piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 z wieczora i z pracy (nie żebym se posta nabijał - Pitek :gwizdanie:)_________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Właśnie odśnieża moje podwórko a po 21 musi pozwozić wózki pod Areną i w Forum
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle jak to przecież faceci nie mogą być w ciąży więc Guru nie pier*ol że twoja (cztyaj twój) będzie w ciąży
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle jak to przecież faceci nie mogą być w ciąży więc Guru nie pier*ol że twoja (cztyaj twój) będzie w ciąży Ale ty masz fantazje dziwne fiu fiu :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie
kris_kilt Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę koledzy się rozkręcili a Pitek to już wogole
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie
kris_kilt Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie bo ona pewnie szuka już Ciebie :gwizdanie:
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę koledzy się rozkręcili a Pitek to już wogole a ty się za porządną robotę weź
kris_kilt Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę koledzy się rozkręcili a Pitek to już wogole a ty się za porządną robotę weź no przeciez siedzę na Śląskich :gwizdanie: :gwizdanie: hehe
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie bo ona pewnie szuka już Ciebie :gwizdanie: Lepiej niech jeszcze nie szuka
kris_kilt Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie bo ona pewnie szuka już Ciebie :gwizdanie: Lepiej niech jeszcze nie szuka szuka szuka , tylko zeza ma i okulary jak spody od kufli.... więc spokojnie , troche to jeszcze potrwa , nic nie pękaj:decayed:
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie bo ona pewnie szuka już Ciebie :gwizdanie: Lepiej niech jeszcze nie szuka szuka szuka , tylko zeza ma i okulary jak spody od kufli.... więc spokojnie , troche to jeszcze potrwa , nic nie pękaj:decayed: a jak płacze to jej łzy po plecach lecą
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 wiedziałem ze bez żarcików to się nie obejdzie :tongue4: dobra dobra, już nie pytam , koledzy _________________________________________________ pewnie połowa forum wie , albo i nie , ale Mirek - co Ty robisz - w sensie zarobku , tak z ciekawości --> PW ... Ściąga dla mnie długi :gwizdanie: Poza tym mniej -> wiesz dłużej pożyjesz patrz go jaki twardziel :polew:się wyrobił na zabawkach babki w ciazy go do wscieklosci doprowadzaja I to ku***a jakiej jak moja będzie w ciąży to ją na 9 miesięcy chyba do jej mamusi wyśle no akurat chcialbys :gwizdanie: No coraz bardziej będę chciał zony szukasz no no wzielo cie jeszcze nie bo ona pewnie szuka już Ciebie :gwizdanie: Lepiej niech jeszcze nie szuka szuka szuka , tylko zeza ma i okulary jak spody od kufli.... więc spokojnie , troche to jeszcze potrwa , nic nie pękaj:decayed: a jak płacze to jej łzy po plecach lecą
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kutwa zmiejszcie te cytaty bo nie wyrabiam
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra "Dziubaski" znalazłem fotkę i chyba nie trzeba pisać że to właśnie jest LACHON od Gurego http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia,6501.htm
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kutwa zmiejszcie te cytaty bo nie wyrabiam A masz i nie narzekaj
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kutwa zmiejszcie te cytaty bo nie wyrabiam
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra "Dziubaski" znalazłem fotkę i chyba nie trzeba pisać że to właśnie jest LACHON od Gurego http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia,6501.htm Dobra "Dziubaski" znalazłem fotkę i chyba nie trzeba pisać że to właśnie jest LACHON od Gurego http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia,6501.htm niezle dziubaski no no mozna sie zakochac
kris_kilt Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra "Dziubaski" znalazłem fotkę i chyba nie trzeba pisać że to właśnie jest LACHON od Gurego http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia,6501.htm :polew: widzę że też go na rude wzięło - hehe , ale takie naturalne :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi