:

a u mnie taki spadek sprzedaży, że jeszcze troche i mi tam u Ciebie miejsce będziesz załatwiał :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 12:44_________________________________________________jak się nic nie zmieni :disgust:

[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 12:45_________________________________________________gdyby nie Wasze przelewy to już bym B5 szukał :decayed:

Opublikowano

no to nie dobrze Miron :)

wiesz, zima, wszystko stoi :gwizdanie:

teraz żeby dostać się na kopalnię to ludzie płacą po 10 tyś zł :kwasny:

Opublikowano
:blink: takie czasu nastały :blink:
Opublikowano

to nie ciekawie... :confused4: u mnie tez szału nie ma ale be piuntki nie sprzedaje... najwyżej nie będzie felg na wiosnę...

Opublikowano

to nie ciekawie... :confused4: u mnie tez szału nie ma ale be piuntki nie sprzedaje... najwyżej nie będzie felg na wiosnę...

ja też chyba w tym roku na 19 zostanę :decayed: nic zmieniał nie będę :decayed:

Opublikowano

:blink: takie czasu nastały :blink:

no serio, żeby za***rdalać w syfie i narażać życie trzeba płacić kupę kasy :wallbash:

teraz liczą się tylko znajomości :)

jak na razie u mnie jest dobrze, koniunktura jest dobra, nawet nie potrafimy nadążyć z wydobyciem :naughty:

więc nie ma co narzekać :)[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 12:58_________________________________________________

ja też chyba w tym roku na 19 zostanę :decayed: nic zmieniał nie będę :decayed:

jeeebanyy :polew:

Opublikowano

jak na razie u mnie jest dobrze, koniunktura jest dobra, nawet nie potrafimy nadążyć z wydobyciem

wcale się nie dziwie - ile możesz wydobyć podczas snu :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

jak na razie u mnie jest dobrze, koniunktura jest dobra, nawet nie potrafimy nadążyć z wydobyciem

wcale się nie dziwie - ile możesz wydobyć podczas snu :gwizdanie:

:decayed:

jaka płaca taka praca :polew:

Miron, żebym mógł coś więcej robić to muszę przejść szkolenia i kursy :naughty:

Opublikowano

wiem, wiem - narazie jesteś po kursie "przodowego śpiocha" :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:06_________________________________________________słyszałem, ze Ty nawet na dole wozy rezasz, wagony tuningujesz i.t.p.

Ponoć ta lokomotywa na Twojej kopalni z naklejką compsport to Twoja sprawka :decayed:

i wagony na glebie też :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

wiem, wiem - narazie jesteś po kursie "przodowego śpiocha" :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:06_________________________________________________słyszałem, ze Ty nawet na dole wozy rezasz, wagony tuningujesz i.t.p.

Słysząłem, że ta lokomotywa na Twojej kopalni z naklejką compsport to Twoja sprawka :decayed:

Miron, ale mi podsunąłeś pomysł :kox: :kox: :kox:

obkleję maszyniście pociąg :polew: naklejkami b5 battalion :decayed:

a tak w ogóle to nie wiecie nawet jakie tam jeżdżą pociągi :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 13:09_________________________________________________na mnie już czas :)

jadę się szkolić :naughty: