Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Do której jest czas witania Ciebie on nie obowiązuje :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Do której jest czas witania Ciebie on nie obowiązuje :gwizdanie: Mam rozumieć że tylko ciebie (czytać g.....a) ??
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 nie ma określonego czasu witania - wita się każdy kto tu zagląda pierwszy raz w danym dniu ( godzina nie ma znaczenia ) [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 10:57_________________________________________________czy 1.9tdi z webasto jest zadowolone z odpowiedzi
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie ma określonego czasu witania - wita się każdy kto tu zagląda pierwszy raz w danym dniu ( godzina nie ma znaczenia ) [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 10:57_________________________________________________czy 1.9tdi jest zadowolone z odpowiedzi Jak zawsze ja tam konfliktowy nie jestem :gwizdanie: Proste pytanie prosta odpowiedź Ale ten dopisek 1,9tdi troszke zaczepny
Patrikos28 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 zaczepne pytanie , zaczepna odpowiedz
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Do której jest czas witania Ciebie on nie obowiązuje :gwizdanie: Mam rozumieć że tylko ciebie (czytać g.....a) ?? jak jesteś taki kozak to dlaczego nie piszesz wprost? :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Sky - już zmieniłem - moze być Tak dziś jeszcze o tym nikt nie wspominał a jest zimno ...... i niebawem będzie trzeba odpalić
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 coś widzę nie do końca znacie żarty naszego A szóstkowca
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Mam rozumieć że tylko ciebie (czytać g.....a) ?? jak jesteś taki kozak to dlaczego nie piszesz wprost? :gwizdanie: A czy nie jest napisane wprost ?? Czy są jakieś wątpliwości ?? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A czy nie jest napisane wprost ?? Czy są jakieś wątpliwości ?? :gwizdanie: tak ja nie wiem...
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Mam rozumieć że tylko ciebie (czytać g.....a) ?? jak jesteś taki kozak to dlaczego nie piszesz wprost? :gwizdanie: A czy nie jest napisane wprost ?? Czy są jakieś wątpliwości ?? :gwizdanie: oczywiście że są wątpliwości, wstaw w miejsce kropek litery i zobaczymy co tam wydumałeś
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek nerwy puściły Sky to jeszcze trochę i bedę musiał na prośbe innych zrobić ankiete " Co myślicie o koledze Sky......."
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek nerwy puściły Sky to jeszcze trochę i bedę musiał na prośbe innych zrobić ankiete " Co myślicie o koledze Sky......." Bez nerf ......... Ogólnie jest odpowiednia ilość kropek ..... wystarczy wstawić odpowiednie literki :gwizdanie: Podpowiem że nie miałem na myśli preferencji sexualnych :polew:
Rekomendowane odpowiedzi