Patrikos28 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 sie jebie i to na potęgę :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 by wy macie przekombinowane Ta Krolu scyzoryk mam przekombinowany Do tej pory otwierał wszystkie b7 a teraz żadnego włącznie z moim
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 ooooo Prezesie spać nie możemy? jakie tam spać - 2 min temu dopiero Guru i Diman ode mnie wyszli
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. A auto nie kopci? Własnie nie widzialem zeby kopcił, nie przerywał tez nic szedł jak burza. NIe to co wtedy jak miałem wąż rozerwany na 4 cm. Ale wróciłem i auto jest juz ciche nic nie świszczy jest jak u Dimana Tylko teraz znowu scyzoryk przestał działać, chyba bateria padła Q...wa kto to powtarza że audi sie nie psuje no i po spocie u mirona dzieki za browarek
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Miron - fajnie , że mi długopis przywiozłeś do domu dla tych co go nie widzieli - wygląda on tak:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za odwiedzinki i proszę częściej możesz z Kasią oczywiście [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:50_________________________________________________Krolu - przepraszam za to spóźnienie 6 minutowe ale na jakiś korek trafiłem - jeszcze raz sorry
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za odwiedzinki i proszę częściej możesz z Kasią oczywiście kasia mowi ze nie omieszka was odwiedzic
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za odwiedzinki i proszę częściej możesz z Kasią oczywiście kasia mowi ze nie omieszka was odwiedzic
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za odwiedzinki i proszę częściej możesz z Kasią oczywiście [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:50_________________________________________________Krolu - przepraszam za to spóźnienie 6 minutowe ale na jakiś korek trafiłem - jeszcze raz sorry tym razem Ci wybaczę następnym razem zapłacisz głową :decayed:
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No i ja wróciłem Miron dzięki i podziękuj Dorocie za torta i ciastko
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No i ja wróciłem Miron dzięki i podziękuj Dorocie za torta i ciastko ta rzeczywiscie zapomnialem ze bylo prawie jak na weselu
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No i ja wróciłem Miron dzięki i podziękuj Dorocie za torta i ciastko ta rzeczywiscie zapomnialem ze bylo prawie jak na weselu Niech żałują ci co nie byli
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 No i ja wróciłem Miron dzięki i podziękuj Dorocie za torta i ciastko ta rzeczywiscie zapomnialem ze bylo prawie jak na weselu [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 00:03_________________________________________________dobrze, że daliście 15 min wcześniej znać, że wpadniecie - przynajmniej dałą radę upiec
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No i ja wróciłem Miron dzięki i podziękuj Dorocie za torta i ciastko ta rzeczywiscie zapomnialem ze bylo prawie jak na weselu [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 00:03_________________________________________________dobrze, że daliście 15 min wcześniej znać, że wpadniecie - przynajmniej dałą radę upiec
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to juz [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 00:07_________________________________________________dobra spadam bo jutro o 5.30 pobudka cza zamkanac oko na chwile
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No już uciekacie tak szybko to może podjedziemy jeszcze do Pucka w trójkę zawieźć mu długopisy (ja prowadzę) :polew:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 No już uciekacie tak szybko to może podjedziemy jeszcze do Pucka w trójkę zawieźć mu długopisy (ja prowadzę) :polew: do jutra
Rekomendowane odpowiedzi