krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A-rek Sponsorem mojego dzisiejszego browarka jest a-rek :notworthy: Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ... :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ...
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A-rek Sponsorem mojego dzisiejszego browarka jest a-rek :notworthy: Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ... :gwizdanie: :gwizdanie: graj graj to sie zmiezymy na spocie porownamy fury jak porezales [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:46_________________________________________________ Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ... nfs shift
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko
krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 graj graj to sie zmiezymy na spocie porownamy fury jak porezales szału nie ma czarna RS4... fele te takie kozackie czerwono czarne 19' i RECARO białe tak gdzie miron zaczepia magnes :kox:
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Twoja zabawy są nam znane :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Wydaje mi się czy ktoś tu wcześniej gadał o gejach? ... :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 graj graj to sie zmiezymy na spocie porownamy fury jak porezales szału nie ma czarna RS4... fele te takie kozackie czerwono czarne 19' i RECARO białe tak gdzie miron zaczepia magnes :kox: no to jutro bede musial jeszcze porezac w srodku bo nic nie robilem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Twoja zabawy są nam znane :gwizdanie: poczekaj jak na następnej imprezie nasypię Ci coś do soczku
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 A-rek Sponsorem mojego dzisiejszego browarka jest a-rek :notworthy: Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ... :gwizdanie: :gwizdanie: graj graj to sie zmiezymy na spocie porownamy fury jak porezales [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:46_________________________________________________ Tylko teraz grac nie mogę a Diman jest dalej niż ja ... nfs shift wiedziałem
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Wydaje mi się czy ktoś tu wcześniej gadał o gejach? ... :polew: :polew: :polew: :polew: że lubię dupki to nie moja wina...oczywiście dziewczęce
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Twoja zabawy są nam znane :gwizdanie: poczekaj jak na następnej imprezie nasypię Ci coś do soczku koniec ze wspólnym imprezowaniem
krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 tak gdzie miron zaczepia magnes miało być "tam" a magnes - z logiem klubu :gwizdanie: graj graj to sie zmiezymy na spocie porownamy fury jak porezales szału nie ma czarna RS4... fele te takie kozackie czerwono czarne 19' i RECARO białe tak gdzie miron zaczepia magnes :kox: no to jutro bede musial jeszcze porezac w srodku bo nic nie robilem :gwizdanie: W środku nie rezam... sportowe wnętrze jest brzydkie...
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kamil, Ty dupo wołowa jutro te rurki wpakuje Ci w dupsko Wydaje mi się czy ktoś tu wcześniej gadał o gejach? ... :polew: :polew: :polew: :polew: że lubię dupki to nie moja wina...oczywiście dziewczęce Weźcie go stąd wywalcie! :>
Rekomendowane odpowiedzi