A-rek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez jestem lekko wkur..ny :gwizdanie: dla rozluznienia, inne zastosowanie Airbag'u
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 :polew: Było w strefie śmiechu [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 19:36_________________________________________________ dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez jestem lekko wkur..ny :gwizdanie: dla rozluznienia, inne zastosowanie Airbag'u Dobre tylko wyobraź sobie jak teraz takie nagłe uderzenie podczas siedzenia pozbijało mu w ułamek sekundy kręgi w kręgosłupie ciekawe czy nie będzie miał z tego powodu kłopotów w przyszłości z kręgosłupem
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 ale cisza [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 15:50_________________________________________________DŁUGOPISY DOJECHAŁY - ZAPRASZAM JUTRO PO ODBIÓR masz diesla to przywieź mi do domu prędzej wygrasz w RMF-fie niż Ci to przywiozę Z wieczora (drugie przywitanie w ciągu dnia to pewnie będzie zjeba od Prezesa ) Pucek ty się chyba dziś coś nie wyspałeś bo wkur...ny jesteś jakoś nie będzie - i tak masz całe życie pod górke
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez jestem lekko wkur..ny :gwizdanie: dla rozluznienia, inne zastosowanie Airbag'u normalnie płacze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jeeeeebaaaani kolejny pomysł na Bukowinke
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie będzie - i tak masz całe życie pod górke No od kiedy jestem na forum to tak
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie będzie - i tak masz całe życie pod górke No od kiedy jestem na forum to tak Miron nie chciał tego pisać dlatego prosił mnie na PW żebym Ci odpisał: Ty masz problem odkąd się urodziłeś sorry Guru ale obiecał że opłaci mi składkę :>
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie będzie - i tak masz całe życie pod górke No od kiedy jestem na forum to tak Miron nie chciał tego pisać dlatego prosił mnie na PW żebym Ci odpisał: Ty masz problem odkąd się urodziłeś sorry Guru ale obiecał że opłaci mi składkę :> I ty mnie tak tylko za składkę ;( rozumiem jak by ci auto kupił ale składka ;( :polew:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie będzie - i tak masz całe życie pod górke No od kiedy jestem na forum to tak Miron nie chciał tego pisać dlatego prosił mnie na PW żebym Ci odpisał: Ty masz problem odkąd się urodziłeś sorry Guru ale obiecał że opłaci mi składkę :> I ty mnie tak tylko za składkę ;( rozumiem jak by ci auto kupił ale składka ;( :polew: auto? sorry ale w gnojowozach nie gustuję :gwizdanie: sąsiad ma 3 gnojowozy, wszystkimi trzema orze pola
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:13_________________________________________________I Miron od razu offline
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie: Przecież jutro będziesz to sobie odbierzesz
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie no Miron, żarty żartami, wybaczam Ci ten błąd, mam nadzieję że następne to będzie przynajmniej 2.0tfsi :gwizdanie: Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie: Przecież jutro będziesz to sobie odbierzesz przecież jutro będziesz to odbierzesz :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie no Miron, żarty żartami, wybaczam Ci ten błąd, mam nadzieję że następne to będzie przynajmniej 2.0tfsi :gwizdanie: Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie: Przecież jutro będziesz to sobie odbierzesz przecież jutro będziesz to odbierzesz :gwizdanie: No ale jakoś bym sobie gdzieś autem pojechał
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie no Miron, żarty żartami, wybaczam Ci ten błąd, mam nadzieję że następne to będzie przynajmniej 2.0tfsi :gwizdanie: Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie: Przecież jutro będziesz to sobie odbierzesz przecież jutro będziesz to odbierzesz :gwizdanie: No ale jakoś bym sobie gdzieś autem pojechał ehhh odwiedź psychiatryka przy okazji :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:13_________________________________________________I Miron od razu offline bo pojechał mi wpierw dać - właśnie wysłał PW..
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie no Miron, żarty żartami, wybaczam Ci ten błąd, mam nadzieję że następne to będzie przynajmniej 2.0tfsi :gwizdanie: Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje to geju ja długopisy widzę też u mnie :gwizdanie: Przecież jutro będziesz to sobie odbierzesz przecież jutro będziesz to odbierzesz :gwizdanie: No ale jakoś bym sobie gdzieś autem pojechał ehhh odwiedź psychiatryka przy okazji :gwizdanie: Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:13_________________________________________________I Miron od razu offline bo pojechał mi wpierw dać - właśnie wysłał PW.. Taa.....
Rekomendowane odpowiedzi